|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zagłosuj! To tylko chwila, pomożesz kotom i psom!
W tym miesiącu prosimy o głosy na Mirosławę Tomczak z Bydgoszczy (mirkę_t)
![]() Dziękujemy za każdy głos!
|
#6752 |
|
Raczkowanie
|
Oddam szczura w dobre ręce - Wrocław, Dzierżoniów - okolice.
Niestety jestem zmuszona do oddania mojego ok. 8-miesięcznego szczurka. Gabryś jest maści czarnej i ma biały trójkącik na brzuszku. Jest bardzo spokojny i tchórzliwy, łatwo go przestraszyć. Załączam zdjęcia i czekam na odpowiedź.
|
|
|
|
#6753 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam szczura w dobre ręce - Wrocław, Dzierżoniów - okolice.
A dlaczego chcesz go oddac?
|
#6754 |
|
Zakorzenienie
|
zagłosuje oczywiście Edytowane przez pusunia Czas edycji: 2009-08-19 o 18:23 |
|
|
|
#6755 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
#6756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Warszawa - kociaki do oddania (fotki)
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#6757 |
|
Zakorzenienie
|
co się stało, i czemu "Gabryś"- jednak okazała się samcem?!? i co z Yuri?
ps. jeśli chcesz mogę Twoje ogłoszenie przykleić na szczury.org tylko byś musiała dodać jakiś kontakt, telefon, gg lub mail.
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-08-20 o 12:31 |
|
|
|
#6758 |
|
Raczkowanie
|
Gabryś okazał się samcem z wrodzoną wadą polegającą na tym, że nie wykształciły się mu do końca jądra, ale atakuje często Yuri. Muszę go oddać komuś, ponieważ nie poradziłabym sobie z małymi szczurkami. Teraz się wyprowadzam i ciężko mi będzie dbać o to, żeby Yuri nie zaszła w ciążę. Do tej pory nie udało mu się jej zapłodnić, ale być może któregoś razu mu się uda.
gg 11986123 e-mail - ultrafioletowa.jo@interia .eu |
|
|
|
#6759 |
|
Zakorzenienie
|
a nie lepiej go wykastrować?
ps. widzę, że dałaś tam ogłoszenie tylko w złym dziale ![]() a próbowałaś się dowiedzieć u innego weta czy można wykastrować gabrysia?
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-08-20 o 21:45 |
|
|
|
#6760 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie jutro z nim pojadę do weta w pobliskim miasteczku, może mi pomoże.
|
|
|
|
#6761 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam hołdowańskiego w świdnicy, on się na tym powinien znać.
|
|
#6762 |
|
Zadomowienie
|
Szukam nowego domu dla mojej ślicznej kotki - pomóżcie (okolice Wrocław - Wałbrzych)
Witam.
Z przykrością, ale i z nadzieją pisze do Was - może pomożecie mi znaleźc nowy dom dla mojej pięknej, półrasowej koteczki. Z przyczyn zdrowotnych nie mogę dłużej opiekowac sie tym uroczym zwierzakiem. Kotka ma ponad rok, jest typowo domowym kociakiem, posiada książeczkę zdrowia i dotąd nie miala styczności z innymi kotami. Jeśli wiecie,ale na pewno to wiecie, że możecie ja przygarnąc, napicie o tym w moim wątku. Zależy mi, aby nowi właściciele pokochali ją tak, jak ja. Poniżej przedstawiam Wam tą pięknotę )
|
|
|
|
#6763 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: WARSZAWA Znaleziono małego kotka potrzebna pomoc
I jak losy kotki?
