|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :o) :o)
|
|
|
|
#4982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baby no wiecie, my tu charytatywnie się udzielamy żebyście miały co poczytać, rad cennych udzielamy a Wy że niby czasu mamy za dużo
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
usiadlam w koncu, bo polazlam umyc jeszcze okno w kuchni, sprzatnelam lazienke, dziecko spi od 12, takze zrobilam obiad, bo jak sie obudzi to bedzie AAAMMM! a moj tz mowil, ze z mila checia sie ze mna zamieni i bedzie siedzial w domu z dzieckiem. juz to widze, jak on chociaz w polowie robi to co ja i to z wlasnej nie przymuszonej woli |
|
|
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
a moja dopiero jak zwykle usypia
ja na drzemce robię tylko brzuszki, z domowych prac nic |
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniska, Jowiszowa i Kasiulka Madziu, jako ze Tarnowskie Gory blisko to TZ jezdzi po kawe jak wie, ze bedzie jechal w tamtym kierunku ![]() Ja chce zamowic cos ze sklepu co podawala Kasiulka ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- przeklenstwo tych ekspresow jest takie, ze potem jak sie gdzies wyjezdza i pije tradycyjnie parzona badz zalewana kawe, to jest juz to nie to samo
|
|
#4986 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, ze mam tu kolezanki (w liczbie : 2...), ale one jakos ciagle czasu nie maja.... albo mieszkaja za daleko. Juz nie moge sie doczekac az sie na swoje przeprowadzimy, mam nadzieje, ze znajde jakis znajomych wsrod sasiadow, ktorzy beda mieli dzieci w podobnym wieku.... Cytat:
Tak wiec :
|
||
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Lipcowo - sierpniowe bachory
Bylismyw Ikei..u mnie trwa faza ciuch ciuch, zero pytan
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Veronka, moj tez jak glodny to idzie do kuchni, badz lodowki i wola AMMM po czym patrzy maslanymi oczetami na mnie
![]() Dzisiaj progres, bo zjadl pol talerza rosolu z makaronem potem dostanie Danio i ciastko z hippa juz 4 kasztany za mna, z czego dwa razy musialam przebierac bo i body i rajtuzy ufajdane ![]() a na dodatek wylaczyli mi wode w 2 lazience i pralki nie wlacze, a pranie az sie prosi by bylo zrobione ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
ale ohyda za oknem
u nas wicher, że łeb urywa-nie wychodziłam nawet bo by nas zdmuchnęło. w dodatku pada za to wczoraj było pięknie-ciepło i słonecznie-pojechaliśmy do Rogalina, nawet udało nam się częściowo zwiedzić pałac ![]() Kasia - Ola jaka urodziwa i kapciuszki fajne kupiłaś, a gdzie? w ccc? ja się tam wybieram na wiosenne połowy to bym od razu je kupiła Anisia - niezłe miałaś przeboje z Piterkiem przez ostatnie dni... mam nadzieję, że już wszystko wraca do normy i niebawem pożegnacie się z tym paskudnym choróbskiem.
|
|
|
|
#4990 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezeli chodzi o kawe, to ja mam swoje stare, dobre DeLonghi i w sumie pijam 2 kawy dziennie. Rano duzo z melkiem i rozpuszczalna, a po poludniu wlasnie eksperesso. Lubie i jedna i druga.
No to co z ta Majka ? Zadna nie oglada ? A klub samotnych dziewic czy jakos tak.... ?
|
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
Moja córa właśnie pomyka po podłodze nowym wozem
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam scenariusz trochę przewidywalny. Laska zachodzi w ciążę wskutek pomyłki w klinice (idzie na cytologię a oni ją zaciążają) A ona godzi się z tym jak gdyby chodziło o pomyłkę rozmiaru w sklepie z ciuchami Nierealne Oczywiście dziecko jest faceta,w którym się kocha ale o tym jeszcze nie wie A dziewice dopiero się zaczną bo to wielka nowość tvn,tak jak "usta usta" zamierzam obejrzeć i jedno i drugie. poza tym w środę zaczyna się YCD. |
|
|
|
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a klub, mam 2odcinki na VOD, ale nie mialam kiedy ogladnac, a to dopiero sie chyba zacznie w tym tyg. u nas w tv to fakt, brzuszki o wiele gorsze, takze ![]() na szczescie moje dziecko dosc dlugo spi, dlatego moge duzo zrobic. dostalam @ i sie tak wlasnie zastanawiam, czy tez tak macie, ze nic nie boli? po porodzie przez rok nie mialam, a jak juz zaczelam miec, to kompletnie bez jakiegokolwiek bolu. mimo, ze wczesniej mialam co miesiac |
|
|
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądam Majkę ale ostatnie dwa odcinki opuściłam bo się szlajałam z małżem i Olą po mieście
Maluśna kochana kupiłam butki w Daichmannie ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie robie mu pelnej dawki mleka bo balam sie ze zwroci, dzis rano dostal 300ml, wczoraj 240.. zobaczymy jak dzisiaj bedzie, drzemka za nami, drugiej nie bedzie. a ide dzisiaj na fitness na 18.10 wiec wroce kolo 19.30, wiec TZ bedzie kapal
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Majkę też oglądam,ale jak opuszczę jakiś odcinek to nawet nie zauważę.
A Brzyduli nie lubiłam opuszczać |
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
dobra zakladam nowy watek, tytul numer 1
|
|
#5000 |
|
Wtajemniczenie
|
O ! Dziekuje za relacje. Zobacze, zaczne cos ogladac i albo mnie zaciekawi albo nie. Zawsze to lepsze, niz te zabojadzkie seriale....
![]() OK, ide spac. |
|
|
|
#5001 | ||
|
Zakorzenienie
|
zapraszam i meldowac sie prosze
|
|
#5002 | ||
|
Zakorzenienie
|
WITAM
u nas też wieje straszliwie nie puszczam dziś dzieciaków na dwór bo te 2 moje małe chuchra by mi wywiało choć słoneczko świeci //[rzez okno wygląda bajecznie nie patrząc na te gwizdy z wiatru głowa mnie boli od soboty i jakoś nie ma zamiaru przejść //właśnie piję kawę Cytat:
choć mój Karolek tego nie chciał pić / nie smakowało mu to a on miał ELEKTROLITY HUMANA o smaku bananowym Cytat:
od początku w tytule było LIPCOWO SIERPNIOWE -......... więc niech tak zostanie jestem za pierwszym tytułem |
||
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę
![]()
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

same siedzimy, nikt nie przyjdzie, żeby obejść osiedle i 3 sklepy na krzyż wystarczy nam 40 minut, godzina.

ja na drzemce robię tylko brzuszki, z domowych prac nic 

u nas wicher, że łeb urywa-nie wychodziłam nawet bo by nas zdmuchnęło. w dodatku pada
mam nadzieję, że już wszystko wraca do normy i niebawem pożegnacie się z tym paskudnym choróbskiem.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)