|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Perfumy i blyszczyki - górna póła
Mam na wymianę dwa zapachy:
1. In black - J. del Pozo, ok. 25ml z 30ml, z wymiany z rybkąd, perfumy na pewno oryginalne, zapach bardzo mi się podobał, jednak jestem migrenowcem i nie działa on na mnie zbyt dobrze, niestety nie będę mogła ich używać ![]() 2. Champs-Elysees - Guerlain, min. 30ml z 50ml. Zamienię na inny zapach, najchętniej przygarnęłabym klasyczne Envy, bądź Eternity, ale rozpatrzę każdą propozycję. W razie potrzeby mogę jeszcze coś dorzucić ![]() Na dokładkę mam niemal nieużywane błyszczyki 3. Lancome Juicy Tubes, kolor Mood - stonowana czerwień 4. Chanel Levres Scintillantes, kolor Blizzard - złocisty brąz Pozdrawiam ![]() Ups... Ale wstyd, pomylilam forumy, może ktoś to po cichu na Targowisko przesunąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Perfumy i blyszczyki - górna póła
Hej!
Jestem zainteresowana błyszczykiem Chanel. Może znajdziesz coś w moim wątku? Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Queen Czas edycji: 2006-03-06 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej!! interesuje mnie 4. Chanel Levres Scintillantes, kolor Blizzard - złocisty brąz
moze coś znajdziesz?? 1.. Tusz do rzęs LANCOME Magicils 03 kolor turkusowy, użyty ze 4 razy 2.. Balsam do ciała GIVENCHY Hot Coulture- miniaturka 30ml- została połowa 3.. cienie potrójne BOURJOIS Effet Lumiere: brązy, szarości, niebieskie 4.. potrójne cienie NINA RICCI kolory to brudne róże 5.. pianka do mycia twarzy CHANEL- 8ml z kartonikiem 6.. Poczwórne cienie ELIZABETH ARDEN- 2 brązy, beż, róż 7.. Poczwórne cienie CLINIQUE, brąz, fiołek, zieleń, biel 8.. poczwórne cienie ISA DORA- róże oraz żółty 9.. Krem Iwostin Purritin na noc 10.. Krem Iwostin Purritin matujący 11.. Pojedynczy cień BOURJOIS kolor jasny fiolet 12.. Miniaturka perfum RALPH LAUREN 7ml 13.. Miniaturka perfum HUGO BOSS WOMAN 5ml 14.. Puder brązujący w kulkach Avon + pędzel 15.. Zestaw do frenczu RIMMEL odżywka do paznokci + lakier beżowy+patyczek do skórek+pilniczek 16.. Kredka do brwi brązowa ISA DORA 17.. Tusz do rzęs RIMMEL z grzebykiem czarny 18.. Puder brązujący w kompakcie Avon 19.. Tonik ujędrniająco-wyszczuplający TOŁPA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
3. Lancome Juicy Tubes, kolor Mood - stonowana czerwień
mój wątek w podpisie ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witaj Telimeno, a moze u mnie cos za Guerlaina
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...99#post1408299
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie: In black - J. del Pozo, ok. 25ml z 30ml,
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
hej Telimeno
skontaktuj się ze mną na pw.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.