![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
**markowe nowe**xs/s/m/l/xl**telefon**za kosmetyki
WĄTEK NIEAKTUALNY !!!
NIESTETY OBECNIE MUSZĘ ZAWIESIĆ DZIAŁANIE WĄTKU PONIEWAŻ NIE BĘDĘ MOGŁA W NAJBLIŻSZYM CZASIE ZAGLĄDAĆ NA WIZAŻ ZAPRASZAM: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Zasady mojego wątku: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ NIE PODAWAJCIE LINKÓW, TYLKO PISZCIE CO WAM SIĘ PODOBA, TO ZNACZNIE UŁATWI NAM KONTAKT 1. Nie robię odmianek, przed wymianką pytaj o wszystko: wymiary, stan- ja wszystko dokładnie opiszę. 2. Nie wysyłam pierwsza- wysyłamy paczkę równocześnie, chyba że jesteś początkująca na Targowisku-wtedy wysyłasz pierwsza. Jeśli nie akceptujesz powyższych zasad, nie wymieniaj się ze mną... Niektóre rzeczy są również wystawione na innym portalu. Możliwe że znikną, jeśli nie dojdzie do szybkiej wymianki. OBECNIE POSZUKUJĘ: kosmetyków wszelkiego rodzaju( nowe lub minimalnie użyte) zalotki Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-26 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **markowe nowe**xs/s/m/l/xl**telefon**za kosmetyki
MOTOROLA T720I stan bardzo dobry bez simlocka z ładowarką
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Świetne spodnie znanej i cenionej marki
HOUSE OF DENIM Wykonane z materiału najwyższej jakości: 100% bawełna Ćwieki na kieszeniach Modny krój - rurki Destroyed Czarny denim Styl vintage - fabryczne przetarcia, wytarcia Stan idealny Rozmiar: 34/36 Dokładne wymiary: Długość: 106cm Długość od kroku: 83cm Stan: 20cm Szerokość w pasie: 37cm x2 Szerokość w biodrach: 46cm x2 _________________________ _________________________ Śliczna tunika znanej marki GEORGE Tunika bez rękawów Modny krój - baby doll Fioletowy modny kolor Idealna na różne wyjścia Stan bardzo dobry (była zwężana z większego rozmiaru-jest to niezauważalne) Rozmiar 36/38 Dokładne wymiary: Długość: 72cm Szerokość pod pachami: 45cm x2 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-01 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Boskie pumpy firmy
OASIS Wykonane z materiału najwyższej jakości: 100% silk Satynowe pumpy/alladynki Modny krój - ściągacze na nogawkach Idealne na różne wyjścia Stan bardzo dobry Rozmiar: 36/38 Dokładne wymiary: Długość: 96cm Szerokość w pasie: 42cm x2 Szerokość w biodrach: 53cm x2 _________________________ _________________________ Jeansowa mini rozmiar 38/40 firma DENIM CO Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-01 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Śliczna tunika znanej marki
BIK BOK Wykonana z materiału najwyższej jakości: 100% wiskoza Tunika z bufiastymi rękawami Modny krój - baby doll Idealna na różne wyjścia Stan idealny Rozmiar: 38/40 Dokładne wymiary: Długość: 83cm Szerokość pod pachami: 43cm x2 Szerokość na dole: 74cm x2 _________________________ _________________________ Turkusowa tunika z cekinami NEW LOOK 38/40 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-01 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Śliczna tunika znanej marki
AGENDA Wykonana z materiału najwyższej jakości: 95% wiskoza 5% elastan Tunika wiązana bez pleców Modny skośny dół Śliczny fioletowy kolor Idealna na różne wyjścia-do rurek i getrów Stan bardzo dobry/idealny Rozmiar: 40/42 Dokładne wymiary: Długość: 75cm Szerokość pod pachami: 47cm x2 (sporo się naciąga) _________________________ _________________________ River Island stan bdb, rozmiar 12 sleek slim (38/40) oddam za drobiazg, szare Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-01 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Śliczna sukienka znanej marki
ATMOSPHERE Wykonana z materiału najwyższej jakości: 100% wiskoza Sukienka z bufkami w modny wzór-liście Duży dekolt Rękawki bufki zapinane na guziczki Z boku zapinana na zamek, z tyłu wiązana Idealna na różne wyjścia Stan idealny Rozmiar: 36/38 Dokładne wymiary: Długość: 87cm Szerokość pod pachami: 46cm x2 _________________________ _________________________ NEW LOOK rozmiar 38, stan idealny, długi rękaw, bufki, odcinana pod biustem Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-01 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Boska kurteczka znanej marki
INVERSE Modny fason-krótka kurtka na stójce Na podszewce Rękaw 3/4 Zapinana na zamek Ściągacze na dole i przy rękawach Stan bardzo dobry/idealny Rozmiar: 38/40 Dokładne wymiary: Długość: 53cm Szerokość pod pachami: 50cm x2 Szerokość na dole: 35cm x2 _________________________ _________________________ River Island 12 (40-42), dżety, dzwony, stan idealny Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-01 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Boskie pumpy firmy
VILA Satynowe pumpy/alladynki Modny krój - ściągane na nogawkach, kieszenie po bokach Idealne na różne wyjścia Stan: nowe z metką Rozmiar: 38/40 (L) Dokładne wymiary: Długość: 81cm Szerokość w pasie: 40cm x2 Szerokość w biodrach: 57cm x2 _________________________ _________________________ Siatka czarna, long, rozmiar uniwersalny, stan idealny Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-01 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Śliczna sukienka znanej marki
MNG (MANGO) Wykonana z materiału najwyższej jakości: 100% wiskoza Sukienka wiązana bez pleców Po boku wiązana Kopertowy fason Idealna na różne wyjścia Stan bardzo dobry/idealny Rozmiar: 36/38 Dokładne wymiary: Długość: 108cm Szerokość pod pachami: 42cm x2 (naciąga się) _________________________ _________________________ Strój rozmiar 38/40 w paski, bikini, stan bdb Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-01 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Sportowa bluza znanej marki
