|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Cytat:
milusio ; ***. ________________ czasem chciałabym zachorować na ajcchajmera . nie posiadać żadnych wspomnień . nie pamiętać żadnych ludzi i żyć tylko i wyłącznie teraźniejszością . by. IIHHAATT Wspaniałe i cudne! kradnę <33. ![]() _______________________ to wszystko było kłamstwem . nie mamy żadnych szans ...
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
Love_HateYOU , marikab - miło , że ktoś czyta moje opisy ![]() ja też Was okradłam ![]() ___
otulona wspomnieniami . spróbuj odgadnąć czego dzisiaj chce . zanim zapragniesz, zaczaruj mnie . kryminalna miłość w nas . <3 zapytaj mnie . zapytaj czy Cię kocham . więc zaczaruj mnie, pokaż na co cię stać. nie uciekaj koteczku, bo i tak złapię cię w swoje sidła, z nich jeszcze nikt się nie wyrwał. będę cię całować, przytulać, dotykać - a ty nie będziesz niczemu protestował. taka jest rola mężczyzn w moim życiu skarbie, oni robią wszystko dla mnie. Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-27 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
BAN stały
|
noc = grzech.
w tym rytmie aż do rana! wiem, że jutro też chcę budząc się widzieć Twój uśmiech. |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Raczkowanie
|
Od lat wierzyłam w Twoje słowa, choć tak mało prawdy było w nich.
Wyruszam w długą drogę, co wiedzie w marzeń bladych świt. Znam na pamięć wszystkie Twoje kłamstwa, więcej nabrać nie dam się. On zmienił mnie. Po tak pięknej nocy, jak wierzyć że odszedł? Masz w oczach blask. Tak łatwo możesz zdobyć mnie... Tak samo jak inną.
#3545 |
BAN stały
|
latin- wiedziałam, uwielbiam ją, jej piosenki a najbardziej to te teksty w nich
dontgivemenames, Drift- upolowane keenedy- spadłam z krzesła po tej ostatniej dawce opisów, jesteś niesamowita!!! ![]() cherry pie- jw- booooska ![]() Dziewczyna ciągle szukająca i czekająca na szczęście. Cóż za niepoprawna optymistka Nie karz mi na siebie czekać. To, że mnie masz wcale nie oznacza, że zarezerwowałam dla Ciebie całe życie. Przygnieciona ciężarem niewyspanych powiek Przeżywam powracające stany lękowe o nazwie: ‘a co jeśli On kiedyś odejdzie?’ Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-03-27 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Raczkowanie
|
kamisha primadonna 3martyna3 -
![]() ![]() ![]() Love_HateYOU Without_demur - również podkradłam od Was Słoneczka! ![]() Ile warte jest to co mam? Jesteś taki wredny czy tylko udajesz? Zadufani egoiści wygrzani jak ogień Może pomóż mi? Prowadź.. Teraz moje marzenia znaczą więcej niż kiedykolwiek.. trzymają mnie przy życiu Teraz jestem ja. Później? Coś znacznie gorszego To jest chora stawka, widzisz to? Zapomnij o wszystkim, przecież nic się nie zmieni Pięć i pół godziny do miłości Z każdym dniem, dzięki Tobie, uświadamiam sobie, że miłość od pierwszego wejrzenia istnieje Będzie dobrze dzieciak, nie? Czuję twój dotyk. Na szyi, karku, plecach. Po chwili znika. Moja wyobraźnia nie zna granic.. Poza Tobą widzę jeszcze Ciebie i Ciebie i zupełnie nic ;*
![]() |
#3547 |
Przyczajenie
|
Chcę być tym dla Ciebie- kim Ty jesteś dla mnie...
Dzień do pracy, noc do spania... Cichy wieczór do kochania <3 Miłość jest NICZYM.,bo nic jest WSZYSTKIM..., a wszystko jest MIŁOŚCIĄ!! ;* Iść przez sen ku Tobie w Twe ręce obie <33 `Budzę się z Twoim imieniem na ustach - zasypiam Ciebie wołając ;( Przyjdź do mnie bez słów i weź wszystko co dać mogę ! Edytowane przez SerbetTruskawkowy Czas edycji: 2010-03-27 o 21:01 Powód: cc |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 |
Rozeznanie
|
panna_miodowa - w zamian oddaje swoje, alwaysowe.
