![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
hej, znajdziesz cos u mnie za:
*BOURJOIS kohlcontour-07praline-nie temperowana raz użyta może ze dwa razy *Loreal Telescopic explosion-NOWY *GIVENCHY Very Irresistible EDT -miniaturka 15ml kupiona w merlinie-raz psiknięta na nadgarstek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
za givenchy nic nie znalazłam,wszystkie dobra masz wydane ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
hej, juz jestem
![]() ile jest kolorów kulek w Pink Fresh? to może po jednym kolorze czy chciałabyś więcej? bo mam te 4 duże Butterfly Pearls (nieużywane) + Pastel White (mam też trochę odłożonych nieużywanych) Z Twoich cudeńków chciałabym kuleczki Pink Fresh i poprosiłabym odlewkę Miss Dior Cherie. Bez podkładu Lancome, bo ostatnio mi się cera posypała i boję się, że wszystko będzie jeszcze bardziej widoczne, bo to przecież podkład troszkę rozświetlający. Zamiast podkłau poprosiłabym odlewkę Miss Dior Cherie. Czekam na info. Pozdrawiam
![]() |
#334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jaki kolor dokładnie ma ta kredka? jest bardzo ciemna czy raczej delikatna? tusz jest czarny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
tusz czarny,kredka czekoladowy kolor.wiem,ale miałam kiedyś 5 Aleje i nie przepadam za nia.za tusz i kredke mogę oddac plus mały gratis ode mnie,nic innego niee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
nie te nie sa nowe ale... jutro beda do mnie leciec nowiutkie swiezutkie cale opakowanie pewnie w piatek beda przydobrych wiatrach,
moje mythic sa w bardzo dobrym stanie.
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A które do ciebie leca white? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() jak cos to prosze pisz w moim watku - bo ja mam za duzo watkow w sub. i ten wylaczam chwilowo ![]()
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
hej, sa takie kolorki: zielony, fioletowy, rozowy, bialy i szampanski.
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie napisałaś ile chcesz miss za motylki.napisz konkret i zapraszam z adrsem na prv ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,wpadłam na taki pomysł,że wyślę Ci ok 10ml Gucci by Gucci w atomku + pędzel + pusty atomizer na MDC,a Ty mi odlejesz ok.15 ml do niego ,czyli trochę więcej,niż ja Tobie (taka jest jego pojemność akurat). Bo innego pomysłu nie mam Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Kici kici miau miau
|
czesc
![]() chetnie bym przygarnela perfumik Givenchy - moze chcialabys Lolite? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
za lolita nie przepadam.a jaka EDP?no i jaka poj?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Kici kici miau miau
|
edp, ok. 40/100 ml.
mam jeszcze Aqua allegoria ale raczej moge zrobic tylko odlewke. Mandarin Basilic i Exaltant Exalting. Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-01-14 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | ||
Zakorzenienie
|
jeszcze ja sprawdze i dam Ci znać
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
Guerlain Parure Aqua Radiant Foundationza obydwa Givenchy? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok,mysle,że wartościowo nie będzie żadna z nas stratna?nie znam wartości Twoich kosmetyków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie kolor najlepiej 350 Rich Tan, do skóry tłustej i mieszanej. Ale z pokorą przyjmę także troszeczkę jaśniejsze odcienie
![]() Pozdrawiam Ps czy gdybyś miała odcień który mnie interesuje znalazłabyś cos u mnie ? ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- o teraz widzę ze masz 330 . znajdziesz coś u mnie za niego ![]() >??
![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Kurcze, niestety nic nie mam
![]() Poza wątkiem mam tylko błyszczyk i nabłyszczacz do niego, tylko wypróbowane, lipfinity jeszcze z pudełkiem, nr 12 ... Pozdrawiam ![]() Ps w żadnym z wątków nic nie widzisz? Za fluid oddam także ciuszki, czy książki ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Ojc ;P nie zauważyłam wpisu pod moją wish ![]() Tak więc ... moge odlać tylko ile byś moja droga chciała ![]() A jak nie słonia to co z pielęgnacji ? Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Jaki ze mnie burak ;P . Nie zauważyłam też odp w moim wątku kosmetycznym ^^ . Ło matko xD Tak więc ... może inaczej zrobimy... ;P Co byś chciała z moich wszystkich wątków za ten fluidzik ;P . Jeszcze raz ... pozdrawiam xD I przepraszam za robienie, że tak powiem `rozpierdzielu` . ![]()
![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc jak by Ci pasowało,?"żeby był wilk syty i owca cała" wymieniłam rzeczy na które moge się wymienic,Ty daj swoja propozycje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Kici kici miau miau
|
hej -dam ci znac niedlugo co z Parure ok?
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-01-15 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Rozeznanie
|
Nie chciałabyś odlewki For her N. Rodrigueza wersja edp za Addicta? Mogę odpsikać ok. 20-25 ml do butelki z atomizerem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.