|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zagłosuj! To tylko chwila, pomożesz kotom i psom!
W tym miesiącu prosimy o głosy na Mirosławę Tomczak z Bydgoszczy (mirkę_t)
![]() Dziękujemy za każdy głos!
#6752 |
Raczkowanie
|
Oddam szczura w dobre ręce - Wrocław, Dzierżoniów - okolice.
Niestety jestem zmuszona do oddania mojego ok. 8-miesięcznego szczurka. Gabryś jest maści czarnej i ma biały trójkącik na brzuszku. Jest bardzo spokojny i tchórzliwy, łatwo go przestraszyć. Załączam zdjęcia i czekam na odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6753 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam szczura w dobre ręce - Wrocław, Dzierżoniów - okolice.
A dlaczego chcesz go oddac?
#6754 |
Zakorzenienie
|
zagłosuje oczywiście Edytowane przez pusunia Czas edycji: 2009-08-19 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#6755 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]()
#6756 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Warszawa - kociaki do oddania (fotki)
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6757 |
Zakorzenienie
|
co się stało, i czemu "Gabryś"- jednak okazała się samcem?!? i co z Yuri?
ps. jeśli chcesz mogę Twoje ogłoszenie przykleić na szczury.org tylko byś musiała dodać jakiś kontakt, telefon, gg lub mail.
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-08-20 o 11:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6758 |
Raczkowanie
|
Gabryś okazał się samcem z wrodzoną wadą polegającą na tym, że nie wykształciły się mu do końca jądra, ale atakuje często Yuri. Muszę go oddać komuś, ponieważ nie poradziłabym sobie z małymi szczurkami. Teraz się wyprowadzam i ciężko mi będzie dbać o to, żeby Yuri nie zaszła w ciążę. Do tej pory nie udało mu się jej zapłodnić, ale być może któregoś razu mu się uda.
gg 11986123 e-mail - ultrafioletowa.jo@interia .eu |
![]() ![]() |
![]() |
#6759 |
Zakorzenienie
|
a nie lepiej go wykastrować?
ps. widzę, że dałaś tam ogłoszenie tylko w złym dziale ![]() a próbowałaś się dowiedzieć u innego weta czy można wykastrować gabrysia?
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-08-20 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#6760 |
Raczkowanie
|
Właśnie jutro z nim pojadę do weta w pobliskim miasteczku, może mi pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6761 |
Zakorzenienie
|
ja polecam hołdowańskiego w świdnicy, on się na tym powinien znać.
![]() |
#6762 |
Zadomowienie
|
Szukam nowego domu dla mojej ślicznej kotki - pomóżcie (okolice Wrocław - Wałbrzych)
Witam.
Z przykrością, ale i z nadzieją pisze do Was - może pomożecie mi znaleźc nowy dom dla mojej pięknej, półrasowej koteczki. Z przyczyn zdrowotnych nie mogę dłużej opiekowac sie tym uroczym zwierzakiem. Kotka ma ponad rok, jest typowo domowym kociakiem, posiada książeczkę zdrowia i dotąd nie miala styczności z innymi kotami. Jeśli wiecie,ale na pewno to wiecie, że możecie ja przygarnąc, napicie o tym w moim wątku. Zależy mi, aby nowi właściciele pokochali ją tak, jak ja. Poniżej przedstawiam Wam tą pięknotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6763 |
Raczkowanie
|
Dot.: WARSZAWA Znaleziono małego kotka potrzebna pomoc
I jak losy kotki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6764 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam nowego domu dla mojej ślicznej kotki - pomóżcie (okolice Wrocław - Wałbr
piękna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6765 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() przepraszam za zamieszanie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6766 |
Zakorzenienie
|
![]() eeh, ale jazdy ale tak na przyszłość- wszystkie samice kopulują ze sobą ![]()
#6767 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam nowego domu dla mojej ślicznej kotki - pomóżcie (okolice Wrocław - Wałbr
dobrze by było ją wysterylizować przed adopcją, kotka jest śliczna i jak piszesz trochę rasowa, więc lepiej, żeby nie trafiła do kociej rozmnażalni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6768 |
Przyczajenie
|
Sorki, ale nie istnieje cos takiego jak pół-rasa. Twoja koteczka to mieszaniec, taki sam jak my same
![]() Zrób, prosze jakiś opis swej koteczki (co lubi, jakie ma usposobienie, przyzwyczajenia) i wystaw przede wszystkim na www.allegro.pl oraz wrocławskim www.gumtree.pl czy tez załóż watek na www.forum.miau.pl i www.kociezycie.pl/forum_kocie/ Dodatkowo możesz przesłac zdjęcia dziewczynki z opisem oraz danymi typu: imię, wiek, szczepienia (na co i kiedy), sterylizacja na adres: kociezycie@interia.pl to wrzucę na fundacyjną stronę. |
![]() ![]() |
![]() |
#6769 |
Zadomowienie
|
Hej. Oczywiście "pół rasa" nie istnieje, to raczej żartobliwie określenie. Dziękuje Wam za wskazówki. O kocicę zadbam, przed sterylizacją jej nie oddam bo szkoda by mi jej było
![]() ![]() ![]() Edytowane przez pattina Czas edycji: 2009-08-24 o 14:01 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6770 |
Rozeznanie
|
Nie chcę zakładać nowego wątku, więc się podepnę. Znalazłam dzisiaj takie maleństwo, siedziało u mnie pod autem. Pojęcia nie mam, w jakim wieku może być, mieści się w złożonych dłoniach. Ja go nie mogę wziąć, na razie dałam mu mleka, wybrał sobie miejsce pod wierzbą i tam siedzi. Jeżeli ktoś z okolic Częstochowy chciałby go przygarnąć - będę wdzięczna i on na pewno też ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#6771 |
Zakorzenienie
|
jeśli kotek zostanie na dworzu, to niedługo zginie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6772 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6773 |
Zakorzenienie
|
Szukam domu dla tych kociaczków!
