![]() |
#2881 |
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Bardzo dobrze zrobiłaś, że mu to powiedziałaś!
![]() A jeśli jest dupkiem i chciał złapać dwie sroki za ogon to mu uświadomiłaś, że nie ma czego u Ciebie szukać - to tylko lepiej dla Ciebie. Mądra dziewczynka ![]() ![]()
#2882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Raczkowanie
|
cosmetologin
![]() ![]() ![]() ![]() Bo wiesz, to, że dostał na naszej klasie serduszko to jeszcze nic nie znaczy ![]()
#2886 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to juz definitywny the end ? Cytat:
oby odległość tylko podsyciła chęć wzajemnego poznania się a nie ostudziła Wasz zapał ![]() ![]() [QUOTE=cosmetologin;133134 83]To może teraz trochę ja opowiem ![]() Poznałam przez portal randkowy chłopaka (pisałam o nim już wcześniej) nasz kontakt po miesiącu pisania smsów się urwał ![]() ![]() Zapytałam się go czy kocha tą dziewczynę z którą jest odpisał mi, że "dopiero ją poznaję", czyli dla mnie zapaliła się lampka nadziei, bo on jej nie kocha. Oczywiście napisałam mu, że jest mi głupio, że mu się narzucam itd, bo on przecież ma dziewczynę ![]() "to zostań moją kochanką " i tak zaczęliśmy sobie żartować i flirtować i on powiedział, że musimy się spotkać, ale nie ustaliliśmy dokładnej daty ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, za tak długą wypowiedź ale musiałam się komuś wygadać. Czy wy byście na moim miejscu też mu powiedziały, żeby nie ranił tej dziewczyny? I jak myślicie odezwie się jeszcze? [/QUOTE] jesli ktoś nie potrafi być szczery wobec swojej obecnej dziewczyny, to możliwe ze i z Tobą postąpiłby tak samo, gdybyście byli razem... poza tym ja mam zasadę, że nie rozbija się zwiazków i nie buduje swojego szczescia, na cudzym nieszczęściu, dlatego uważam, że bardzo dobrze zrobiłaś mówiąc mu o tym wszytskim .. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Rozeznanie
|
[/QUOTE] jesli ktoś nie potrafi być szczery wobec swojej obecnej dziewczyny, to możliwe ze i z Tobą postąpiłby tak samo, gdybyście byli razem... poza tym ja mam zasadę, że nie rozbija się zwiazków i nie buduje swojego szczescia, na cudzym nieszczęściu, dlatego uważam, że bardzo dobrze zrobiłaś mówiąc mu o tym wszytskim ..[/QUOTE] Też o tym myślałam, że równie dobrze jak by był ze mną mógłby tak postąpić , no ale cóż chce go poznać na żywo przynajmniej i z tą zasadą ja też tak uważam, dlatego nie chce , żeby on ją oszukiwał i pozwolił jej się uczuciowo zaangażować a później ją zostawił, bo ja taka nie jestem i myslę też o tej drugiej stronie i wogóle mi teraz nawet szkoda tej dziewczyny. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez cosmetologin Czas edycji: 2009-07-18 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
BAN stały
|
Cytat:
i myslę też o tej drugiej stronie i wogóle mi teraz nawet szkoda tej dziewczyny. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Ja też bym na pewno rodziny nie rozwalała i nawet o tym nie myślała, a tym bardziej nie zaczynała bym flirtów z żadnym żonatym mężczyzną ![]() on nie zonaty...wolny...tylko wapdli z laska..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Rozeznanie
|
on nie zonaty...wolny...tylko wapdli z laska.....[/QUOTE]
Jak będzie miał z nią dziecko to już tak jak rodzina właściwie no iszkoda trochę, bo Ci w końcu na nim zależało. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Jednak sie nie pogniewal
![]() Macie racje, potrzebuje wiecej czasu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
BAN stały
|
Jak będzie miał z nią dziecko to już tak jak rodzina właściwie no iszkoda trochę, bo Ci w końcu na nim zależało.[/QUOTE]
Kiedys tak teraz juz nie... ostanio napsialm mi smska ![]() i bardzo dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki... ja wyjechałam z Polski ale złapałam dostęp do internetu więc mam nadzieje, że moja nowa znajomość na tym nie ucierpi
![]() trzymajcie kciuki i również życzę udanych wakacji ![]() pozdro ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Jezuuuuu, a ja sie wczoraj prawie spotkalam z moim na spontanie. Oczywiscie stchorzylam, zaczelam wymyslac, ze pogoda nie ta i pora nie ta, bo juz byla 23, a potem 1 w nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Raczkowanie
|
