![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() FILTROWY KRAMIK - uwaga fitromaniaczki!
WATEK NIEAKTUALNY, PRZENIESIONY TUTAJ: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...98#post1845698
Na wymiane posiadam: ![]() ![]() ![]() ![]() Mleczko Avene uzywane przez tydzien. Jakos ciezko mi sie wlasciwie z nim rozstawac, bo wiem, ze na cialo bedzie idealne w moim przypadku. Jest bardzo odzywczy i jesli ma byc aplikowany na twarz, to raczej nadaje sie do cer normalnych, w kierunku suchych. Dla mojej tlustej jest za "dobry" po prostu. Wymienie na cos, co naprawde wpadnie mi w oko. - leci do Contax Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-05-16 o 00:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: FILTROWY KRAMIK - uwaga fitromaniaczki!
Interesuje mnie emulsja lub mleczko Avene
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mam ok 1/4 antka XL FE-sprawdz czy cos jeszcze by Cie zainteresowało..ja lecę na pocztę -jesli jestes zainteresowana to obgadamy jak wroce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
kiepsko..no trudno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
chyba że.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko podaj mi link do tego mleczka-jakoś nie potrafie zidentyfikować AVENE LAIT 50+ = 100 ml - mleczko Avene uzywane przez tydzien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mi się podoba:
-BIODERMA Photoderm Max SPF 100 I jeszcze Avene Lait Zapraszam do mojego wątku,a jak nic nie znajdziesz to jeszcze poszukam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
AVENE LAIT 50+ = 100 ml
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest to mleczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ojć -on nie jest mi pisany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ehh nie ukrywam że mamy nielada misję...gdyby Ci się udało moja droga od razu daj mi znać który jest twoim faworytem.póki co misja filtr trwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Ivvonko, jestem zainteresowana
LANCOME PURE FOCUS Fluide Hydrante Matite Parfaite Longue Dutee 50 ml ile go dokladnie zostalo i czy znalazlabys cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Marsiglio, zostalo dokladnie 1/4 kremu. Zerkne jeszcze do Ciebie
![]() Kaczino, nic nie znalazlam ![]() Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-05-10 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dokladka w postaci avenki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
interesowalaby mnie avenka tonujaca i probka bioderma
a coz ja ci moge zaoferowac: LRP active c do skory normalnej i mieszanej- zuzyte jakies 15-20% vichy normaderm na noc- zostalo okolo 40-50% maseczka oczyszczajaco wygladzajaca Dead Sea Line Apis- zuzycie minimalne czarne bloto apis- zuzycie 10-15% maseczka blotna energizujaco-wygladzajaca Dead Sea Line Forte Apis- zuzycie minimalne dokladka: mam jeszcze Dax Cosmetics Perfecta- matujacy i zwezajacy pory - dotleniajacy z Energia Q10- uzyty raz, jeszcze z pudelkiem Edytowane przez koteknaplotek Czas edycji: 2006-05-11 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
a moze u mnie cos znadziesz?
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie tonująca Avenka i mleczko Avene. Mam kamuflaż Art Deco - jasny tylko w tej chwili nie pamiętam numeru, sprawdzę wieczorem i mogę Ci zrobić próbkę pudru sypkiego Nu Skin. Poszukam też kredki brązowej do oczu, a inne kolory Cię nie interesują - mam fajną zieloną Lancome - raz temperowana i jeszcze b.długa.
Mam jeszcze dwie próbki antka EF - oryginale w kartonikach i mogę Ci zrobić próbkę antaka Aqua Lait.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
AVENE krem tonujacy 50+
lub AVENE LAIT 50+ = 100 ml znajdziesz cos u mnie za któryś z kosmetyków? ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: ewentualnie, jeśli jesteś zainteresowana, mogę Ci jeszcze dorzucić którąś z trzech wód ( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ale mi fajne propozycje skladacie
![]() _mina_, Mia, Angi74, koteknaplotek - niestety, nic mi nie wpadlo w oko ![]() Contax, interesowalby mnie zwlaszcza probka pudru Nu Skin, gdyz waham sie czy go zamowic... Kamuflaz tez , ale koniecznie sprawdz odcien ![]() ![]() Agniesko, super propozycje - a ja dzis kupilam nowe serum! Ale tego specyfiku nigdy za malo, wody termalnej rowniez, wiec jestes druga w kolejce po Contax ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=304&page=1 Kredek brązowych do oczu niestety nie mam. Próbka Nu Skin jest duża, według mnie na ponad tydzień pudrowania, albo i więcej.
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hm... Kiedy ostatnio sprawdzalam odcienie w Douglasie to najbardziej spodobal mi sie 02 - z domieszka zolci, ale nie wiem, czy nie bylby za jasny... Teraz nie wiem, co mam myslec o 01, bo mu sie nie przyjrzalam... A co Ty sadzisz o tym kolorze? Mam jasna, mleczna cere... Oczywiscie na probke pudru jestem od razu chetna. I jakbys widziala nasza wymiane?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wiesz ja też mam jasną cerę i mi ten odcień odpowiada. Ale najlepiej jakbyś poszła do perfumerii i sobie ten odcień sprawdziła. Na początku też myślałam o 2, ale jak go się dokładnie wklepie to mi zaczerwień nie tuszował. Mnie się nie spieszy, mogę poczekać aż go spokojnie sprawdzisz.
Mam jeszcze do oddania błyszczyk Wonder Lip IsaDora nr 64 frosty wine - 2 x 3 ml, praktycznie nowy, dwa razy użyłam go w celu sprawdzenia koloru (bezbarwny/bakłażan). Niezwykle trwały zestaw 2-w-1 do makijażu ust: kolor i błyszczyk, które muszą być używane razem. Z każdej strony znajduje się inna formuła: - kolor: płynny, beztłuszczowy, trwały, pół-transparentny; po nałożeniu szybko wysycha i tworzy trwały, bardzo cienki film; - błyszczyk: bezbarwny; podkreśla kolor, nadaje mu intensywny połysk i zapewnia uczucie komfortu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.