![]() |
#4981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
no proszę, troszkę pod wieczór przystopowałyście z pisaniem, nie może być
![]() ja byłam jeszcze u cioci, spodnie odebrać bo mi zwężała ![]() ![]() ja tam prawie nikogo nie znam na tym jutrzejszym weselu ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4983 |
Wtajemniczenie
|
ech poczytalam sobie troche artykułow dzis na niecie o M.Jacksonie i sie az pobeczałam
![]() ![]() a jak czytam komentarze na necie "urodzil się czarny a zmarł bialy" to mnie krew zalewa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
Aliisanka udanej zabawy i tak jak napisała Mali - korzystaj póki możesz
![]() My mamy jeszcze dwa wesela w tym roku - 1 i 22 sierpnia - liczę tylko na to, że nie będzie jakichś strasznych upałów ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Tysiak - też właśnie czytam na jego temat, ale same artykuły - bo komentarze są bardzo często poniżej poziomu ![]()
#4985 |
Zadomowienie
|
Fasoleczka gratuluje córci
![]() Allisanka baw się dobrze. A ja uciekam do łóżka bo miałam męczący dzień, Dobranoc.
#4986 |
Zakorzenienie
|
Aniago miłych snów
![]()
#4987 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Allisanka- miłej zabawy życze, my ostatnio byliśmy na weselu i też prawie nikogo nie znaliśmy a bawiliśmy sie super Zrobiłam dzisiaj liste brakujących rzeczy i jutro jedziemy na zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A komentarze na necie zawsze są poniżej poziomu, więc ich nie czytam. Po co się denerwować tym, że ktoś próbuje siebie dowartościować obgadując innych? Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4990 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
"...Chyba się z Tobą rozwiodę Zabiorę ze sobą młode Bo Ty na moją urodę nie patrzysz już Chyba odejdę z wanienką Młode zobaczysz nieprędko..." ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój też pojechał na imprezkę, ale zażyczył sobie, by go odebrać. okej mówię, tylko to jest 30 km stąd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i mam to co chciałam, mały w końcu zaczął mnie kopać aż brzuch skacze ![]() ![]() Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-06-26 o 21:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym jutro czeka nas imieninowa impreza u teścia, a w niedzielę jedziemy do babci również na imieniny - więc lepiej nawet, że dziś bez % ![]()
![]() |
#4994 | |
Wtajemniczenie
|
Miss.hot, Malin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pamietacie to: http://www.dailymotion.pl/relevance/...he-world_music takiego go pamietajmy... niech ból jednoczy nie dzieli __________________ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2009-06-26 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
Mój brzdąc dokazuje cały czas odkąd wróciłam do domu
![]() ![]()
![]() |
#4996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Weszłam na Allegro i patrzę - a tam oczywiście już kasę zarabiają co poniektórzy http://www.allegro.pl/search.php?str...&change_view=1 ![]() I to mnie rozwaliło totalnie http://www.allegro.pl/item673169341_...mikrofibr.html ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-06-26 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |||
Wtajemniczenie
|
Jak już tak sobie radzimy to pamiętam, że któraś z Was chciała kiedyś kupić taki kojec
http://motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html I jak się spisuje? Ostatnio w nocy nie śpi mi się za wygodnie i zastanawiam się czy faktycznie kojec by mi pomógł - jak śpię na boku to drętwieją mi biodra a jak na plecach to bolą plecy. Już próbowałam z podkładaniem poduszek i nic to nie daje. A na tej stronce są wogóle świetne otulaczki i śpiworki dla dzieciaczków, też zastanawiam się czy się nie skusić. Cytat:
![]() A w którym jesteś teraz tygodniu? Cytat:
Cytat:
A jeszcze odnośnie kąpieli to właśnie wczoraj położna w szkole rodzenia mówiła, że nie trzeba wcale uważać przy kąpieli by nie zamoczyć pępuszka (jak kiedyś mówiono), bo to bardziej stresuje matki, a wystarczy go jedynie dobrze po kąpieli osuszyć i nic się nie dzieje. A poza tym zanurzenie dziecka do paszek łącznie z brzuszkiem łagodzi kolki i dziecku lepiej wydala się gazy. Proszę bardzo ![]() Wątek generalnie warto poczytać samemu, bo pomimo czasami rozbieżnych opinii, mi pomógł w planowaniu wyprawy po wyprawkę ![]() Edytowane przez precious_81 Czas edycji: 2009-06-26 o 22:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jako, że już prawie 5000 postów jest zapraszam do nowego wątku - czyli część III otwarta ![]() Tu link http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post12969669 ![]()
![]() |
#4999 | ||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do leżaczka, karuzeli i maty, to też chcę kupić te wszystkie rzeczy, bo na pewno dziecku nie zaszkodzą, a i pewnie pomogą w poznawaniu świata ![]() Jak coś jeszcze przyjdzie Ci do głowy, to chętnie skorzystam z Twoich rad ![]() Jeszcze raz bardzo dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Może rzeczywiście ten lekarz średni, skoro w pozostałych miejscach gdzie chciałaś się zapisać były takie terminy, a tu praktycznie od ręki ![]() Sprawdziłam i między nami jest 3 dni różnicy, mój pulpet waży 1400, a Twoja niunia 450g mniej, jestem przerażona, jak ja go urodzę ![]() Cytat:
![]() Pomyśl sobie tylko o wspólnych zakupach z córcią, jak będziecie wybierać spineczki do włosów, jak wszystko będzie chciała mieć takie jak mama ![]() ![]() ![]() ![]() A z synkiem to może co, w nogę być grała? ![]() Cytat:
![]() ![]() Potrafiłam też wychodzić przed pobraniem z laboratorium i mówić, że przyjdę jutro ![]() Dlatego tak się boję porodu ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.