ja pisze z facetem 5 miesiąc i coraz bardziej mnie ta znajomość wkurza pisze z nim a on ostatnio co 3 4 dni wyłascza kom(piszemy sms, nie przez internet) nie spotykałam sie do tej pory z nim więc ostatnio do niego napisałam czy nadal chce się spotkać co się okaZało potem? on do mnie pisał dzwonil a ja kom miałam wyłączoną akurat tak wyszło sama już nie wiem spotkać się z nim naprawde czy nie? niby mu zależy na tej znajomości więc juz sama nie wiem teraz . Bardziej na znajomości i na mnie czy na tym spotkaniu, bo to chyba nier jest normalne że facet do ciebie wydzwania i pisze a tak to wyłącza tela ja rozumiem praca i wogóle ale żeby cały dzień?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie: z jakich portali internetowych korzystacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
uff nie dalo rady przejsc calego watku, ale jego temat dotyczy poniekad rowniez mnie wiec napisze pokrotce swoja historyjke
![]() otoz ja 3 lata temu poznalam przez neta chlopaka, a wlasciwie to dwoch.. obydwu na tym samym portalu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() historia moze nie nadzwyczajna ale wlasciwie moje zalogowanie sie do portalu randkowego mialo na celu wlasnie znalezienie partnera, i w zasadzie nie musialam dlugo czekac bo chyba z kilka tygodni ![]() wiadomo ze mozna zle trafic, trzeba uwazac, ja spotykalam sie w miejscach publicznych ![]() ![]() ![]() i jeszcze jedno nigdy nie uwazalam sie za osobe atrakcyjna, nie jestem szczuplakiem, ani jakas piekna wiec zawsze balam sie ze sobie nikogo nie znajde, tzn zaden mnie nie zechce (mimo ze w mlodosci mialam dwoch chlopakow ale to sie nie liczy:P) ale jak widac mylilam sie, tylko tyle ze w necie jest mnooostwo facetow, i ktoremus w koncu przypadnie sie do gustu (brzydko mowiac ![]() wystarczy bo juz i tak za dlugi ten post ![]()
#2903 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje dobrego zakonczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Przyczajenie
|
Poznałam niespełna pół roku temu chłopaka przez portal randkowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
podbijam pytanie!! I czy logujecie się na jednym, wybranym czy na kilku?
Ja nie wiem co mysleć o tych portalach... koleżanka mi radzi, że warto spróbowac, a nuż poznam kogoś interesującego ![]() Jeszcze sie nie logowalam na zadnej stronie, ale opowiem Wam co mi sie przytrafilo...Otoz pare lat temu przeglądałam ot tak sobie jakiś portal randkowy.Trafilam na opis jakiegos chlopaka. Byl bez fotki, ale spodobalo mi się co o sobie napisał. Na początku były maile, potem gg. Bardzo dobrze nam się gadało. Wiele nas łączyło- podobny charaktery itp Poaz tym okazao się, że chodziliśmy razem do podstawówki(on 2 lata wyzej), mieszkamy blisko siebie (sąsiednia ulica praktycznie)i ja dostalam się na jego uczelnię!! Niezły zbieg okolicznosci ![]() ![]() Kilka dni później na uczelni mialam lolo niego zajecia. Nawet na mnie nie spojrzal ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz czasem go widuję w miescie... Mija mnie i nawet sie nie uśmiechnie... Glupio wyszlo... A juz myslalam, że bratnią dusze znalazłam ![]() Teraz obawiam sie internetowych znajomości... Że ktos znow mnie tak potraktuje ![]()
#2907 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2909 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Pierwszy facet poznany na necie był klapą.. hehe.. pamiętam,że po spacerze- na którym jeden z niewielu wspólnych tematów to Pudzian<lol> -sam stwierdził przy pożegnaniu, że pewnie już się więcej nie spotkamy.. ale ogólnie było sympatycznie.. Drugi.. bardzo szybka namiętna znajomość.. która skończyła sie dość niemiło , ale pozostała wielka przyjaźń ![]() No i trzeci.. ktoś napisał na znajomych.. odpisałam , była sesja , moje urodziny , nie miałam czasu więc krótka piłka - urodziny mam tego i tego.. będę tu i tu jak chcesz wpadnij.. Sms:'czekam w małym szarym volvo ![]() hehe .. zajęcia się przeciągnęły.. faktycznie się naczekał..znalazłam volvo, władowałam się do auta ( na szczęście na odpowiednie trafiłam).. totalnie nie mój typ , długie włosy , chudy jak patyk , no nic zaprosiłam go na herbatkę do akademika.. gadamy a on mnie nagle łapie , przez kolano przekłada i siarczystego klapsa daje..hehe no i to mnie urzekło haha.. Spotykaliśmy się .. jako niby nie para.. potem wyjazdy oboje do innych krajów , a teraz?? Za 10 mies nasz ślub.. ![]() ![]() ![]() I jest jak najbardziej w moim typie.. i kochamy się mocno ...i nadal jak jestem niegrzeczna przekłada mnie przez kolano ![]() Dwie połóweczki się odnalazły dzięki internetowi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Raczkowanie
|
O nie nie! Nie najeżdżajmy na nich tak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.