![]() martiska - kradnij, bardzo mi miło. ![]() kamisha - ze wzajemnością! <3333 Udam, że chodzi ci o pogodę, kiedy zapytasz mnie jak się rzeczy mają. Odpowiem zimno i sucho. czasem musisz odłożyć swoje nadzieje w bezpieczne miejsce i wrócić po nie innego dnia. Cześć, jestem najlepszą rzeczą, która może cię spotkać. mówisz do mnie słowami, a ja patrzę na ciebie uczuciami. Kiedy byłam w podstawówce, kazano napisać kim będę gdy dorosnę. Napisałam więc 'Szczęśliwa'. Powiedzieli, że nie zrozumiałam o co chodziło w zadaniu. Ja odpowiedziałam, że nie zrozumieli o co chodzi w życiu. I don't mind if you sleep in class. Only, please do not snore. You are disturbing others who are trying to sleep. ![]() /Nie przeszkadza mi, jeśli śpicie na lekcji. Proszę tylko nie chrapać. Przeszkadzacie innym, którzy starają się spać./ lubię sobie wyobrażać, że po prostu wyjechałeś na długie wakacje... i pewnego dnia wrócisz do mnie. twój wybór. czarne lub białe, nie odcienie szarości. ponieważ kiedy kogoś kochasz, nie ma czegoś takiego jak 'w połowie'.
![]() |
#3549 |
Rozeznanie
|
bad_romance - na zdrówko
![]() Love_HateYOU ![]() _____ oddajcie mi wasze serca. Nikt nigdy nie całował mnie w taki sposób. Totalny bulszit. Duże brązowe oczy i duże, hm.... inne części ciała ![]() moje życie = stan zawieszenia Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-03-27 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zadomowienie
|
NieidealnaJa - jaa?!
![]() ![]() limitowanaa - dziękuję ![]() _____________________
Zrozumiałam ile Twe słowa są warte. Co by się nie działo, zawsze razem, ja i Ty. Z Nim patrzę w przyszłość, przeszłość nic nie znaczy. Jak dziś nie być materialistą? Kto ma forsę, ten ma wszystko. Przez życie nauczana, by na siebie liczyć.
#3551 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziękuje i Twoje też są super zabieram poniższe ![]() ![]() Cytat:
![]() ~♥~
Ćwiczę przed lustrem zimną i bez uczuć sukę która jest twarda jak stal, może wtedy ludzie przestaną mnie ranić widząc że nie robi to na mnie wrażenia. Nawet kolce jeża sprawiają być się milsze i miększe niż Twoje słowa. Kiedy mówisz próbuje łapać Twój oddech ustami. Jak dziecko zasłaniałam uszy kiedy mówiłeś że to koniec. Złamanego serce nie da się pozbierać i skleić. Przyszedł melanż i powiedział chodź zapij te smutki, na chwile chociaż będzie Ci lepiej. Wielki burdel w sercu. I po darowując Ci butelkę z zwartością mojego życia na słowa Kocham Cię upuściłeś ją, teraz chyba wiesz co ze mną stanie się. Odizolowuje się od wspomnień. Boje się że nawet gdy będziesz mnie ranił nie będę potrafić Cię znienawidzić. Bezstresowa kraina. To nie jest najgorsze że mnie zraniłeś, najgorsze jest to że nie próbujesz tego naprawić. Twoje słowa skruszą największy smutek.. I wierze że któregoś dnia świat odzyska swój urok. Każdym kolejnym uśmiechem kradniesz moje serce. Miłość jest jak labirynt kiedy się w nią wjedzie to już nie wyjdzie. Skrzywdź mnie a zabije bez żadnej skruchy. - Oddaj mi wszystkie rzeczy które Ci podarowałem. - A Ty mi oddaj wszystkie dni spędzone razem.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 |
Rozeznanie
|
PaniJana - bardzo mnie to cieszy!
![]() dresowa - ja też uwielbiam! <3 Miłość pachnie drogą wodą po goleniu i papierosami. Tobą pachnie. zgaś światło. to mówi się tylko w ciemności. - nie. - nie? - nie to odpowiedź na każde twoje pytanie. nie, nie czekam. nie, nie kocham cię już. nie, nie tęsknię. - chciałem zapytać o godzinę, nic więcej. po prawej stronie serca. bezradność zabijająca od środka - i nawet nie wiesz kiedy umarłaś. metaforycznie rzecz ujmując oczywiście. bo w rzeczywistości wiosna. przesunięcie zegarków nie jest złe. to tylko 60 minut krótszego snu. to aż godzina tęsknoty mniej. i nie umiesz od tego uciec, tak jak uciekałeś tysiące razy wcześniej.
