|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi sie podoba !! |
|||
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam stoliczek pod lapka roboty TZ-ta
![]() z tym, ze moj zajmuje się robieniem metalowych nóg
|
|
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie mogłam spać wczoraj, bo wyspałam się za dnia po tej nocce, więc o 1 włączyłam sobie film i zrobiłam popcorn i tak siedziałam do 3... A rano tylko czułam jak tż mnie głaszcze czule i czułam jeszcze jego wzrok na sobie... jeszcze usłyszałam 'przepraszam za wszystko'. Zobaczymy co będzie jak przyjedzie do domu. Cytat:
Muszę coś z sobą zrobić przede wszystkim, może jak zacznie być zazdrosny bo będę wypindrzona przed jakimkolwiek wyjściem, to będzie się też mnie bał puścić![]() martucha84 prawka nie mam niestety ![]() W ogóle zamknęli kawałek autostrady bo robią wiadukt - UWAGA! ROK CZASU! Nie przeszkadzałoby mi to w ogóle, gdyby nie fakt, że te tiry, samochody jeżdżą naszą ulicą!!! Gdzie na moim odcinku do Grębocina nie ma chodnika ani świateł! Ruch jak nie wiem co, a sołtys nie zaopatrzył się o ten pieprzony chodnik, który powinien tu być dawno temu!! oczywiście jest chodniczek gdzie jest pełno domków, ale tam gdzie dom jest już co 40 m to już pajac nie pomyślał, a jak mnie potrąci tir to nawet nikt nie pozna, że będę leżała w tych zaspach Ale i tak tego nie przeskoczę, bo jutro wybieram się do Torunia załatwić sprawę z serwisem i będę musiała przez to przejść ![]() A z tym wyjściem samej, to też jest myśl, ale ja nie lubię wychodzić i spędzać czas sama ze sobą chciałabym bardzo z tżtem bo przy nim czuję się najlepiej, ale on chyba nie ma takich potrzeb jak ja ![]() nie chcę być samotnikiem, a najbliższa przyjaciółka nie umie pływać, ani szwagier także na basen muszę szukać kogoś, bo samej to tak 'inaczej' jest, wolę być z kimś a właśnie napiszę do jeden koleżanki, może się skusi
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4985 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||||||
|
|
|
#4986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś np robił coś tam ze szwagrem na dworze i chciał żebym im przyniosła kawe. Jeszcze się nie dorobiłam termosa, a miałam ciasto, więc stwierdziłam że przecież mogą przyjść na górę na tą kawe, po co mam to nosić 2 piętra w dół. I tż dzwoni i pyta gdzie ta kawa, a ja mu powiedziałam ze ma przyjść do góry, na dwór im nie przyniose. Powiedział że jak nie to nie. Za jakąś godzinke, jak im dupy zmarzły i stwierdzili że naprawdę im tej kawy nie przyniose to przyszli Myślę że nawet jak nie lubisz sama wychodzić to powinnaś to zrobić, im częściej tym lepiej, może jemu też się znudzi siedzenie samemu w domu, a jak sobie pomysli że żona gdzieś tam dobrze sie bawi to może zacznie z tobą wychodzić
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher ja po 2óch tyg zostawilam Tz z coreczka i poszlam na zakupy. Wtedy malutka duzo spala wiec zaraz po karmieniu wyzlam na dwie godzinki. Od razu sie lepiej poczulam. Teraz 2 razy w tygodniu wychodze choc na godzine i przynajmniej do sklepu. Tydzien temu mialam pogrzeb wiec mleczko wczesniej odciagnelam, zeby Tz mogl nakarmic
![]() A werandujesz Malego? my na pierwszy spacer wyszlismy po 3ech tygodniach. Dzis bylismy na usg bioderek w szpitalu i znow lekarza nie bylo i znowu wizyta przesunieta tym razem na srode |
|
|
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nic mi sie nie chce !!!! Czy ta zima kiedyś sie skończy ???????
Byłam wczoraj na zakupach i nic nie kupiłam , za to tż zrobił zapasy chyba na rok wrr.
|
#4989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
domi jakie USG bioderek ? coś nie tak ?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2010-02-01 o 16:12 |
|
|
|
|
