|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Nowa wish - bardzo potrzebne rzeczy :)
Za te rzeczy oddam dużo z mojego wątku (i jeszcze więcej):
- Ogromne, oryginalne ludowe chusty - powinny być naprawdę duże i z frędzlami - inne ludowe akcesoria - Sweterki, bluzki, tuniki - wszystko, co sięga za pupę - Eleganckie spodnie w różnych wydaniach - Czarna torebka: albo lakierowana, "wężowa", albo kuferek - nie musi mieścić A4, ale powinna być spora - materiały do nauki angielskiego (poziom B2 i wyżej) - najchętniej do FC oraz czeskiego - płyty CD - muzyka awangardowa, poezja śpiewana, wszystko z nurtu new rock revolution - płyty z filmami - interesuje mnie ambitniejsze kino ![]() - wszystko, co CZESKIE - filmy, muzyka, książki - książki: Hrabal, Cortazar (szukam "Gry w klasy!") ; do tego inni autorzy naszych południowych sąsiadów, iberoamerykańskie (dziękuję za młodzieżowe poradniki, romanse etc); dobre powieści rosyjskie (zwłaszcza klasyki ![]() - duży plecak - min. 65 l, na stelażu - perfumy: nie muszą być górnopółkowe, ale za podróbki także dziękuję. NIE LUBIĘ Yves Rocher! Proszę mi ich nie proponować, mam awersję do zapachów tej firmy ![]() - górnopółkowa kolorówka: cienie, tusze (nieużywane), lakiery, pudry, róże ![]() Póki co to wszystko, Zapraszam na mój wątek ciuszkowy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=359175 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa wish - bardzo potrzebne rzeczy :)
zajzyj do mnie
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej,mnie pominęłaś
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
z twojej wish mam:
Ogromne, oryginalne ludowe chusty - powinny być naprawdę duże i z frędzlami - poza watkiem - Sweterki, bluzki, tuniki - wszystko, co sięga za pupę - Eleganckie spodnie w różnych wydaniach - perfumy: nie muszą być górnopółkowe mam intimately beckham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
sweterki, bluzki, tuniki oraz
materiały do nauki angielskiego (poziom B2 i wyżej) - u mnie, zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję wszystkim za odpowiedź
![]() Jak tylko przeszukam Wasze wątki, postaram się dać znać ![]() Aha, zapomniałam napisać - rozmiar ciuchów M/L, butów 38 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.