![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
![]() ![]() Ujj to masz sporo kurcze tych lekcji. Ja mialam tylko angielski wiec troche inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Konto usunięte
|
kat123 a zauważyłaś, że nasza nowa koleżanka nafiyqa też studiuję filologię polską? Masz z kim porozmawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle z historii mam lipę nieco ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Danae a Ty o której idziesz na to spotkamie i co to za praca? (bo dobrze zrozumialam, ze masz rozmowę?)
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to racja, chodź moja koleżanka też ma problem z "zawijaskami" ![]() ![]() tak to jest te dziewczyny które mają proste chciały by mieć kręcone i odwrotnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ogóle chciałam przetrzymać z tydzień włosy i nie myć, ale dzisiaj, po 4 dniach, musiałam umyć przez to spotkanie... Ale generalnie wczoraj, czyli czwartego dnia, ładniej wyglądały niż trzeciego dnia... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() moje jak poczuja wilgoc to robia sie takie na boku zakrecone loczki dwa ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() ostatnio wlosow nie moglam rozczesac to prawie same wyschly ![]() ![]() Cytat:
Chcialas przetrzymac tak jak ja? ![]() U mnie bylo to samo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Danaeee84 poszła na rozmowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez zawsze suszarka ![]() Cytat:
Danaeee wszytskie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Raczkowanie
|
![]()
Cytat:
Napisane przez kat123 ![]() racja ![]() ![]() ![]() A ja mam włosy kręcone i prostownicy używałam jakiś rok temu, tak mi się zniszczyly od porrostowania i postanowilam nie walczyc wiecej z naturą, jakoś soboe radze, moze dlatego, ze moj byly TZ i terazniejszy chwali we mnie te czarne kręcone... a jak wyprostuje (wyprostowalam) to wielki pisk od razu :P To moze faktycznie nie ma co sie bic z wlosami ![]() Danee poszla na rozmowe? ![]() ja chyba bym się nie nadawała na telemarketing... ;P Ale miejmy nadzieje ze Jej sie powiedzie;* Dziewczyny, mi tez by sie przydala jakas praca na caly wrzesien, a od pazdziernika na weekendy (jakas kelnereczka czy cuśśś) Ale jak szukac, jak sie za to wziac w necie to co drugie juz nieaktualne? Help!! ![]() Jakas motywacja moze jakies macie pomysly? Gdzie szukac kogo pytac;p I jescze jedna sprawe mam do was to znaczy pozwierzam wam sie troche. Mowie Wam , jaki moj TZ ma genialny pomysl. Idzie na studia ( do tego samego miasta co ja).Ja mam mieszkanie u kolezanki, a on musi szukac stancji. Znalazl z kolega super stancje centrum miasta z tym, ze jest to mieszkanie 2 pokojowe i w jednym z pokoi mieszkaja juz dwie osoby ![]() A wiecie co ja mu na to? Że może tam mieszkac jesli chce, ale niech sobie w takim wypadku nowej dziewczyny szuka, bo ja go rzucam ![]() Pofochalam sie troche i powiedzial ze nie bedzie mieszkal tam gdzie ja nie chce. Ale niech sie postawi w mojej stytuacji, jakbym miala mieszkac z dwoma przystojnymi panami ![]() ![]()
#1362 |
Zakorzenienie
|
Co 6-7 dni myjesz włosy?? Dlaczego tak rzadko?
![]()
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Danae ![]() Ty zdziwiona a ja zazdroszczę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie zazdroszczę, bo włoski chłoną zapachy, kurz i inne dziadostwa.
