![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: swarovski - opinie
Swarovskie ładne, ale to tylko szkło, które jest bardzo delikatne....
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ......................... ......................... ......................... ........... http:www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311583 www.marita8e.fotosik.pl ......................... ......................... ......................... ........... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Swarovski i jego kryształy
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ......................... ......................... ......................... ........... http:www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311583 www.marita8e.fotosik.pl ......................... ......................... ......................... ........... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.Ja rowniez zgubilam kolczyka Galet light przezroczystego;(Mam pytanie czy moze ktos jest zainteresowany sprzedaza tego jednego kolczyka pozdrawiam
![]() Edytowane przez agamemnon66 Czas edycji: 2009-08-04 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Szanelowa Madżesti
|
no to ja też się pochwalę, na imieninki od męża dostałam swoje kryształki, jest to moja pierwsza biżuteria od Swarovskiego i jestem zachwycona, nie wiedziałam, że mój mąż zna się na kryształkach
![]()
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2015-06-09 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ......................... .................... ![]() ![]() ![]() ![]() http:www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311583 www.marita8e.fotosik.pl ......................... ................... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez marita8a Czas edycji: 2009-08-13 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ......................... .................... ![]() ![]() ![]() ![]() http:www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311583 www.marita8e.fotosik.pl ......................... ................... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez marita8a Czas edycji: 2009-08-13 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ostatnia fotka - moja cała kolekcja ......................... .................... ![]() ![]() ![]() ![]() http:www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311583 www.marita8e.fotosik.pl ......................... ................... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez marita8a Czas edycji: 2009-08-13 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
ta karoca z końmi i 'karuzela' cuudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ......................... .................... ![]() ![]() ![]() ![]() http:www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311583 www.marita8e.fotosik.pl https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13725269 #post13725269 ......................... ................... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
a mozecie polecic jakiegos sprawdzonego sprzedawce z allegro albo ebay?
![]() |
#164 |
Szanelowa Madżesti
|
na allegro to nie wiem bo to jest różnie, ale ja kupiłam w sklepie internetowym stylea.pl i tam dostajesz normalnie certyfikat, że są to kryształki swarovskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Witam. Zamawiałam z allegro kolczyki z kryształem, kolor tęczy, kryształ śliczny lecz kolczyki nie były srebrne tak jak opisano w aukcji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
aniyam dzieki za link
![]() niestety nie ma tam wisiorka, ktorego szukam ![]() ten z allegro niby tez ma miec certyfikat, ale kosztuje tylko 19zl, krysztal ma miec dl. 30mm ehh zakochalam sie w tym wzorze sw.jpg
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Witam, zgubiłam kolczyk z serii swarovskiego - galet light azore blue
![]() Pewnie nie da się dokupić jednego w sklepie firmowym, więc chętnie odkupię od kogoś (jesli też jest posiadaczem jednej sztuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Przyczajenie
|
Czy jest możliwość dokupienia samego kamienia galet? widziałam gdzieś na stronie podróbkę ale martwię się ze będzie się różnić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
a możesz wstawić zdjęcie ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
Załączam zdjęcie kryształka o którym mówiłam, potrzebuje go do zrobienia drugiego kolczyka, bo oryginalny jeden został zgubiony, myślę że się różni
![]() Załącznik 3029503 Edytowane przez Mgla85 Czas edycji: 2010-04-14 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Moderator
|
To moje kolczyki - serduszka. Na żywo wyglądają cudownie. Pięknie mienią się w słońcu
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
a oto moje bermudy:
Załącznik 3030815 i cyrkonie w oksydowanej miedzi: Załącznik 3030814 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bermudy bardzo fajnie obrobione podobaja mi się ![]() a moje są tego typu jak poniżej, w tym ulubiony pierścionek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny! jestem tu nowa i potrzebuję fachowej porady, a widzę, że niektóre z Was są świetnie obeznane z wszelkiego rodzaju kryształkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
BAN stały
|
http://www.allegro.pl/item1032828248...udeleczko.html
to link do aukcji jak myślicie cz warto kupić???czy lepsze kolorowe???czy to zwykły kryształ biały?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
Witajcie . mam zamiar zakupić kolczyki hearts Swarovskiego. Dzisiaj spotkałam się z nimi na stoisku w galerii handlowej i para kolczyków kosztowała 56 zł. Natomiast na allegro znalazłam je za ceny niższe: 20-35 zł. np taka aukcja:
http://allegro.pl/swarovski-heart-se...464596897.html skąd mam wiedzieć czy one są rzeczywiście autentyczne?
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
mogę wypowiedzieć się tylko na temat biżuterii - świetna
![]() prezentuje się pięknie, kryształy wyglądają niesamowicie w świetle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie można kupić kule z kryształami Swarovskiego w miarę niskiej cenie? Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
dolaczam do watku mam pytanie, moze ktos pomoze
![]() czy wie ktos jak sprawuje sie pozłacana bizuteria od Swwarovskiego? chodzi mi o kontakt z wodą, mycie rąk np ![]() czy sie nie sciera czy zółknie material Edytowane przez Brook Czas edycji: 2012-12-16 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.