#3553 |
Raczkowanie
|
rozsypuję się jak budowla z piasku , kruszę się w każdym dotyku , słowie i oddechu.
#3554 |
Zakorzenienie
|
horny - dziekuję
![]() -- bo kładąc się do łóżka pragnę twojego ciepła. Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem...! tylko jedna chwila jak fenoloftaleina zabarwi dzień 'Niby nikt nie kuma kobiet, ale każdy jej szuka.' Piszesz scenariusz najlepszy dla nas dwóch' A ja nie chciałabym tak po prostu, po prostu przeminąć |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Raczkowanie
|
no kochana rozwalił mnie ten opis !
![]() pragnę własnej fotografii w twoim rodzinnym albumie !
#3556 |
Zakorzenienie
|
i chcę klnąc na świat razem z Tobą .
co tam na wschodzie złocą chmur krawędzie ? pochodnie nocy już się wypaliły . i dzień się wspina raźnie na gór szczyty . chcąc życ , isc muszę lub zostając - umrzec. [ Romeo i Julia ] Przyjdź płakac ze mną. Nie ma już nadziei! Nie ma ratunku! Nie ma Ocalenia! ![]() [ romek i julcia <3 ![]() Aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz . brak nadziei dla nas !
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
dresowa , beautiful_lie - cieszę się, Gwiazdki.
![]() _Panna_Migotka_ - mnie również zastanawia, dlaczego dontgivemenames dostała bana. inquiring , MamCieGdzies , xDJakJaCieLubiexD - uwielbiam Was. ![]() ________ w popękane życie znów wpadnie deszcz. nieposkładane myśli. nie odróżniam snów, od wytęsknionych słów. niepewności czas. pamiętaj, by cierpieć z wdziękiem Damy Wielkiej. protesty serc, które świat traci z oczu. całuję martwą ciszę. znów na złudzenia tracę czas. wszystko, co wiedziałam o sobie ... zniknęło. czasami nie chcę pamiętać koloru Twoich oczu.
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-03-27 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Raczkowanie
|
96LadyPoziomka96 - Dziękuje kochana,znów kradnę
![]() Guziki xD - z tym przypadkiem losowym zaje.biste Kocham Cię,no ![]() ![]() kamisha - Kradnę,nieziemskie opis ![]() marikab - Dziękuje i ... Złodziejuję ![]() ![]() uwielbiaj - uwielbiam Cię xxgroszek07xx - Złodziejuję ![]() ![]() _midnight_ Little Ballerina - miło mi. Zostałam już nałogową złodziejką Twoich opisów... mrrr... ![]() ![]() limitowanaa - nie dość że czytam to jeszcze kradnę non stop ![]() ![]() ![]() OPISY: Podążać ścieżką życia w szpilkach od Prady i czerwonej sukience utkanej z miłości i pożądania.
Co jest ważniejsze od idealnego faceta ? Idealne buty,chociaż idealną torebką również nie pogardzę. Miłość.Zawiła komplikacja kłamstw,ale trzeba mieć wiarę... Uwierz -nie warto. I upijając łyk szampana,patrzę na gwiazdy i wiem,że w tym samym momencie ktoś o mnie myśli.Może nawet mnie przeklina,ale zawsze coś,bo myśl,że komukolwiek mąci się w głowie jest wyjątkowo satysfakcjonująca. Awans ! Wyrocznią mojego szczęścia będziesz mi Ty.
'- Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? - Przestaje być nudne w obecności psychopatów. - Zraniłaś uczucia tego psychopaty.' ![]() Edytowane przez Love_HateYOU Czas edycji: 2010-03-27 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Raczkowanie
|
I taka mała prośba do tego kto zablokował pannę
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
przyłączam się do apelu o naszą najdroższą dontgivemenames bo sama ją uwielbiam.
![]() Nie nauczyłeś mnie, jak mam bez Ciebie żyć.
najsłodsze 'zapomnij' jakie słyszałam. Nie znała go. Wiedziała tylko, że będzie miłością jej życia. Szczyciła się tym uczuciem. wiedziała bowiem, że cokolwiek ma się wydarzyć, są sobie przeznaczeni. Musi akceptować wszystkie rany, każdy ból przyjmować z pokorą. Jej miłość kipiała dumą.
