|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Wishlista!
Oto moja wishlista
![]() Mój rozmiar to M/L, rozmiar butów typowe 38. - duży, wędrowny plecak - najlepiej 75 l - słuchawki Creative lub innej dobrej firmy - tylko nowe - sandały - niekoniecznie japonki, ale też nie sportowe i nie na obcasie (coś jak gladiatorki w wersji light) - balerinki sztywne r. 38 - czarne, szare, cieliste, brązowe - książki z dziedzin: PR, antropologia kulturowa, kultura masowa, mniejszości - legginsy "dżinsowe" i "lateksowe" - M/L - koszule - najlepiej długie! w stylu Stradivariusa (nie stare!) - ludowe akcesoria - chusty, kolczyki, korale... - rzeczy etno/boho/folk, vintage (ale nie wszystko, co stare i niemodne...) - perfumy - mogą być końcówki (szukam swojego zapachu), nie podróbki! - sweterki - najlepiej długie Będę stale dodawać. Jeśli masz coś z tych rzeczy, oto moja wymianka --->http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=359175 Pozdrawiam i wielu przyjemnych wymianek życzę ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-20 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wishlista!
ja mam chustę ludową.
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: Wishlista!
cos u mnie za buciki w zebre? jeśli nic Ci się nie spodoba w wątku to daj znać, mam kilka rzeczy pozanim które powimny Ci się spodobać m.in długie nowe koszule w stylu retro
![]() aaj pomyliłam wątek z wishlistą ![]() Edytowane przez krevett Czas edycji: 2009-09-03 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.