|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SZUKAM tweedowej torebki z Pani Domu / Vivy
Poszukuję tweedowej torebki, najlepiej tej w odcieniach brązu, która była dodatkiem do gazety, teraz do Pani Domu, wcześniej chyba do Vivy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: SZUKAM tweedowej torebki z Pani Domu / Vivy
ja mam na wymianke tą torebke
![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no też jakąś torebke, bluzke taką bardziej imprezową, pasek do spodni...pokaż co masz do zaoferowania
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
z kosmetyków interesowały by mnie głównie z firmy ORIFLAME, ale jesli masz jakies inne to każdą propozycje rozważe
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Makijaż 1. błyszczyk Wibo Juicy Kiss czerwony (truskawkowy) z brokatem (na ustach naturalny), 15ml - użyty kilka razy 2. potrójne cienie Sensique, odcienie jasne, zimne (róż i dwa fiolety) – zużycie 10-20% oderwane wieczko 3. podwójne cienie Eufora nr 317 lekko złamana biel + khaki, oba z brokatem – użyte góra 5 razy 4. gruba kredka Jumbo Golden Rose nr 15 – zgaszony fiolet – zużycie 15-20% 6. pojedynczy matowy cień Oriflame, odcień Sage (khaki) - nowy, w kartoniku 5. tusz do rzęs Sans Soucis Sensitive & Care Mascara 11ml, kolor black-brown - używana przez niecały miesiąc, jeszcze jak najbardziej mokra 6. tester szminki Astor Silver Sensation odcień nr 060, ciepły lekko brzoskwiniowy róż - zużycie jak na fotce 7. Yves Rocher Luminelle balsam-błyszczyk w tubce 7ml, miodowy beż - zużycie 15% Pielęgnacja 1. krem-żel ultranawilżający Happy Day Eveline 30ml - zużycie 50-60% 2. brązująco-rozświetlający balsam do ciała Miraculum Body Expert, z 250ml - zużycie 20% 3. krem pod oczy Pollena Ewa Eva Natura Len, 25ml - zużycie 70% 4. krem do rąk glicerynowy Avon, 125ml - użyty kilka razy 5. krem ochronny dla narciarzy UVA UVB 14 Dax CosmeticsPerfecta WinterCare, 50ml - zużycie 40% 6. emulsja do opalania wyszczuplajaca SPF8 Ziaja SopotSun, 150ml - zużycie 40% 7. upiększający krem modelujący nogi Avon, 15ml - nowy, nieużywany 8. spray mikrodyfuzyjny Ekstremelne Utrwalenie Garnier Fructis Style Spray Hard 250ml - pozostało jakieś 20-30% 9. odświeżający spray do stóp Oriflame FootCare 150ml - zużycie jakieś 20% 10. spray ochronny do włosów z filtrem Sun Spray Gliss Kur 150ml - zostało jakieś 15% 11. Rossman Wellnes & Beauty – peeling Pomarańcza & Mięta 30ml – zużycie 15% 12. Kadus Slalom Revival Conditioning Styler Care– do wypróbowania, na kilka użyć Akcesoria 1. separator do malowania paznokciu u stóp z gazety Samo Zdrowie – nieużywany |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej to znowu ja
![]() 6. pojedynczy matowy cień Oriflame, odcień Sage (khaki) - nowy, w kartoniku 2. brązująco-rozświetlający balsam do ciała Miraculum Body Expert, z 250ml - zużycie 20% 7. upiększający krem modelujący nogi Avon, 15ml - nowy, nieużywany z góry thx ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.