![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Chętnie oddam,w zamian przyjmę inne :-)dokładka i foto
nieaktualne
Podkład Gosh X-ceptional Wear kolor 12 Natural, bardzo fajny ale nie trafiłam z kolorem, najchętniej zamienie na numer 14 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9320 2.róże Chanel jeszcze z kartonikami i saszetkami - Irreelle Blush nr. 60 Be-Bop - Joues Contraste nr. 96 Caprice 4.Tusz podwójny Loreal fiololetowy Prune/Plum czyli baza i tusz wydłużający 6.Tusz Rimmel Extra Super Lash kolor brązowy 7.Cień profesjionalny Inglot nr.01 matowy - może służyć również jako puder 9.Cień podwójny Lancome Maquiriche kolor Rose Nuance/ Sable - tester 10.Kredka brązowa Lancome nr. 105 001 Noir Andalou 11.Kredka grafitowo-czarna Sephory 12.Pianka do włosów Wella Flex do suchych i zniszczonych użyta 3 razy 13.2 lakiery Inglot z pędzelkami do zdobień kolor złoty i czerwony. 14.Krwistoczerwony lakier Golden Rose. 15.Krem ananasowy Apotheker Dr. Scheller 16.Błyszczyk Diora Addict Plastic Gloss nr. 464 Madly Pink. chłodny kryjący róż 17.Róż Burżujka nr 33 nazywa się Lilas D'or 20.Cień Bourjois w słoiczku z pędzelkiem, pozornie biały, opalizuje na błękit kolor 08 Regard bleu 22.3/4 z 30 ml kremu różanego Dr. Hauschka 23.Piramidka cieni Inglot Sprint 3 szt -blado żółty nr.29, piękna zieleń nr. 28 i granat nr. 55 ,zestaw cudny , nie dla mnie bo lekko perłowy 29.Ok.1/3 -pudru sypkiego Lucidity nr. 03 medium Estee Lauder, jest to translucent, w oryginalnej puderniczce 30.Shiseido Pureness Oil Control Treatment Compact kolor 60 natural bronze, jest z wymiany ,w owalnej puderniczce(teraz są chyba okrągłe) super matuje i pochłania sebum, ale kolor nie mój, nie dla bladzioszków, może być nawet jako lekki bronzer 31. pędzel We Ma do różu - ścięty, żywany kilkanaście razy 32.Kredka miss sporty nr. 16 ocean , ładny granat 33.Mam jeszcze z wymiany fajny puder sypki Revlona, ten rozświetlający ze złotymi drobineczkami, nie pamiętam numeru bo to z wymiany,jest śliczny ale dość ciemny, dla jasnej buzi do opalania policzków, jest go ok czubatej łyżeczki od herbaty Najchętniej przyjmę apteczną pielęgnację do mieszanej odsypkę meteorków pink fresh krem do stóp-ale nie za tłusty cienie magnetyczne ArtDeco, ale nie niebieskie i nie perłowe nie szukam błyszczyków,lakierów,rozś wietlaczy, Avonu i Oriflame Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chętnie oddam,w zamian przyjmę inne :-)
Interesuje mnie Podkład Gosh X-ceptional Wear kolor 12 Natural, bardzo fajny ale nie trafiłam z kolorem, mam brazowy cien magnetyczy art deco
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie róże chanel- najjaśniejszy odcień.Wieczorem napisze co mam do zaoferowania czy zapachy wchodza w gre? Mam też chyba polowe opakowania kremu z peelingiem do stop Sally Hansen pedicure w 3minuty
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2006-05-11 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja tez zapytam o róże (moze tym razem uda sie nam wymiana
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115500 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
hej znajdziesz cos u mnie za:
Tusz Rimmel Extra Super Lash kolor 101 Balck Black - wydłużający Podkład Gosh X-ceptional Wear kolor 12 Natural, bardzo fajny ale nie trafiłam z kolorem, najchętniej zamienie na numer 14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116182 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co by to bylo "cos fajnego z pielegnacji" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Auriga Flavonex krem - uzyty kilka razy, ubytek nie większy niż 5 ml. - Pielęgnacja odmładzająca. Już w okresie przedmenopauzalnym możemy przygotować skórę na zmiany hormonalne okresu menopauzy: spadek poziomu estrogenów, zwiotczenie i utratę gęstości skóry, spadek kolagenu i elastyny. Ten cel osiągniemy stosując krem Flavonex, którego receptura została opracowana na podstawie najnowocześniejszych badań i technologii naukowych udowadniających, że izofla-wony sojowe "naśladują" żeńskie hormony -estrogeny. Flavonex jest preparatem bogatym w izoflawony sojowe, co zapewnia doskonałe działanie profilaktyczne a w efekcie dłuższą młodość naszej skórze. Opak. tubka 50 ml. Clarins Multi Active Jour krem do cery suchej młodość i witalność - nowy, 5 ml z kartonikiem Clarins Eclat du Jour krem energizujący nowy, 5 ml z kartonikiem YSL Hydra Tech Optimum Hydration Lotion SPF 8 - pojemnośc 30 ml, zostało 20 ml, kartonik Lierac Sequissimo - nawilżający fluid do cery normalnej i mieszanej 0 pojemnośc 30 ml - zuzyte ok. 5 ml, kartonik http://www.aquavitae.com.pl/catalog/...ducts_id=1 32 Lierac AQUA D+ multivitamine - multiwitaminowa emulsja z kolorem pojemnośc 40 ml - odcień Sable - nowa, kartonik z folia, ulotka, otwarta w celu sprawdzenia koloru, niestety za blada jestem nawet do tego odcienia działanie opisane na fotce. Ten Lierac to na dzień? ma jakieś filtry? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wtakim razie co możesz oddać z kosmetyków mnie interesujących za cień i kredkę? nie znam wartości Twoich skarbów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A czy wymiana serum za róż równoważy się? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
może u mnire coś wypatrzysz za Gosha ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-12 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Interesująmnie róże Chanel.
Na wymianę mam to co w wątku (w podpisie) oraz: APPARITION UNGARO woda perfumowana 50 ml brakuje ok 1 cm od góry Spray zel ekspanser kerastase volumactive Perfecta body karmel brazujacy do ciala uzyty 2 razy Loreal true match C1 podkład chłodny jasny roż użyty 2 razy baza biała pod podkład ATR DECO 1/2 butelki Bourjois Lovely Rouge Rose Complice szminka Blyszczyk Max facor silk Gloss Luscious Lavender zuzycie ok połowy (?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś za podkład gosha?
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
hmm, a ile ten podkład kosztował? bo nie orientuję się w cenie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.