#4990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ciagu dnia tez roznie karmie, ale srednio wychodzi co 2 godziny. A mleko rzadko odciagam, bo nie lubie sie z tym bawic. Tylko jak juz musze. Poza tym wole piersia, a jak juz butelke to Tz karmi wtedy. A mleko to do lodówki w pojemniczku a potem do pogrzewacza (tylko przelewam do butelki wczesniej, bo mi tylko taka wchodzi do podgrzewacza) A ja juz nie weranduje, bo raczej wychodzimy. Co prawda rzadko ale wychodzimy. Dzis bylsimy na nogach w szpitalu mimo ze mam blisko to Malutka sie przynajmniej troche dotlenila. a co do usg bioderek to Wam w szpitalu nie daja skierowania? u nas kazdemu dziecku po porodzie daja do neonatologa a on wystawia na usg bioderek. To tak profilaktycznie zeby sprawdzic czy wsyztsko okej.
|
|
|
|
|
#4991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy bedzie moja ukochana, ulubiona, umiłowana, WIOSNA ![]() a na zakupy tez bym sie chetnie wybrała........... dalej dziewczynki jeszcze 9 postów i dopijemy do 5000 ![]() Strippi widze cie! nadal w dwupaku?
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-02-01 o 16:47 |
|
|
|
|
#4992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i potem smigala ze mna po zaspach![]() a co jaka zdowa bylam a co do bioderek to to jest obowiazkowe jak badanie sluchu.. dotyczy wszystkich dzieciakow..bynajmniej 4 lata temu jak bylam na noworodkowych oddzialach na praktykach.. ale watpie ze cos sie zmienilo..
|
|
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a strippi nas podglada na dole, wiec na porodówce nie jest
|
|
|
|
|
#4994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja już po terminie i olewka po prostu
|
|
|
#4995 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() super! zdolniacha jeden Cytat:
czasem trzeba dać tylko szanse... a i przy okazji Ty z tego skorzystasz, bo się dotlenisz i oderwiesz od domkuCytat:
|
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
musiałam was nadrobić kochane
![]() no nadal nadal ![]() bo napisałam posta w końcu na mamuśkach ![]() tak ale ile jeszcze? ![]() Cytat:
do tego boli mnie całe krocze - tak jakby zakwasy no i plecy każdy pyta właśnie po 10 razy czy urodziłam - idzie oszaleć, przecież jak urodzę to się dowiedzą no nie.. a chyba jasne jest, że jak wczoraj gadali ze mną wieczorem to nie urodziłabym w ciągu 12 godz i nie wypuścili,by mnie ze szpitala.. normalnie dobijają mnie teksty "cześć grubasie" powoli mam tego dość ;/ jakiś zły humor dziś mam nie wyspałam się, bo w nocy 11 razy chodziłam do wc
|
|
|
#4999 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
to do nowego mykamy
5000 postów wybiło
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
Link do kolejnej części - zapraszam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post16872509 |
|
|
|
#5002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale wolałam dekoratornię z dwiema babkami, tearz ich juz nie ma na zdjeciach nawet. Jedna blondynka w krótkich włoskach, a druga ciemne długie włosy miała. Bardzo podobały mi sie ich pomysły. Prowadziły ten program kilka lat temu.Jestem troche zaskoczona karmiącymi mamusiamy, ze tak często daja mleko. Moja szwagierka urodziła 2 miesiące przed terminem i lekarz jej zalecił, aby karmiła co 3 godziny około 20 minut. Regularnie, przez noc też co 3 godziny przystawiała małego do cycuszka, a jak jej zasypiał, to masowała go po rączce, albo za uszkiem. Potem po 4 miesiacach powiedział jej że moze go przystawaic na żadanie i .. to okazoło się jej największa zmora, ponieważ mały nie pił, tylko chciał poleżeć przy cycku i co godzinę płakał. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

masakra. Nie zdążę tego przeczytać....

czy reszta Żonek sie zgadza z tym???????

i tak siedziałam do 3... 

Nie przeszkadzałoby mi to w ogóle, gdyby nie fakt, że te tiry, samochody jeżdżą naszą ulicą!!! Gdzie na moim odcinku do Grębocina nie ma chodnika ani świateł! Ruch jak nie wiem co, a sołtys nie zaopatrzył się o ten pieprzony chodnik, który powinien tu być dawno temu!! oczywiście jest chodniczek gdzie jest pełno domków, ale tam gdzie dom jest już co 40 m to już pajac nie pomyślał, a jak mnie potrąci tir to nawet nikt nie pozna, że będę leżała w tych zaspach 
super gratulacje, a fasolka śliczna.
a głupim gadaniem ludzi się nie przejmuj, gadać zawsze można dużo

u nas kazdemu dziecku po porodzie daja do neonatologa a on wystawia na usg bioderek. To tak profilaktycznie zeby sprawdzic czy wsyztsko okej.