![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() wymiana...Dior, Estee Lauder, Cartier i inne
Wymienione...
1. podkład L'oreal Paris - True Match W5 (nowy, pełnowymiarowy tester, 10 ml) 1.podkład Dior-DIORSKIN PURE LIGHT nr 202 (nowy, pełowymiarowy tester, 20 ml) 1* dokładam podkład Dior-DIORSKIN PURE LIGHT nr 202 (używany, zostało okolo 2/3, tester 20 ml) 2. tusz do rzęs Estee Lauder- More Than Mascara 01 rich black (użyty około 8 razy, miniaturka, 2,8 ml) 3. próbki perfum Cartier- Delices (nowe 6 sztuk, jedna 1,5 ml, co daje razem 9 ml) 4. maseczka Oriflame- żelowa maseczka z alg, dla każdego typu cery (niewielki ubytek około 10%, 50ml) 5. zestaw do mikrodermabrazji L'oreal- do ciała (dwie tuby zużyte około 15%, jedna tuba 118 ml) 6. lakier do paznokci Euphora- kolor czerwony 19 (użyty raz, 7 ml) 7. lakier do paznokci Soraya- szybkoschnący, kolor 75 (użyty raz, 11 ml) 8. cień do powiek Avon- w kulce, połyskujący fiolet (użyty około 5 razy, 12 ml) 9. cień do powiek Estee Lauder not for individual sale Pure Color kolor Cinnamon (połyskuje drobinkami)- (użyty około 6 razy) zdjęcie na następnej stronie w tym wątku Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2009-06-05 o 19:11 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wymiana...Dior, Estee Lauder, Cartier i inne
Czy za:
zestaw do mikrodermabrazji L'oreal- do ciała (dwie tuby zużyte około 15%, jedna tuba 118 ml) znajdziesz cos na moim wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918 - zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za mikrodermabrazję?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
mam u Ciebie na uwadze tusz diorshow ![]() ile tam Ci go jeszcze zostało? pełnowymiarowy był? tzn. ile ml? pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- widze, ze tusz juz poszedl... bylabym chetna na niego... a tak to narazie nic nie znalzlam ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- narazie nic nie znalazlam... ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie:
2. tusz do rzęs Estee Lauder- More Than Mascara 01 rich black (użyty około 8 razy, miniaturka, 2,8 ml) 5. zestaw do mikrodermabrazji L'oreal- do ciała (dwie tuby zużyte około 15%, jedna tuba 118 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() No a używałam go jak napisałam około 2 tygodnie - raz dziennie, hmmm, no nie wiem ile wypada ml na jedno malowanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana u Ciebie: tusz DiorShow Black Out, otwarty tydzień temu, użyty kilkukrotnie róż Bourjois w kolorze Brun Cuivre nr 3 i jeszcze... Guerlain Terracotta dla blondynek puder brązujący, ale u mnie tyle nie wybralas... pozdrawiam i czekam na odp ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
pozdrawiam ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- jestem zainteresowana glownie kosmetykami, pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
kosmita jakiś normalnie
|
Witaj,
nawiązując do Twoich dwóch wiadomości do mnie - wszelkie szczegóły oprócz wymiany adresu uzgadniam wyłącznie na wątku, PW służy mi w wymiankach tylko do wymiany adresu. Pozwolisz ze przemyślę Twoją propozycję, bo trochę się waham, po prostu nie wiem czy mi się to do końca opłaca
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy tester Gucci'go ma 100ml? ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() mozesz sobie cos dobrac jesli Cie cos interesuje jesli przemyslisz, daj znac ![]() pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za zestaw loreal
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
🦄
|
Może coś u mnie za próbki Delices i tester podkładu (aktualny jeszcze?).
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327038
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
![]()
narazie nic nie widze,
pozdrawiam ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
ten nowy juz nieaktualny, ale mam jeszcze uzywany (taki sam), a jego stopien zuzycia szacuje na okolo 1/3 lub 1/2 (ciezko stwierdzic do konca, bo scianki sa pokryte podkladem ![]() jestem zainteresowana wymiana z toba, napisz czy ten uzywany Ci odpowiada, a ja wybiore cos u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
kosmita jakiś normalnie
|
Witaj, jednak sie nie zdecyduję na taką wymiankę, nie bardzo mam co dobrać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Za hennę ... dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
podkład Dior-DIORSKIN PURE LIGHT nr 202 (używany, zostało okolo 2/3, tester 20 ml)
3. próbki perfum Cartier- Delices (nowe 6 sztuk, jedna 1,5 ml, co daje razem 9 ml) Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Perfumki są narazie zarezerwowane, ale gdyby coś się zmieniło a Twój podkład będzie jeszcze wolny to dam Ci znać.
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Niestety wymieniłam już perfumy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.