|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od kasownika do pełnej szczeny. Jak wytrwać z wyjcem nie tracąc weny :) - część
ja mam nick zazwyczaj taki sam, bo trudno byłoby mi spamiętać co gdzie i jak
![]() Kasiulka no jak mozesz ![]() ![]() musiałam zapić kieliszek zubrówki, bo coś mi grilowanie siedzi na żołądku, o masakra juz jestem wstawiona Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-01 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od kasownika do pełnej szczeny. Jak wytrwać z wyjcem nie tracąc weny :) - część
Jowiszku wiesz co? kochana jesteś
![]() ![]() ![]() Włacha, Aniu my Twojego nika nie znaju i nie możemy podglądać co tam sprzedajesz i kupujesz ![]() Baby idę na film choć bosko mi się z Wami siedzi ![]()
#5013 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka nic ciekawego nie sprzedaję, robię zazwyczaj porządki w swojej i Mikiego szafie, wiec opylam to co nie chcę żeby mi robiło tłok w bieliźniarce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
też spadam. w związku ze zmianą poduszek zarządziłam zmianę pościeli
![]() ![]() siju |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
u mnie wczoraj zmienialam poszwy wiec dzis mam spokój przy sobocie
![]() pa do jutra idę leżakować bo mi kiełbacha źle leży w żołądku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() Dzisiaj ma być nieco gorąco+ ![]() Idę coś ze sobą zrobić bo siedzę w koszulce i majtasach z "rozwianą" welą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zakorzenienie
|
elo. ja jestem w połowie piękna, bo z makijażem i mokrymi włosami, i w pidżamie
![]() za niedługo idziemy na spacer 30min. z rowerkiem, potem drugie śniadanie dla małej i drzemka. a co po południu to jeszcze nie wiem. na pewno gdzieś się ruszymy, tylko gdzie. gdyby włocławek był bliżej to bym pojechała to psióły na kawę, a tak to nie ma gdzie. dobrze, że jeszcze tylko 1,5 tyg. i pojedziemy do ludzi !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Zakorzenienie
|
heloł rowniez
musimy zalozyc nowy watek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post13545357
#5019 |
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee esc
![]() ![]() ![]() ![]() zaraz ide na swojego kompa i juz wszystko pisze
#5020 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Zakorzenienie
|
a wiec tak
![]() urlop udał nam sie super!! pogoda cudna, w sumie mielismy cały czas pogodę, 2 dni tylko było lekko zachmurzone ale wtedy pozwiedzalismy trochę. Podróż nawet nawet z tym ze Wiki chyba tak jak ja ma chorobę lokomocyjną bo zwymiotowała i jak jechalismy nad morze i z powrotem. Dziwne to było zwróciła po jednym razie a jadła kilka razy, ale to chyba to bo poza tym nic jej nie było, na szczescie. Pokój mielismy super, do morza niecałe 200 metrów, minus to zejscie na plazę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i ciesze sie ze mam troche czasu na wizaz, moze ponadrabiam, bo juz całkowicie sie pogubiłam ![]() a z takich złych wiadomosci, to dzis w nocy moja bardzo dobra kumpela urodziła martwe dziecko...w 7 miesiącu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.