|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
hej! Bardzo chętnie wymieniłabym sie z wami materiałami edukacyjnymi do nauki języków testy, podręczniki, klucze do nich...itp Mogę w zamian za materiały dać książke do advance'a z wyd. Cambridge, kursy angielskiego, mnóstwo testów do FCE
PISZCIE: super_girl_18@wp.pl Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2006-02-26 o 00:06 Powód: dubel |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy wy poza kosmetykami, ciuchami świata nie widzicie?
Smutnee Mało jest osób zainteresowanych na tym forum edukacją
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przecież 40-latki też mogą sie uczyć angielskiego! :)
No bo to forum jest właśnie typowo "babskie" ploty, ciuchy i kosmetyki
Dla mnie jest to jedno z niewielu miejsc gdzie mogę odreagować codzienny stres i "bycie pod kontrolą" przez cały czas. A co do tematu to zgadzam się że 40 latki mogą się uczyć angielskiego. Wprawdzie jestem nieco młodsza,ale za to pracuję jako nauczyciel tego właśnie przedmiotu i mój ulubiony dzień w pracy to czwartek gdy mam zajęcia z moimi dorosłymi uczniami (35-50 lat) o dziwo naprawdę szybko się uczą,ą ile przy tym śmiechu jest pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstaw swój post na Plotkowym, tam na pewno zainteresowanie będzie większe. A jeśli chodzi o 40-latki, to większość już pewnie zna te języki obce, które są im potrzebne do szczęścia
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Maskotka Wizaz.pl
|
Cytat:
) jest bardziej związane z tematyką kobiety dojrzałej niż z English School, myślę że dobrze wybierając forum.. n.p. Targowisko Książki lub zbliżone osiągniesz znacznie większy odzew ![]() Pozdrawiam cieplutko. Ti.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

Smutnee
Dla mnie jest to jedno z niewielu miejsc gdzie mogę odreagować codzienny stres i "bycie pod kontrolą" przez cały czas. A co do tematu to zgadzam się że 40 latki mogą się uczyć angielskiego. Wprawdzie jestem nieco młodsza,ale za to pracuję jako nauczyciel tego właśnie przedmiotu i mój ulubiony dzień w pracy to czwartek gdy mam zajęcia z moimi dorosłymi uczniami (35-50 lat) o dziwo naprawdę szybko się uczą,ą ile przy tym śmiechu jest
) jest bardziej związane z tematyką kobiety dojrzałej niż z English School, myślę że dobrze wybierając forum.. n.p. Targowisko Książki lub zbliżone osiągniesz znacznie większy odzew