![]() |
#1 |
Czekam na Ragnarok
|
podkład Kanebo oraz perfumy i odlewki
WĄTEK NIEAKTUALNY
ZAPRASZAM DO WĄTKU Z PODPISU Zdjęcia w 1, 3 i 6 poście !!! Witam w moim wątku. Poniżej rzeczy na wymianę: KOLORÓWKA 2) Inglot - "ozdoby do ciała" - kolor 55 (biało-srebrny), jest to pigment i może być używany na powieki, do ciała itd. Taki brokatowy rozświetlacz, piękny. Użyty z trzy razy w minimalnej ilości, także jak nowy. - zdjęcie w 3 poście ZAPACHY 2) woda toaletowa Jette Joop - Jette Dark Sapphire (limitowanka), odlewka z mojego flakonu (mam 75ml) 4) L'Occitane - Eau de Baux, odlewka z mojego flakonu (mam 90/100ml) 5) L'Occitane - Honey&Lemon, odlewka z mojego flakonu (mam 70/100ml) 6) Karl Lagerfeld - Kapsule Woody, odlewka z mojego flakonu 5-10ml 8) Laura Biagiotti - Tempore Donna, odlewka z mojego flakonu 5ml 9) Stella McCartney - Stella edp, odlewka z mojego flakonu (mam 70/100ml) 11) Voluspa - Vervaine Olive Leaf, odlewka 5ml (ubytek 1 psik) 14) Voluspa - Baltic Amber, odlewka 10ml (ubytek 1 psik) 15) L'Artisan Parfumeur - Ananas Fizz, odlewka z mojego flakonu -------------------------- POSZUKUJĘ: magnetyczne cienie ArtDeco i kasetki różne zapachy próbki - Wenge, Comme des Garcons (Guerilla 1 i 2, Play, Carnation, Cdg2 oraz masa innych CdG) podkłady do twarzy w kolorze naturalnym i do cery lekko opalonej podkład Lancome Color Ideal 03, Kanebo Revue - kolor OC-C pudry, bronzery, rozświetlacze górnopółkowe róże (Dior, Givenchy, Lancome, Chanel etc.) Meteoryty prasowane - różne Meteoryty kulki - Mythic lub limitowanki tusze do rzęs - nowe tusz Lancome Hypnose, Hypnose Drama Tołpa balsam borowinowy do ciała (wygładzająco-ujędrniający) lekkie kremy pod podkład cienie do powiek - wrzosowe, brązy, stonowane pomadka Bebe Classic - nowa z błyszczyków głównie Lip Fusion - bardzo chętnie Summer, Blush lub Dream ... i masę innych kosmetyków z książek - Forgotten Realms (Elaine Cunningham - Trylogia Liriel; Salvatore) oraz Łysiak oraz srebrne bransoletki - nie sztywne WYMIENIONE 1) YSL Yves Saint Laurent Touche Blush, róż rozświetlający z brokatem, kolor 16 (jasny róż), pojemność 2,3g, mam z wymianki z ubytkiem 20%, użyty przeze mnie z 3-4 razy, myślę, że teraz zużycie to ok. 30% - jak na zdjęciu, na górze lusterko - zdjęcie w 3 poście - wymienione z annmarie 3) Sephora - Lip Attitude Star, pomadka, kolor S 02, jasny naturalny róż z drobinkami (bardzo ładnie błyszczy), użyta raz - nie mój kolor, kupiona w Sephorze z tydzień temu - zdjęcia w poście 6 - wymieniona z lorane 4) KANEBO Revue - Podkład w płynie SPF24 (Still Keep Liquid UV Foundation SPF24) - kolor SO-C, wymienię najchętniej na inny podkład Kanebo, ale ciemniejszy (lub Lancome Color Ideal 03) 1) Acqua di Parma - Blu Mediterraneo, Quercia Marina (Marine Oak - morski dąb) - odświeżający żel pod prysznic, 20ml, nowy w kartoniku - zdjęcia w poście 6 - wymienione aniaz84 2) Acqua di Parma - Blu Mediterraneo, Foglie di Basilico (Basil - bazylia) - odświeżająca emulsja do ciała, 20ml, nowa w kartoniku - zdjęcia w poście 6 - wymienione aniaz84 3) Acqua di Parma - Blu Mediterraneo, Cipresso di Toscana (Tuscan Cypress - cyprys toskański) - energizująca emulsja do ciała, 20ml, nowa w kartoniku - zdjęcia w poście 6 - wymienione aniaz84 1) Corrida Satellite - odlewka w bardzo ładnym płaskim atomku, 15ml z ubytkiem 3 psiki - wymienione Ivanna 3) woda toaletowa Sephora - Vanilla Vanilla, mam 70/100ml - wymieniona z lorane 7) Maitre Parfumeur et Gantier - Secret Melange, odlewka z mojego flakonu 10-15ml - wymienione aniaz84 10) woda toaletowa Sephora - Vanilla Caramel, odlewka z mojego flakonu (mam 90ml) 15ml - lorane 12) Voluspa - Tobacco Vanille, odlewka 10ml (ubytek 1 psik) - wymienione aniaz84 13) L'Artisan Parfumeur - Jour de fete, odlewka 5ml - wymienione aniaz84 16) J. del Pozo - In Black, miniaturka 4ml, raz wypróbowana - wymienione z Nicole Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-06 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: podkład Kanebo oraz perfumy i odlewki