#3561 |
Zakorzenienie
|
Daj nam tylko szanse, jedną jedyną
a nie pożałujesz. . . i razem z tą wiadomością wszystkie szanse zniknęły wszystko nagle prysło, jak mydlana bańka znikło . ; ccc
![]() |
#3562 |
Zadomowienie
|
Primadonna, Little Ballerina, KaMa2704, MamCieGdzies, mandarynka, keeendy - dobrze, że już jesteście <3
+ dziękuje Wam Małpki za pochwały ![]() i również bardzo chciałabym widzieć tu znów dontgivemenames. ![]() ---- muszę pozbyć się tego czegoś z mojej klatki piersiowej. jest ciężko, za ciężko, rozumiesz ? wytnijcie to ! wiem jak się czujesz, tam w środku. przeżyłam to przed Tobą. nie obiecuj mi, że przy Tobie włos mi z głowy nie spadnie. bo i tak spadnie. obiecaj, że złapiesz je wszystkie i oddasz mi. jak on. między nami nie ma nawet grama miłości. i gdy masz dwa wyjścia, zawsze wychodzisz tym tylnym. jutro poczujesz się lepiej. a że jutro nigdy nie nadchodzi - inna sprawa. nie jestem z krainy słodkich snów, nigdy nawet tam nie byłam. ale śnić potrafię, bezapelacyjnie. mówiłeś "nie zapomnij o mnie". więc pamiętam.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2010-03-27 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Rozeznanie
|
skończ z nią i wróć do mnie. powiedz, że tęsknisz i brakuje Ci mnie. a ja Cię wyśmieję. tak, dla równowagi kochanie.
grubą kreską odseparować serce od serca. widać to po czerwonych ustach, zadbanych dłoniach, wyrwanych brwiach... pewnie ma dużo czasu... pewnie za kimś tęskni... robie maślane oczka, obiecuję że się zmienie i znów mam Cię w kieszeni.
#3564 |
Raczkowanie
|
you are afraid to stop the day.
boisz się zatrzymać dzień. think now because you can lose me. pomyśl teraz bo możesz mnie stracić. dzień za dniem mijają wspomnienia, które niesie wiatr. wspomnienia zbyt bolą. zamykam oczy, dziś patrzę sercem jestem kochająca i kochana.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
sanderson mój kochany <3 ;DDDD . !! .
Daj mi Nadzieje na lepsze Jutro .
![]() |
#3566 |
Raczkowanie
|
A w myślach miała wspomnienia. Wspomnienia o Niej i o Nim . Były to wspomnienia ich wspólnych dni . A po tym wszystkim jaka Ona była dla Niego. On ją zostawił "tak po prostu".
A odruchem bezwarunkowym było wejście do Jego skrzynki odbiorczej. Nie ufała tak jak wcześniej. Miała racje że mu nie ufała . Były wiadomości od INNEJ że już jest niedaleko jego domu. Czekała aż napisze znak mniejszości i liczbę 3 . zapaliła przy Nim LM niebieskiego, tylko dlatego żeby zrobić mu na złość za to że On jest taki obojętny, i nie widzi jak chce być przytulona.
![]() |
#3567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzień za dniem kołacze swoje zbolałe myśli.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 |
Raczkowanie
|
latin - dziękuję kochanie . ![]() ![]() ja ciebie również uwielbiam Perełko . <3 ;* Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się
nad tym co spieprzyliśmy. Byliśmy wtedy blisko , a tak daleko dziś. i nie ma cię przy mnie gdy nie śpię .
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Sandereczkooo moja kradnij ; *** < 33.
Mówiła, że kocha.
On mówił, "i co z tego "... Było zbyt późno by mogła krzyczec i wyrzucic z siebie całą złą energię która w niej tkwiła... odpi*****am się od Ciebie . ;cc
![]() |
#3570 |
Zadomowienie
|
1. I just take what I need .
![]() /biorę to czego potrzebuję/ 2. I hear voices from the ceilin` . /słyszę głosy z sufitu/ 3. ..and I really was believin` . /...i naprawdę uwierzyłam/ 4. romeo, lover, got up and kissed her. his Juliet girlfriend started to whisper: 'accordin` to Ceasar and to Cleopatra I say the top of the pop is French kissin' . ![]() /Romeo, kochanek, wstał i ją pocałował. Julia, jego dziewczyna zaczęła szeptać "według Cezara i Kleopatry francuski pocałunek to szczyt wszystkiego" / 5. live Eve and Adam, seduction led 'em and when they went to get down . they found their way to heaven . ![]() /żyli sobie Adam i Ewa, zboczenie ich pochłaniało i kiedy poszli pofiglować odnaleźli się w niebie/ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-03-28 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.