Ja myję co dwa dni i czuję się czysto i świeżo, jak miałam długaśne włosy to robiłam tak samo mimo, że mogłam sobie pozwolić, aby dłużej nie myć. A na wakacjach teraz to już w ogóle codzienne mycie było regułą, ze względu na słoną wodę, chlorowany basen czy kurzący sie piasek. ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- A tak na marginesie: "Mycie głowy raz w tygodniu nie spowolni pracy gruczołów łojowych. Natomiast tłusta skóra i włosy są idealną pożywką dla szkodliwych bakterii." I szczerze ja im wierzę. ![]() Bo jeśli by się niszczyły to powinnam zostać już z paroma włosami na krzyż albo i w ogóle bez. ![]()
#1365 |
Zakorzenienie
|
Bo jak bylam chora to nie moglam myc wlosw i nie mylam 7 dni i tak 3 dzien byl koszmar a potem coraz lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Ciało też myjemy codziennie. ![]()
![]() |
#1367 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
Mimo wszystko kurz zbiera się we włosach, zapach smażonych kotlecików i inne takie. Nie wiem mnie to osobiście lekko obrzydza, dlatego myję włosy 1-2 dni, chyba, że mam jakiegoś wybitnego lenia to zdarzy mi się 3. dzień przetrzymać, ale wtedy czuję się już źle.
Tak samo jeśli nie wychodzę z domu przez dłuższy czas to nie znaczy, że się nie myję codziennie. ![]() ![]()
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez sie myje codziennie ale wlosy nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta
![]() Wlasnie wrocilam z miasta...ehhh myslalam ze znajde cos ciekawego z ciuchow ale jak zwykle nic ![]() Poszlam do salonu orange tam gdzie skladalam jakis czas temu cv i powiedzieli ze wlasnie zakonczyli rekrutacje i mam czekac na telefon w razie czego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A nie wiesz ile osob sie o ta posade ubiega? ![]() W kazdym badz razie my trzymay kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Konto usunięte
|
Wróciłam... Dzięki za kciuki dziewczyny, ale chyba nie doleciały do mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc będzie dalej marudzenie na brak kasy i szukanie nowej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
dlatego włosom powinno sie fundowac porządne czesanie szczotka z naturalnego włosia, wtedy kurz wyczeszesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mycie ma wplyw na przetłuszczanie -wiem po sobie -myłam każdego dnia -to sie przetłuszczaly co wieczor -kiedys stwierdziłam stop! i zaczęłam myc co 3 dni, na początku była tragedia i chodzenie w chustce na glowie, a teraz mam spokój -dziś nie myłam 3 dzień -włosy mam w dobrym stanie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
Jak się człowiek nie myje to na początku też się czuje, a potem przyzwyczaja do swojego zapachu.
![]() A ja wolę włosy umyć niż wyczesywać bród szczotką... ![]() Ja też nie pracuję w smażalni ryb o ile wam wiadomo, a w domu często się nie smaży, ale kurz jest, brud jest i ciężko się tego pozbyć nawet sprzątając codziennie wszystkie zakamarki. ![]()
#1375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co mowila mi laska w salonie to nie duzo osob skladalo cv takze nie wiem. Dla mnie to bezsens bo takie male miasto i pracy nie znajde;( to po co sie mam ksztalcic :/ wrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- poza tym jest dużo łatwiej zapuścić włosy mając je rzadziej, bo mniej sie kruszą, mniej rozdwajają i nie są takie sianowate. Bo wiadomo, ze jak ktoś regularnie podcina to mu nawet prostownica co drugi dzień nie zaszkodzi, bo wszelkie uszkodzenia zawsze sie obetnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy dolecialy to tego jeszcze nie wiesz ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
To tak jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Kat w sprawie sprawie zapuszczania też sie wypowiedzieć mogę... Bo zapuszczałam i to nie raz i moje mycie nie wpłynęło na włosy także... I to nie zawsze odżywki używałam, właściwie nic z nimi nie robiłam tylko raz je podcinałam, żeby wyrównać i urosły bardzo długie, zdrowe i mocne.
![]() No, a na początku tego roku ścięłam, ale dlatego, że mi się znudziły. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- No i sianowatość widocznie też od częstości mycia nie zależy, bo moje nigdy nie były sianowate. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.