Zdjęcia do postu 1:
pierwsze 5 zdjęć - YSL Touche Blush kolejne 5 zdjęć - Inglot, brokat do ciała i powiek Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-08-21 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Czekam na Ragnarok
|
Zdjęcia do postu 1
Pomadka Sephora Lip Attitude Star Acqua di Parma - Blu Mediterraneo Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-08-23 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Czekam na Ragnarok
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
) Corrida Satellite - odlewka w bardzo ładnym płaskim atomku, 15ml z ubytkiem 3 psiki
coś u mnie? ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie znajdziesz coś za Satellite Corrida?Mam próbki niszowców,próbkę jakiegoś podkładu i srebną bransoletkę taką jak na fotce(z wymianki,nie ma na niej próby ale według zapewnień poprzedniej właścicielki jest srebna).
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za YSL i odlewkę Honey&Lemon?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 2) woda toaletowa Jette Joop - Jette Dark Sapphire (limitowanka), odlewka z mojego flakonu (mam 75ml) ?
![]() |
#14 |
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może odlewka Eau d'Iparie Occitane za Occitanowską Honey & Lemon?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj juz kiedys sie wymienialysmy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360679 Poza nim posiadam: Odlewke ogrodka Hermesa 5ml Odlewke Fragonarda Belle de Minuit 5ml Moge zrobic odlewke 5ml Kashminy Max Mary Odlewke Cerruti Image 5ml Odlewke 2ml Eau Lalique Odlewke Joop All about Eve 5ml Odlewke 4ml Coco Extreme CSP Moge zrobic odlewke Halle Berry do 15ml Moze znajdziesz cos teraz u mnie za: Odlewke Annanas Fizz 10ml Odlewke Kapsule Woody 10ml Stelle 10ml Honey& Lemon 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
![]() Dokładka: Gucci Envy Me 2, J.del Pozo In Black Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-08-31 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Za jeden żel przygarnęłabym odlewki wielkości próbek zapachów:
woda toaletowa Jette Joop - Jette Dark Sapphire (limitowanka) Karl Lagerfeld - Kapsule Woody Laura Biagiotti - Tempore Donna Stella McCartney - Stella edp Za dwa pozostałe żele niestety nic nie znajdę, czy takie rozwiąznie byłoby dla ciebie odpowiednie?
![]() |
![]() |
#25 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Kurcze byłam 100% pewna że ci odpisywałam :/ Oto ile moge czego odlac :
7. 30-35/50ml Princess Wang - 3mlpróbka 9. 50/75ml Stella in two Peony --- 5ml 10. 40/100ml Stella 2008 -- 5-10ml 11. 30/50ml Narcisco Rodriguez edt (czarne)- 3ml próbka wybór należy do ciebie, mnie interesuje Corrida |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witam,
Mogę zaproponować na wymianę perfumy: - 75 ml Jaguar Woman (EDT) - z pudelkiem, kilka razy psiknięte w celach testowych - cienie magnetyczne ArtDeco (taki ciemniejszy róż, taki trochę wrzos własnie) - ubytek bardzo mały (prawie niewidoczny) - próbkę pudru Kanebo (kofret) - jasny - jakaś srebrna bransoletka (taka łańcuszkowa) też sie pewnie znajdzie ![]() Jeśli będziesz zainteresowana, porobię zdjęcia. Zainteresowana jestem podkładem Kanebo.
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2009-09-06 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Czekam na Ragnarok
|
Connie - a bransoletki masz cienkie (zwykłe łańcuszki) czy grubsze? Z rzeczy, które wymieniłaś, interesują mnie tylko srebrne bransoletki, ale grube.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.