Dziewczyny,
Jesli znacie kogos, badz same mialybyscie ochote przygarnac malego kotka to prosze o info na PW.. Sama posiadam 3 koty plus dziecko, wiec wieksza ilosc nie wchodzi w rachube ![]() Podaje link do mojej aukcji i jesli mozecie rozeslijcie go prosze ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=723410957 dziekuje za pomoc ![]()
#6774 |
Przyczajenie
|
PILNIE POSZUKUJĘ DOMU DLA MAŁEJ KICI!!(Szczecin oraz okolice)
PILNIE SZUKAM DOMU DLA KOCIAKA!!! (Szczecin-okolice)
Witam! Chciałabym przedstawić mojego-nie mojego kotka. Szukam Dla niego domu. Kicia jest znajdą, błąkała się głodna i brudna po parkingu, ktoś musiał ją porzucić jest bardzo ufna- ja nie mogę jej mieć, dlatego pilnie proszę o pomoc w znalezieniu dla niej domu. Jestem gotowa przywieść kotka przyszłemu właścicielowi- w obrębie Szczecina i okolic. Link na którym umieściłam kilka informacji o niej: http://allegro.pl/item723475544_male...u_adopcja.html Jest to sprawa bardzo pilna ponieważ 10 września wyjeżdżam. Proszę o pomoc Mój numer tel. 507-783-217 |
![]() ![]() |
![]() |
#6775 |
Zadomowienie
|
zapytaj weterynarza, jeśli lubi koty, to moze go przyjmie i będzie mu szukac domu, ale nie każdemu chce się tak angazować.
#6776 |
Zadomowienie
|
Kalendarz SPK na rok 2010 - zapisy
Stowarzyszenie Pomocy Królikom przyjmuje zapisy na kalendarz na rok 2010 z królikami adopcyjnymi, które już są w nowych domkach.
Dochód ze sprzedaży idzie na potrzebujące ucholki, które są pod opieką SPK ![]() Polecam bardzo gorąco, kalendarze są naprawdę śliczne. Koszt to ok 15/20 zł, najprawdopodobniej kalendarz będzie dostępny w dwóch formatach: ścienny i biurowy. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę pisać na adres: jola.wojtycza@kroliki.net lub brrunia@o2.pl W temacie maila: Kalendarz 2010 Wątek na forum SPK: http://forum.kroliki.net/topics4/6336.htm#90344 |
![]() ![]() |
![]() |
#6777 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kalendarz SPK na rok 2010 - zapisy
ja kupie trzy sztuki
![]() ![]() ![]()
#6778 |
Zakorzenienie
|
ja tez zapisalam sie na 2 szt
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#6779 |
Zadomowienie
|
Polecam kalendarzyk, polecam
![]() Ucholki będą wdzięczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6780 |
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze to nie karm kotka mlekiem krowim- to mu może poważnie zaszkodzić. Lepiej przygotowywać już mleko w proszku dla niemowlaków, a najlepiej zakupić specjalnie kocie mleczko. Jeżeli nie umie sam jeść to są też specjalne strzykawki/butelki ze skokiem małym dla takicj maleństw.
Na forum.miau załóż wątek o kociaku, zawsze większe szanse na pomoc i ewentualny domek tymczasowy lub co lepsze stały ![]() Podpijam też swój wątek. Kocurek- Mascarpone- jest ciągle u mnie. Rośnie pięknie i powoli przybiera na wadze. Jest kochany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.