![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zaprasza
witaj czy za Toleriane i Effaclar emulsję nawilżająco -mat...ewentualnie jeszczre Effaclar K i żel ...znajdziesz cos?
EDYTOWANE: Mam różne próbki..równiez aptecznych..głównie vichy i dermadic..więc jeśli chciałabys cos wypróbować to pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zaprasza
Cytat:
W Twoim wątku niestety nic nie znalazłam :-( Z aptecznych kosmetyków interesują mnie kremy pod oczy i kremy nawilżające, matujące lub Effaclar płyn milacelarny. Najchętniej jednak przygarnę dobre maski do włosów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazlam u Ciebie :-( Ale dziękuje za zainteresowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
to z takowych mam tylko w próbkach..saszetkach..kre my pod oczy i kremiki do twarzy..
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
napisz prosze dokladniej jakie próbeczki masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ojc rybko dopiero jutro będę w domku więc wówczas będę mogę Ci napisać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zapraszam :-)
2. La Roche-Posay, Toleriane – kojący krem ochronny
7. Kosmetyczka La Roche-Posay pełna próbek, m.in.: Effaclar – Gel moussant purifiant, 2x 7ml, Effaclar K – krem oczyszczający z kwasami, 1x 3ml, Effaclar – emulsja nawilżająco-matująca na dzień, 1x 2ml, Avene – Łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej LPI, hipoalergiczny, nie powoduje powstawania zaskórników, tubka 5 ml, Vichy – Thermal Fix 2 – 1x 1,5 ml, Mleczko Nivea Body Intensywnie Wygładzające – skóra sucha, 1x 4ml, Loreal Pure Zone – głęboko oczyszczający żel do twarzy, 1x 2ml, 8. Dr. Irena Eris – Lirene dermoprogram – krem intensywnie nawilzajacy DUO-C do cery wrażliwej. Uzyty dwa razy. 50 ml.znajdziesz cos u mnie za to? poza wwatkiem mam jeszcze podklad maybelline drem matt mouse |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zapraszam :-)
Interesują mnie kosmetyki do kręconych włosów, zwłaszcza krem Loreal,oraz Dove do koloryzowanych. Moj watek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110178 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
7. Kosmetyczka La Roche-Posay pełna próbek, m.in.: poza tym co w wątku mam jeszcze podkład Revlon Colorstay Lite Make-up
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-04-24 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
oto moj lista-
Dermedic-Agevital krem stymulujący odnowę komórkową Dermedic-żel/krem pod oczy intensywnie nawilżający Hydrain 2 Dermedic-żel/krem pod oczy przeciwzmarszczkowy intensywnie nawilżający dla Panów Dermedic-Acne Expert C krem do skóry trądzikowej Dermedic-Angio Expert krem wzmacniający mikrokrążenie,wzmacnia naskórek i naczynka Dermedic-Normativ-aktywne serum korygujące niedoskonałości(skoncentr owane działanie miejscowe) Mincer-antiallergique Krem ujędrniający multiwitaminowy z bacocalmine 2ml Mincer-balsam wyszczuplający 2ml Vichy thermale fix 1 1,5ml Vichy liposyne 7ml Vichy myokine 1,5ml neutrogena -krem do rąk mam odlewkę preparatu do mycia twarzy,nałozony na kilka minut spełnia role maseczki Neutrogena ..dobrze matuje...mam z wymianki..jeśli Cię zainteresuje poszukam dokładnie co to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
martuniu.., niestety nic nie znalazlam :-(, ale bardzo dziekuje za zainteresowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
niestety nie interesuje mnie kolorówka ani bizuteria, pozdrawiam ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Lo, napisz proszę które kosmetyki do włosów kręconych by Cie interesowały - może cos znajde w Twoim wątku... Jaki okres ważności ma baza ARTDECO i czy jest jeszcze aktualna ? I czy masz jeszcze na wymiane jakies podklady, ale jasne? Ogólnie rzecz biorac interesowałyby mnie: baza ARTDECO, cienie Bourjoua, pedzel do rózu, Jesli posiadasz na wymiane profesjonalne kosmetyki odżywcze do wlosow to bede chetna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
![]()
up, up - dokladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Witam, zainteresowaly mnie:
Effaclar K – krem oczyszczający z kwasami, 1x 3ml, Avene – Łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej LPI, hipoalergiczny, nie powoduje powstawania zaskórników, tubka 5 ml, Wiem, ze to malutko, ale tylko tego typu rzeczy obecnie gromadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
hej Hex
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej
Mam tusz Bourjois Volume Glamour czarny, kupiony miesiąc temu ale nie uzywałam go codziennie 8. Dr. Irena Eris – Lirene dermoprogram – krem intensywnie nawilzajacy DUO-C do cery wrażliwej. Uzyty dwa razy. 50 ml. 9. Dove – szampon COLOR CARE – włosy rozjasniane – uzyty raz – 250 ml. 10. Dove – mgiełka COLOR CARE – Wygładzanie i blask – uzyta raz – 150 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Podaję ci jeszcze mój wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=111667 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
A więc jest to :HEAT-ACTIVATED CURLING SPRAY Pisze na nim: for use with curling tongs/hairdryer. Jest nowy ma pojemność 150 ml. Jest w różowym opakowaniu.
O tutaj masz link to to właśnie jest ten kosmetyk ![]() http://www.ciao.co.uk/L_Oreal_Studio...Spray__5830176 A z pielęgnacji ma też nowe mini kosmetyki z avene, jakiś kremik matujący chyba x2 i płyn do demakijażu dwufazowy 25 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
czy masz zdjecie tej maskary? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witaj, interesuje mnie: Avene Cicalfate 40 ml Delikatny krem reperujacy wszlekie uszkodzenia skory. Dobry na ranki po wypryskach. Nadaje się nawet do najwrazliwszej cery, gdyz bazuje na wodzie termalnej. BOURJOIS VOLUME GLAMOUR tusz Pogrubiajacy tusz do rzes, ma bardzo dobre opinie. Zuzycie: uzyty kilka razy, tusz jest nowy i swiezy. i najbardziej: na zdjeciu 5 widzialam sztyft Anti-Blemish Solutions, czy on tez jest na wymiane ??? moge Ci jeszcze inne kosmetyki apteczne zaproponowac, np. Toleriane LPR - swietny krem lagodzacy, dziala rewelacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zużycie max, 1/4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.