![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Escada, vichy, pupa, Mac, avon, lancome i inne
NOWA PIELĘGNACJA CIAŁO I TWARZ
1. Anew Cleanse nowy żel przeciw oznakom starzenia Avon http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...enia-2-w-1.htm 2. Avon Rejuvenate kompleksowy system pielegnacji oczu na dzien i na noc(3SZT) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...n-i-na-noc.htm 3.Avon Clinical program liftingujący okolice oczu (2szt) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...olice-oczu.htm 4.Avon Clinincal thermafirm krem aktywnie liftingujący (2SZT) Freyyka http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ftingujacy.htm 5.Avon Rejuvenate koncentrat rewitalzujący http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...talizujacy.htm 6.(2szt) Avon solutions krem nawilżająco opalający na dzień http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...y-na-dzien.htm 7.Avon for men krem pod oczy nawilżający dla mężczyzn 8.Testowany krem relaksujacy do słoni i stóp planet Spa 9.Avon, Anew Clinical, Body Contouring Treatment (Krem modelujący sylwetkę) 10.Nowy balsam do ciała rozswietlajaco opalający melody 89 +serum ev 11.Nowe serum eveline intensywnie wyszczuplające antycellusitowe a-sea-of-honey 12.Nowy balsam do ciała dove 13.Ziaja pro 250ml nowy płyn do demakijażu oczu UŻYWANA PIELĘGNACJA: 14.Ziaja płyn do higieny intymnej o zapachu melona - z 500ml odlałam sobie połowe a połowe moge wymienic. 15.JOANNA NATURIA-NOWY SZAMPON DO WŁOSÓW 16.Avon złocisty balsam po opalaniu NOWY 17.NOWY OLEJEK do pielęgnacji biustu w czaSIE ciąży - nie moge znalesc nigdzie daty ważności ale świżutkie - dostałam zapas http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl...zas-ciazy.html po 100ml Olejek do pielęgnacji biustu w czasie, gdy karmimy piersią. Pielęgnuje i odpręża piersi. Wspomaga funkcje wydzielania mleka dzięki wyciągom z ziół o działaniu uspokajającym. Wzmacniająca tkankę łączną esencja z zioła skrzypu zapobiega już podczas ciąży powstawaniu rozstępów na piersi i brzuchu. Skład: Olej słonecznikowy , przywrotnik pospolity , przelot pospolity , anyż, jabłko, skrzyp, krwawnik pospolity 18.Estee Lauder beyond paradise puder perfumowany z dorbinkami do ciała raz uzyty na dekold 19.Kawior do kąpieli stara mydlarnia OLIWKA UZYTY raz 20.Bielenda maska do rąk ok 55 z 75ml a-sea-of-honey 21.Krem do stóp oriflame - świetny ale mam kilka które uzywam i w zyciu nie zuzyje tyle zostało min 60ml z 75ml 22.2 razy użyty tylko nowsza wersja Rossmann, Fusswohl, Fuss Balsam (Balsam do stóp) 23.Raz uzyty Rossmann, Fusswohl, Hirschtalg Creme (Krem do stóp z łoju jelenia) 24.Masło do ciała testowane -raz uzyte na łydke - o zapachu kiwi i karambola tutti frutti. 25.Nowe serum ziaja rebulid reduktor cellulitu 26.Nowe masło do ciała ziaja rebulid ukierunkowane ujędrnianie.uda pośladki biodra brzuch
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-03-14 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Opalanie, włosy,paznokcie
1.Emerald Bay - Everclear Elixir uzyty raz na nogi Ciemna opalenizna. Równowaga dla skóry tłłustej.
