![]() |
#4951 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia
uuuu i kolejne zdołowane..
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
a ja protestuje.... Nie dołować sie
![]() W pewnien piątek przed południem kiedy czułam się paskudnie Klik na Wizaż - Nibyladia I już mi odwala palma... Już mam banan na pysiaku i myślę o błekitnym ptaku ![]() ![]() Zrymowało się... bez skojarzeń ![]()
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaje...fajne ![]() Kobieto Ty sie marnujesz tu-tylko na Wizażu ![]() Poprawiłas mi humor od samegor ana ![]() Ja właśnie wydałam na Majka 205 złotych (tak jak obiecałam w prezencie za licka)...to było silniejsze ode mnie ![]() ![]() Jestem spłukana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Mała odskocznia...
Och, Mike, kolego Z Tobą 20 lat Coś niesamowitego Byłeś obok, byłeś tu Dałeś szczęścia mi za dwóch Jak mam teraz dalej żyć? Nie tak przecież miało być Nie to mi obiecywałeś Dlaczego nie dotrzymałeś? W tej ziemskiej poniewierce Złamałeś moje serce Odszedłeś bez słowa Do dziś mi pęka głowa Jedyne, co mnie cieszy Co nadzieją napawa To że kiedyś Cię spotkam I wtedy będzie zabawa |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie gniewajcie się,kiedy wplotę coś smutnego. może kiedyś bedę się znowu śmiac. Cytat:
a życie toczy się dalej,jakby nic się nie stało. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty to masz łeb ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kasy- właśnie dostałam ponad 7 stówek zwrotu z podatku i zamierzam zrobić sobie dobrze czymś Michaelowym. Zawsze marzyłam o: http://allegro.pl/item676942471_mich...ox_okazja.html Chyba nadszedł czas. Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-10 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
TmargoT - ja niestety też mam taki humor dziś, póki co będę spokojna na tym forum.
Ale Wy Dziewczyny nie przestawajcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
Ja wróce popołudniu dziewuszki
![]() Nie dołujcie się az tak bardzo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Kamuha, co kupilas?
![]() Bo to bedzie wracac.. do mnie tez wraca, łapie sie na tym, ze patrze na synka, mysle o MJ i smutno mi ze go nie pozna, mysle o jego pierwszym koncercie po latach, ktory mial byc 13 lipca.. i tez mi smutno.. ale gdybym musiala sie ciagle smucic, nie funkcjonowalabym normalnie, a musze.. Jest mi okropnie zal... on byl ze mna 25 lat.. to duzo i malo zarazem.. Ale nie chce juz smutac sie ciagle, mam dosyc zalu.. i peknietego serca. Cos razem z nim we mnie umarlo, ale dzieki Nibylandii odzywam na nowo, wyobrazam sobie, ze nadal istnieje taki piekny i cudowny... na zawsze.. zreszta nigdy go nie widzialam na zywo, mysle ze to lepiej dla mnie, pozostanie dla mnie cudowna abstrakcja, do ktorej z checia wracam i wracac bede.. ![]() przytulam wszystkie zdołowane.. on umarł i nie umarl zarazem, paradoskalnie, odzyl na nowo w swiecie, to widac, wystarczy sie rozejrzec
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na prawdę współczuję Wam Dziewczyny, bo z większością z Was Mike był prawie całe życie. Ja poznałam dokładnie i właściwie poznaję wciąż Jego twórczość dopiero od momentu śmierci. I już na tym etapie, gdzie jestem, jest mi ciężko....a co dopiero Wy... ![]() Bo to cholernie boli, że Go tak ludzie skrzywdzili ![]() Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-07-10 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
o cholera i sie robi smutnawo :/
Dziewczynki nie placzcie Majk na pewno nie chcialby zebysmy tyle plakaly!!! za "chwilę" będziemy mieć II część ![]()
![]() Dance... It's all I wanna do! Edytowane przez wiewioora1 Czas edycji: 2009-07-10 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Z innej beczki, Kochane:
Czy wiecie, że 30.07.2009r. o godz. 20-tej we wszystkich Multikinach w Polsce będzie emitowany koncert Michaela z Dangerous tour- "Live in Bucharest"? http://www.multikino.pl/forum/viewto...a02e60557a8d37 Bilety można rezerwować przez Internet (chociaż nie we wszystkich kinach, we Wrocławiu na pewno tak- sama rezerwowałam). Bilety zabookowane przez neta trzeba odebrać najpóźniej 4 dni przed koncertem. Ceny- bodajże 15 i 10 zł, więc niewygórowane. Emisja koncertu doszła do skutku dzięki zaangażowaniu Fanów z "Michael Jackson Polish Team" ( http://www.forum.mjpolishteam.pl/ind...5418d7b835d2fe ), pisaliśmy maile do wszystkich Multikin z prośbą o taki koncert i się udało. Kino zareagowało naprawdę błyskawicznie. Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-10 o 10:33 Powód: Uzupełnienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
Opuszczam Was dziewczyny na kilka godzin