ATHLETICS SPORTS Wykonana ze śliskiego materiału Po bokach lampasy Stan idealny (raz ubrana) Rozmiar 38/40 Dokładne wymiary: Długość: 58cm Szerokość pod pachami: 53cm x2 _________________________ _________________________ Koszula w kotki, H&M stan bdb xs/s Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-01 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Śliczna tuba znanej marki
GEORGE Tuba w czarno-białe paski Idealna na różne wyjścia Stan idealny Może być noszona jako tuba lub sukienka z paskiem Rozmiar uniwersalny 38/40 z metki Dokładne wymiary: Długość: 48cm Szerokość pod pachami: 44cm x2 _________________________ _________________________ Sweterek MNG Mango, różowy rozmiar: L, stan bdb _________________________ _________________________ kamizelka atmosphere 40/42 Świetna kamizelka znanej i cenionej marki ATMOSPHERE Wykonana z materiału najwyższej jakości: 63% poliester, 33% wiskoza, 4% elastan HIT tego sezonu !!! Modny fason - zapinana na guziki Kamizelka w kolorze czarny, w drobny prążek Na podszewce, tył z satyny, z modną sprzączką Stan idealny Rozmiar: 40/42 Dokładne wymiary: Długość: 56cm Szerokość pod pachami: 47cm x2 Szerokość na dole: 44cm x2 _________________________ _________________________ czółenka kolor morski, new look 40 skórzane Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-23 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Śliczny granatowy płaszczyk typu grzybek znanej i cenionej marki DOROTHY PERKINS Wykonany z materiału najwyższej jakości: 75% poliester, 12% wełna, 7% wiskoza, 6% akryl Najmodniejszy krój tego sezonu-grzybek/ grzyb Duże guziki ułożone w dwurzędówkę w tym samym kolorze co płaszczyk Bardzo dobry materiał, miły w dotyku i ciepły Płaszczyk na podszewce tego samego koloru co płaszczyk Stan bardzo dobry Rozmiar: 38 (10) Dokładne wymiary: Długość całkowita: 56cm Długość rękawa: 60cm Szerokość pod pachą: 49cm x2 Szerokość na dole: 61cm x2 Ramię: 10cm Długość po zewnętrznej: 47cm Rękaw lekko rozszerzany szer. na dole rękawa: 18cm _________________________ ______ _________________________ ______ Świetna spódnica znanej i cenionej marki DOROTHY PERKINS Wykonana z materiału najwyższej jakości: 81% poliester, 18% wiskoza, 1% elastan HIT tego sezonu !!! Modny krój - ołówkowa/ pencil Spódnica w kolorze czarny, z ozdobnym satynowym paskiem z kokardą Dopasowuje się do sylwetki, w pasie gumka Stan idealny Rozmiar: 34/36 Dokładne wymiary: Długość: 61cm Szerokość w pasie: 34cm x2 W biodrach: 42cm x2 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-09-21 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za strój kapielowy w paski?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za ciemno szare rurki??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
chodzi o okulary 1 od lewej tak? są w dobrym stanie, nie używałam ich często bo nie pasują mi, kształt szkieł zahacza o prostokąt
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
cos za tunike z bufistymi rekawkami i rózowy sweterek?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:Świetne spodnie znanej i cenionej marki HOUSE OF DENIM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() strój kąpielowy w paski Śliczna tunika znanej marki GEORGE Tunika bez rękawów Modny krój - baby doll Fioletowy modny kolor Idealna na różne wyjścia Śliczna tunika znanej marki BIK BOK Wykonana z materiału najwyższej jakości: 100% wiskoza Śliczna sukienka znanej marki MNG (MANGO) Wykonana z materiału najwyższej jakości: 100% wiskoza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
jest dla normalnej i ciemnej karnacji, nie ma wzmianki o skórze więc pewnie jest dla każdego rodzaju cery.
(Balsam do ciała Johnson's Holiday Shin nadaje skórze jednolisty kolor, bez smug, tak naturalny jak wakacyjna opalenizna. Ulepszona formuła wzbogacona wyciągiem z aloesu, jeszcze lepiej nawilża skórę i stopniowo nadaje jej kolor naturalnej opalenizny. Już po 3-4 dniach uzyskasz piękną opaleniznę.) nie widzę nigdzie mojej wiadomości ale wiem,że pisałam że podoba mi się bardzo; http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1251789911 nie wiem , może nie zauważyłam al;e na tej bluzie zależy mi strasznie. ![]() Edytowane przez SoEasy Czas edycji: 2009-09-01 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za szare spodnie !
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawiedliwości jestem tylko JA. Wymiana (nowy depilator Philips ! ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1173491 Edytowane przez Malinowa_dziewczynka Czas edycji: 2009-09-06 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
River Island 12 (40-42), dżety, dzwony, stan idealny
Jaka długość ? Dla mnie to ważne, potrzebują tych dłuższych ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
jak promyczek słońca....
|
cos u mnie za cokolwiek?
tunika w kwiatki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1251789468 sukienka czerwona w białe wzorki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1251789846
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Świetne spodnie znanej i cenionej marki
HOUSE OF DENIM Wykonane z materiału najwyższej jakości: 100% bawełna cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.