Egzotyczna mieszanka tropikalnych owoców z zawartością szybko działającego bronzera,witamin A,C,E i minerałów. Ta zaawansowana formuła gwarantuje pełną satysfakcję podczas 3.Nowa farba Palette Ciemny rubin 4.Nowa farba do pasemek złocistych palette 5.Raz uzyta na koncówki maska do włosów farbowanych elseve a-sea-of-honey 6.Pianka taft uzyta raz?moze dwa 7.Lotion jedwabny do układania włosów CELIA 8.Ados odzywka do paznokci morski kryształ uzyta moze da razy na obie dłonie 9.KillyS baza przedłużająca trwałość lakieru uzyta moze raz 10.Olejek oriflame przyspieszający wzrost paznokci melody89 11.Sally hansen Natural Nail Growth Activator 12.13.14.15 Lakiery sally hansen 16.Lakier iNglot EjjSenioritta 17.Lakier Rubens oba uzyte moze raz czy dwa 18.Lakier niepamietam nazwy firmy a naklejki obdarłam uzyty ok 2 razy 19.20 lakiery oriflame uzyte moze 2 razy 21.Lakier selene uzyty 1raz
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka twarz
1.raz wypróbowany Blush Subtil Lancome, odcień Sheer Amourose (link do KWC) tylko testowany-okazał się za jasny BRAK Z TYŁU NAKLEJKI 2.Avene COUVRANCE CORRECTEUR DE TEINT COMPLEXION CORRECTOR poudre bronzer mosaic ZUZYCIE OK 30% Mektarynka 2a.Pupa wypiekany puder-tester ubytek minimalny 3.Mybelline dream matte mousse podkład Carmel Dark 2 MOZE służyć też jako brązer w musie 4.Baza pod podkład raz uzyta vichy oligo glowing peach 5.Baza pod cienie Joko ubytek ok 20% rzyrafka 6.Korektor 10ml oriflame zostało ok 7ml 7.Korektor mineralny maybelline zostało ok 80% 8.Korektor oriflame pod oczy z 10ml ok 7 zostało 9.Deborah colour copy odcien numer 5 z 15ml zostało min 10ml cera sucha 10.Deborah colour copy odcien numer 5 z 15ml zostało min 10ml cera mieszana 11. podkład mineralny Max Factor, odcień 45 Warm Almond, użyty kilkakrotnie, ilość kosmetyku widać na zdjęciu z wymianki ale nie mój odcień
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-03-01 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
OCZY
1.MAC za coś super z listy odsypki standardowe 1/4 łyżeczki kolorki: -melon -kitchsmas -balck glitter -platinum -aire-de-blu -Old Gold 2.Kryolan cien sypki sliczna złota oliwka uzyty kilka razy 3.Inglot Integra - potrójne cienie do powiek:jaśniutki róż, łosoś, mocny róż, zużycie 2 jaśniejszych odcieni ok. 60%, ciemnego różowego 5%, kod: 24 HK08CC 4.Inglot integra - potrójne cienie 5..Inglot Inegra - potrójne cienie do powiek: beż, cegiełka, zimny beżobrąz, zużycie najjaśniejszego ok. 70%, dwóch pozostałych po 20%, kod: 46 IF04CK 6..Cien podwójny szaro biały avon color trend chyba raz testowany o ile wogule madziunnka 7.Sliczny turkusowy cien bioderm 8..Filetowa kredka do oczu raz strugana 9.Cienie potrójne-zostały dwa turkus i ciepły braz- loreal 10.Eye liner złoty avon uzyty kilka razy 11.Długa kredka podwójna do oczu avon biało zielona 12.Avon kilkanascie razy uzyta srebrna kredka do oczu+cien srerbny z drugiej strony 13.Kępki rzęs brakuje 5 kępek 14.Sztuczne rzęsy 15.Fioletowa Maskara Bell glam&sexy mascara uzyta 2 razy 16.niebieska maskara rimmel extra super lash raz uzyta 17.Medic odżywka do brwi i rzes uzyta kilka razy 18.Rimmel Magnif'eyes maskara czarna testowana swieza lady_chwila 19.Maybelline czarna testowana swieza EjjSenioritta
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-03-03 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
USTA
1.bŁYSZCZYK CZERWONY FAJNY UZYTY KILKA RAZY 2.z jednej strony transparentny błyszczyk a z drugiej perfumy always avon testowane 3..sEPHORA – Gloss Ultra -Brillance nr 34,delikatnie barwiący, ładnie się trzyma, pachnący, z milionem błyszczących drobinek, również świeżutki 3/5 opakowania 4.Lancome JT miniatura raz testowana a-sea-of-honey 5.Zestaw świetnych blyszczyków sephora uzywane pedzelkiem niwielkie zuzycie 6.masło do ust the body shop zostało ok 65% lady_chwila 7.Błyszczk avon w kasetce 8.Kilka razy uzyty czekoladowy balsam do ust
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-03-02 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
minerały
1.jAK NA foto sample w słoiczkach 2.BIG EDM MEDIUM BEIGE NEUTRAL INTENSIVE BASE TETSOWANY 3.BIG FINISING DUST FINISING POWDER TESTOWANY 4.BIG MEDIUM MATTE BASE ZOSTAŁO OK 80% sample w strunach jak na foto
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-02-28 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.Fajny kuferek na kosmetyki WYMIENIE TYLKO NA INNY-WIĘKSZY OCZYWIŚCIE DOŁOŻE COŚ DO NIEGO