|
|
|
|
#6764 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam nowego domu dla mojej ślicznej kotki - pomóżcie (okolice Wrocław - Wałbr
piękna
|
|
|
|
#6765 |
|
Raczkowanie
|
![]() przepraszam za zamieszanie. |
|
|
|
#6766 |
|
Zakorzenienie
|
![]() eeh, ale jazdy ale tak na przyszłość- wszystkie samice kopulują ze sobą tak w ogóle to radzę zmienić weterynarza bo ci do ktorych chodizłas do tej pory to troche niedouczeni :P
|
#6767 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam nowego domu dla mojej ślicznej kotki - pomóżcie (okolice Wrocław - Wałbr
dobrze by było ją wysterylizować przed adopcją, kotka jest śliczna i jak piszesz trochę rasowa, więc lepiej, żeby nie trafiła do kociej rozmnażalni
|
|
|
|
#6768 |
|
Przyczajenie
|
Sorki, ale nie istnieje cos takiego jak pół-rasa. Twoja koteczka to mieszaniec, taki sam jak my same
.Zrób, prosze jakiś opis swej koteczki (co lubi, jakie ma usposobienie, przyzwyczajenia) i wystaw przede wszystkim na www.allegro.pl oraz wrocławskim www.gumtree.pl czy tez załóż watek na www.forum.miau.pl i www.kociezycie.pl/forum_kocie/ Dodatkowo możesz przesłac zdjęcia dziewczynki z opisem oraz danymi typu: imię, wiek, szczepienia (na co i kiedy), sterylizacja na adres: kociezycie@interia.pl to wrzucę na fundacyjną stronę. |
|
|
|
#6769 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Oczywiście "pół rasa" nie istnieje, to raczej żartobliwie określenie. Dziękuje Wam za wskazówki. O kocicę zadbam, przed sterylizacją jej nie oddam bo szkoda by mi jej było
prawdopodobnie znalazłam dla niej miejsce w mojej miejscowości, jesteśmy w trakcie dogrywania szczegółów. Już czuję się spokojniej gdyby jednak cos się zmieniło to skorzystam z Twojej pomocy mkp
Edytowane przez pattina Czas edycji: 2009-08-24 o 15:01 |
|
|
|
#6770 |
|
Rozeznanie
|
Nie chcę zakładać nowego wątku, więc się podepnę. Znalazłam dzisiaj takie maleństwo, siedziało u mnie pod autem. Pojęcia nie mam, w jakim wieku może być, mieści się w złożonych dłoniach. Ja go nie mogę wziąć, na razie dałam mu mleka, wybrał sobie miejsce pod wierzbą i tam siedzi. Jeżeli ktoś z okolic Częstochowy chciałby go przygarnąć - będę wdzięczna i on na pewno też ;-)
|
|
|
|
#6771 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli kotek zostanie na dworzu, to niedługo zginie
poszukaj mu domu, może jakiś znajomy będzie mógł go przetrzymać choć przez kilka dni, to dałoby mu wieksze szanse na znalezienie domu. Może weterynarz by go przetrzymał parę dni, albo jakas fundacja zajmująca sie zwierzętami w Twojej okolicy?
|
|
|
|
#6772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6773 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam domu dla tych kociaczków!
Dziewczyny,
Jesli znacie kogos, badz same mialybyscie ochote przygarnac malego kotka to prosze o info na PW.. Sama posiadam 3 koty plus dziecko, wiec wieksza ilosc nie wchodzi w rachube ![]() Podaje link do mojej aukcji i jesli mozecie rozeslijcie go prosze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=723410957 dziekuje za pomoc
|
#6774 |
|
Przyczajenie
|
PILNIE POSZUKUJĘ DOMU DLA MAŁEJ KICI!!(Szczecin oraz okolice)
PILNIE SZUKAM DOMU DLA KOCIAKA!!! (Szczecin-okolice)
Witam! Chciałabym przedstawić mojego-nie mojego kotka. Szukam Dla niego domu. Kicia jest znajdą, błąkała się głodna i brudna po parkingu, ktoś musiał ją porzucić jest bardzo ufna- ja nie mogę jej mieć, dlatego pilnie proszę o pomoc w znalezieniu dla niej domu. Jestem gotowa przywieść kotka przyszłemu właścicielowi- w obrębie Szczecina i okolic. Link na którym umieściłam kilka informacji o niej: http://allegro.pl/item723475544_male...u_adopcja.html Jest to sprawa bardzo pilna ponieważ 10 września wyjeżdżam. Proszę o pomoc Mój numer tel. 507-783-217 |
|
|
|
#6775 |
|
Zadomowienie
|
zapytaj weterynarza, jeśli lubi koty, to moze go przyjmie i będzie mu szukac domu, ale nie każdemu chce się tak angazować.
|
#6776 |
|
Zadomowienie
|
Kalendarz SPK na rok 2010 - zapisy
Stowarzyszenie Pomocy Królikom przyjmuje zapisy na kalendarz na rok 2010 z królikami adopcyjnymi, które już są w nowych domkach.
Dochód ze sprzedaży idzie na potrzebujące ucholki, które są pod opieką SPK Polecam bardzo gorąco, kalendarze są naprawdę śliczne. Koszt to ok 15/20 zł, najprawdopodobniej kalendarz będzie dostępny w dwóch formatach: ścienny i biurowy. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę pisać na adres: jola.wojtycza@kroliki.net lub brrunia@o2.pl W temacie maila: Kalendarz 2010 Wątek na forum SPK: http://forum.kroliki.net/topics4/6336.htm#90344 |
|
|
|
#6777 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kalendarz SPK na rok 2010 - zapisy
ja kupie trzy sztuki
|
|
#6778 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zapisalam sie na 2 szt
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#6779 |
|
Zadomowienie
|
Polecam kalendarzyk, polecam
Ucholki będą wdzięczne |
|
|
|
#6780 |
|
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze to nie karm kotka mlekiem krowim- to mu może poważnie zaszkodzić. Lepiej przygotowywać już mleko w proszku dla niemowlaków, a najlepiej zakupić specjalnie kocie mleczko. Jeżeli nie umie sam jeść to są też specjalne strzykawki/butelki ze skokiem małym dla takicj maleństw.
Na forum.miau załóż wątek o kociaku, zawsze większe szanse na pomoc i ewentualny domek tymczasowy lub co lepsze stały ![]() Podpijam też swój wątek. Kocurek- Mascarpone- jest ciągle u mnie. Rośnie pięknie i powoli przybiera na wadze. Jest kochany
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.