|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Komplet 'LOLITKA' biustonosz + figi NOWY za małą listonoszkę! zapraszam :-)
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Tak jak w temacie- wymienię nowy komplecik figi + biustonosz, biały z różowymi wstawkami, a'la Lolitka, rozmiar 75B (na biustonoszu rozmiar 85B jednak to metkowa pomyłka) na torebeczkę "listonoszkę", małą, może być zapinana na bigiel (dla lepszej orientacji wrzucam kilka fotek) ----------------------------------------- dokładka! 1. Długi Long, tylko za coś co wyjątkowo wpadnie mi w oko. 2. Bluzka z małym żabocikiem, u góry 3 guziczki. 3. Sukienka do kolan. 4. Czarne majteczki, nowe. 5. Bluzka z błyszczącą aplikacją, rękawek 3/4. 6. Bluzeczka Diverse, nowa. 7. Bluzka 'tenisowa', kolor jasna oliwka, u góry 2 guziczki, błyszczący motylek z cyrkonii, nienoszona. 8. Bokserka, biała, r. S. 9. Granatowa bluzeczka na szerokich ramiączkach, r.S. 10. Komplecik 'LOLITKA', biustonosz + figi, NOWY. 11. Klasyczna czarna bejsbolówka z daszkiem. nienoszona. Zapraszam ![]()
Punkt 'G' u kobiety?Jest na końcu słowa shoppinG ![]() Edytowane przez agata.c Czas edycji: 2009-08-13 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplet 'LOLITKA' biustonosz + figi NOWY za małą listonoszkę! zapraszam :-)
przepraszam, pomyłka
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Komplet 'LOLITKA' biustonosz + figi NOWY za małą listonoszkę! zapraszam :-)
U mnie włoska kopertówka na srebrnym łańcuszku cośa'la listonoszka,zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy widziałaś już cały mój temat wymiankowy z wszystkimi dokładkami
![]() AAA ten komplecik mi się nie podoba ![]() czego szukam(wszystko może mi się spodobać), ale: -spodni(najchętniej rurek z jasnego dżinsu) lub rurek kolorowych, w kratkę.. - dużych torebek -jednokolorowych rajstop(żółte, zielone, bordowe, fiolet .........) -staniczków rozm.75/80B tylko żeby nie były mega sztywne miseczki.. bez push up albo delikatny.. -koszul, bluzek koszulowatych -ładnych balerinek (rozm 39-40) i różne różności ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
taaaak o tak za nówki jeśli tylko wpadną mi w oko zamieniam się od ręki !
Zdjęcia najlepiej na Tobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Te spodnie są czadowe(nawet by pasowały)! i rajstopki ![]()
![]() Edytowane przez koszyk Czas edycji: 2009-08-01 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
zapraszam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
czesc.
u ciebie podoba mi sie: duze okulary nowe i podklad lirene city matt : D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taką:
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
długość łańcuszka: 33cm
wysokość (razem z klipsem): 15cm szerokość: 17cm w najszerszym miejscu na dnie. Podoba mi się komplet bielizny. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak zrezygnuję z wymiany torebki na ten komplet. Przepraszam za kłopot.
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
zapraszam ..
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Bluzka jest super.
![]() Chętnie bym za niego oddała torebeczkę, tylko muszę do niej przypiąć łańcuszek, bo kiedy ją nosiłam to wymieniałam go na dłuższy. Może dobrałabyś sobie coś jeszcze z paski z ćwiekami o których mi kiedyś pisałaś? ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Długiego łańcuszka nie dorzucę, bo sama z niego korzystam przepinając do innych małych torebeczek. Torebka jest w stanie idealnym, miałam ją ze sobą raz czy dwa. Kolor trudno określić, jest raczej fioletowa i 'mieni się' na niebiesko. Podszewka jest niebieska w atramentowe kwiaty, chcesz dodatkowe fotki? Może poszukujesz jakiegoś drobiazgu, który mogłabym Ci dorzucić w zamian za pasek? Pisałaś, że jest mocno przetarty, więc może i tak nie będzie Ci potrzebny. ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- No to super, że dodasz pasek. ![]() ![]() Dodaję fotki torebeczki. Ja spokojnie zmieniałam łańcuszki. Kombinerki, sprawne palce i raz dwa szło. ![]() Masz może zdjęcia longa na osobie? Domyślam się po fotkach, że on nie jest zbyt przylegający? Dokąd sięga? ![]()
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2009-08-10 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.