KUFEREK WYMIENIAM PUSTY-w tym momencie 3mam w nim część moich macowych przyjemnosci ![]() WYMIRKI OKOŁO 19/18/19 ew moge wymienic za jakis zapach - kuferek wymieniam oczywiscie pusty 2.Pędzel duży wema do różu skosny 3.miotełka wema 4. Miotełka Lancaster 5.lancaster szczoteczka do rzes 6.Lancaster pedzelek do cieni 7.Pędzel do podkładu i pudru Flat Top Brush, Everyday Minerals nowy 8.Pędzel do podkładu Foundation Brush, Everyday Minerals raz uzyty i wyprany w specjalnym płynie
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
różniaste
1. Śliczna bransoletka "charms" w kolorze srebrnym za coś extra 2.Nowy zestaw na prezent w slicznym pudełeczku filiżanka+spodek 3.kOLCZYKI AVON Z KORONKA nienoszone a-sea-of-honey 4.Piekna za coś super bransoletka gruba,błyszczca madziunnka 5.świetny zegarekza cos super nutka27 6.tran z 60 tabletek zostało 59 ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-03-03 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wymienione:
na szaro wyslane i na szaro otrzymane melody89(5zest amway)* serum eveline zel oriflame przysp nivea tonik loreal tonikk husta niebieska balsam nowy lady_chwila-torebka tusz magnyficues tbs masełko roz edm sampel snowflakes Mektarynka(2deo kulka,1sztyft,tampony) avene puder 4ml kasztana na 5 razy maska oczyszcz+peeling pro za 4kulki garnier a-sea-of-honey(5lakierów,2 paletki wibo,cien manahattan,2 elainery,roz glazel,2bł) j.pozo odlewka maska elseve kolczyki z koronka jt maska bielenda serum eveline EjjSenioritta(torebeczka srebrna i czarna)* tusz maybelline lakier inglot rzesy nutka27(KAMIENIE z watku)* zegrek szpilki srebro kwiatuskzi madziunnka(2ziaja pro,unimil2,butki) bransoletka ksiazka jednorozec cien Freyyka odlewka maski uspak amor amor thermafirm
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-03-19 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Z Twojej wishlisty mam tylko lakier Inglot fioletowy, ale mimo to zerknij do mnie.
Bardzo interesuje mnie: Yves Rocher EDT 100ML KASZTAN |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Pilnie szukam peelingów cukrowych STARA MYDLARNIA zapach dowolny
oraz wszelakich kosmetykow ZIAJA PRO oraz Róznych kosmetyko z gabinetowej serii BIELENDA IDEAL SKIN
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
7.Pędzel do podkładu i pudru Flat Top Brush, Everyday Minerals nowy
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za minerałki? Mogę poczekać aż dodasz. Poza wątkami mam jeszcze garnier złocistomiedziany blond z ubytkiem na pasemko , robionym tydz. temu około , z farbą wszystko ok .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
chetnie wymienie idealista i eyeliner za pedzel flat top
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
aaa!!
![]() 7.Pędzel do podkładu i pudru Flat Top Brush, Everyday Minerals nowy 8.Pędzel do podkładu Foundation Brush, Everyday Minerals raz uzyty i wyprany w specjalnym płynie Interesowałyby mnie też odsypki MAC i minerałów może ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- iii... baza vichy ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Napisałaś u mnie że co do pędzelków jesteś wybredna - mnie zależy głównie na flat topie ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ok, pogubiłam sie troszke-pisałas że idealist i inglot to za mało za dwa pędzle, wiec zaproponowałam za jeden
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Moja propozycja to: Flat top + odsypka Kitschmas i Platinum (ale więcej niż 1/4łyżeczki) + baza vichy. Co Ty na to?
![]() PS. Na zdjęciu jest pigment Vanilla a na liście go nie ma - czy z niego też możesz zrobić odsypkę? ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Niestety w tej chwili nie mam dostępu do aparatu. Możesz go zobaczyć tutaj: http://allegro.pl/item931617056_revlon_foun dation_brush_pedzel_wyprz edaz.html
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Witam. Ja mam do wymiany
REVLON COLORSTAY SOFTFLEX C TŁUSTA 240 MEDIUM BEIGE jakieś pół buteleczki może nawet więcej MAX FACTOR Lasting Performance 109 NATURAL BRONZE cały nawet nie próbowany Eveline Scarlett Nr 12 Puder Prasowany Z Jedwabiem ważny do 10/2010 użyty tylko kilka razy Matowy make-up w piance Essence 01 matt sand użyty dwa razy Puder rozświetlający Giordani Gold Primavera Oriflame użyty też ze trzy razy. Chętnie wymienię na Everyday Minerals puder NATURAL REFLECTIONS LIGHT EDM Everyday Minerals Pędzel FLAT TOPinteresuje mnie jeszcze pędzelek do korektora i jakiś korektor pod oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.