|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Podkłady Guerlain Divinora Silky-Smooth oraz Revlon Colorstay
Nieaktualne.
Guerlain Divinora Corrective Concealer SPF 12 - waga 3,8g, użyty 3-4 razy. Odcień Naturel nr 3 - czysty, ciepły beż do jasnej lub normalnej karnacji. Kartonik, ulotka. Korektor rozświetlacz w praktycznym sztyfcie. Ma kremową konsystencję, jest beztłuszczowy. Ukrywa ślady zmęczenia, przebarwienia, niedoskonałości, zaczerwienienia. Ładnie stapia się ze skórą. Jest trwały, ładnie delikatnie pachnie. Przeznaczony pod oczy, na skrzydełka nosa i punktowo na całą twarz. Wylatuje zaślepka (denko zewnętrzne od spodu korektorka - nie wiem jak to nazwać) co nie ma żadnego wpływu na jego funkcjonalność, pewnie to można przykleić - LECI DO INNUENDO Wymienione: Podkład Revlon Colorstay - Anastazja85 Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-05-29 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkłady Guerlain Divinora Silky-Smooth oraz Revlon Colorstay
witam
interesuje mnie podkładzik Podkład Revlon Colorstay. Stay Natural Make-Up z pompką. Oil free, non gras, spf 15. Odcień 03 nude. Zużycie max. 20%. Pęknięta nakrętka. interesowałaby mnie rowniez divinora ale za niego raczej napewno nic u mnie nie znajdziesz ![]() Poza wątkiem mogę zaoferować sporą odlewkę odżywki Matrix z serii amplify, vernis miroir Givenchy - lakier w kolorze czekoladowym, nowy, oryginalny, nieuzywany, w pudełeczku; oraz próbeczkę kremu pod oczy (dosłownie kilka ml) Clinique niestety nie pamiętam którego ![]() Pozdrawiam
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktorą odżywkę posiadasz, możesz podać link do opisu i co to znaczy spora odlewka? ![]() Może to któraś z tych? http://www.allegro.pl/search.php?str...ntry=1&order=b |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tak jest to własnie ta odżywka
![]() link do KWC: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5281 proponuję odlewkę (ok. 200ml), ponieważ nie posiadam oryginalnego opakowania
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no nic mówi się trudno
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witaj. żnajdziesz coś za Revlona?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110685
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstepnie zainteresowala mnie Maska Absolut Repair Loreal - 250ml, zużycie ok 25%, tylko, czy ta maska miala na pewno 250 ml, bo nie spotkalam sie z taka pojenoscia. Widziałam tylko w pojemnościach 75, 200 i 500 ml, ale moze jeszcze nie wszystko widzialam ![]() Interesuje mnie rowniez Tonik bezalkoholowy cytryna i ogórek Soraya - 200ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Przepraszam za błąd. Maska ma oczywiście 200ml, nie wiem dlaczego w wątku mam napisane inaczej.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Revlonik nieaktualny, leci do Anastazji85
![]() Zapraszam jednak nadal - pozostał do wydania w dobre ręce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zgodnie z obietnicą wklejam zdj i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.