![]() Pewnie wrócę już do nowego wątku ![]()
#4972 | |
Zakorzenienie
|
ooooooooo
to może namówie TŻta i sie wybierzemy 30 lipca do kina ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Do zobaczenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Konto usunięte
|
fajnie z tym kinem. szkoda, że jestem teraz w mieście bez Multikina.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
A ja kurde nie mam jak., bo mieszkam pod Wrocławiem i ostatni autobus do domu mam o 22.30 :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | ||
Zakorzenienie
|
ciesze sie
![]() Cytat:
![]() Mysia, czuje sie czasem jak z kibla.. ale to jak do mnie mowi w swoich piosenkach i teledyskach czy koncertach jest dla mnie jak balsam na zlamane serce, on naprawde nigdy nie chcial smutku, kochal radosc i zycie, pragnal ja dawac, stad wiem, ze ma niezly ubaw, patrzac na nas z gory.. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze, bo- pomimo, że nie znałam Go osobiście- przez tyle lat zdążyłam się z Nim zaprzyjaźnić i pokochać Go, jak członka mojej Rodziny. I teraz tak bardzo boli. ![]() Najlepsze, bo miałam okazję żyć w Jego czasach- w czasach, gdy żył i tworzył. Interesowało mnie wszystko, co Go dotyczyło. Dla moich znajomych On był gwiazdą, co nagrywa fajne teledyski, ale też cierpi na porządnego bzika. Moja wiedza o Nim pozwalała mi zawsze patrzeć na wszystkie prasowe doniesienia z dużym dystansem. Największą traumę przeżyłam w latach 1993 i 2005, gdy pojawiły się oskarżenia o molestowanie dzieci. W 1993 roku byłam 15- latką, więc pewnie też nie do końca chyba zdawałam sobie sprawę z tego, CZYM są takie oskarżenia i JAK mogą wpłynąć na Jego przyszłość. Potem, jak dorastałam, rozumiałam, że te oskarżenia coś w Mike'u zabiły. No bo jak miały nie zabić, skoro dostał nóż w plecy i to od tych, których najbardziej kochał i którym całe życie pomagał? Od dzieci. Nawet, jeśli te dzieci były sterowane przez dorosłych, to padł ostatni bastion Mike'a. Dorosłym nie ufał nigdy. Po tych oskarżeniach okazało się, że nie może ufać nikomu, że ludzie przede wszystkim chcą pławić się w Jego chwale a potem bezceremonialnie Go wydoić. W 2005 roku byłam już starą dupą, więc na wieść o kolejnych oskarżeniach o mało nie dostałam zawału ![]() Tak się cieszyłam na myśl o tych koncertach w O2 Arena. Cieszyłam się, że Mike'owi udało się podnieść po raz kolejny... Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-10 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
a nie wiecie jakie jego koncerty można obejrzeć w całości (w sensie, rozłożone na części) na youtube?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
Ania, mam dokladnie ten sam punkt widzenia.. echh jak ty mnie rozumiesz..
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- ja sie dziwie, ze nikt nie ma koncertu z Warszawy, pamietam jaka bylam wsciekla, bo pokazali fragmenty i tyle.. nigdy nie puscili transmisji tego koncertu i nigdy nie wydali DVD do kupienia.. ![]()
#4979 |
Zakorzenienie
|
to śmieszne co wam powiem,ale tak jest.
mója mama ma niebieskie oczy,a mój tata ma zielone.ja mam piwno brązowe (jasny brąz). kiedy chodziłam w ciąży,bardzo chciałam mieć syna o czarnych oczach. ojciec mojego syna ma niebieskie oczy,a mój syn ma tak czarne źrenice,że okulistka musiała świecić mu w oczy latarką,żeby zobaczyć źrenice.kiedy syn się urodził nie mogłam się nim nacieszyć i zawsze widziałam w tych oczach,coś czego nie powinnam. dziś patrze na niego i wiem,że czyjeś oczy śmieją się do mnie co do wspomnień. majkela pamiętam już z lat 86.przed nim kochałam się w modern talking,jednak to była szczenięca miłość. w 86 miałam już 13 lat,więc rozumiałam dużo więcej i chciałam więcej.moja fascynacja M-J trwa do dzis o czym wiedzą najbliźsi. pamiętam,jak mój brat często śmiał się ze mnie (chodziłam do liceum medycznego),że jestesm siostra przełożona przez majkela jacksona. później moim światem zawładną syn i na jakiś czas straciłam moją uwage majkiem.być może jego życie osobiste i kolejne żony wzbudzały we mnie zazdrość,ale zawsze miał pierwszeństwo w moim życiu. czemu nie byłam na jego koncercie w polsce?to bardzo osobiste,ale miałam w tym czasie mnustwo problemów z rozwodem i malutkim dzieckiem,więc nie było możliwości. smuciąłm się bardzo,ale czasem sa wyższe priorytety. w latach młodości był moim idolem i guru,a dziś została pustka po pierwszej miłości mojego życia Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-07-10 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Chyba muszę zejść z tego wątku na chwilę, bo zrobiło się jednak zbyt dołująco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.