![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Clinique,EsteeLauder,Lanc ome...
Cytat:
![]() Nowej dokładki nie widzę ![]() Dopisane wieczorem: Aha, jeszcze zapomniałam o FSL Clinique, 30 ml, nowe. Czyli w sumie cztery rzeczy od Ciebie by mnie interesowały: 1) Clinique Superdefense, 7 ml, nowe, nieotwierane 2) Clinique Facial Soap Liquid, 30 ml 3) Clinique Repairwear pod oczy, 5 ml raz użyte 4) Clinique Happy To Be, 4 ml Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-06-02 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Aniu clinique Happy mam zarezerwowany do jutra,co do repairwera-to sobie jednak zostawie,bo oddałam all about eyes-i sama nie mam
jak chcesz to superdefense zarezerwuje dla Ciebie Może coś jeszcze znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pytanie: czy TY znajdujesz coś u mnie? Bo jesli nie, to nie ma sensu, żebyś rezerwowała mi cokolwiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique,EsteeLauder,Lanc
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Kongo, interesuje mnie paleta Sephory. Czy chciałabyś za nią paletę Pupy. To kremowe: cienie, róże błyszczyki i kremy rozświetlające w odcianiach błekitu, różu, kremu i fiołka. Mam także krem Cicaplast LRP, krem nawilżający SVR, Krem na noc z soją Neutrogeny. A także błyszczyk Guerlaina w kolorze jasnej czekolady z serii Terracotta.
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
i jakie to kremiki? Nie znam aptecznych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Dot.: szminki Lancome i Estee Lauder nowe
Zapomniałam i odpisałam w moim wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Witaj,
w moim wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121264 interesował Cię zielony krem w tubce. Kurcze, Ty masz tyle fajnych i jednocześnie drogich rzeczy ![]() Najbardziej podoba mi się tutaj Cytat:
![]() czekam na odpowiedź... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Kiniu to ja (puder Chanel, konturówka Dior, pędzelek YSL
![]() powiedz mi cos na temat tej szminki na zdjeciu, zupelnie z lewej (ktory to kolor, masz jakies dokladniejsze zdjecie?) a Lancome juicy rouge to jakas jaskrawa jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Lancome to taka czerwień z różem-ale nie jest jaskrawa,bo na ustach ma właściwości szminki z błyszczykiem-nawilża i mocno nie kryje,oj zobacze o jakąszminke chodzi,musiała bym zrobić jej zdięcie,ale rano,bo przy sztucznym świetle nie wyjdzie prawdziwy kolor
A Ty Masz zdięcia tych rzeczy co wymieniłam? Zarezerwujesz dla mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Interesowaloby mnie ewentualnie miniatura high impact tylko jesli byla niedawno otwarta, za poloweczke produktu dziekuje, gdyz sama mam na wykonczeniu. Miniature zauwazylam ale Happy To Be a ta mnie nie interesuje.
Odpowiadajac na Twoje pytanie zestaw Shiseido nie ma wyrytej na opakowaniu daty przydatnosci ani nie moge znalezc daty produkcji -dletego podalam kod znajdujacy sie na opakowaniu ponoc w nim zawarte sa te informacje-ja nie znam sie, musze spytac nastepnym razem w Sephorze konsultantki o rozszyfrowanie. Slyszalam, ze produkty nie majace daty waznosci na opakowaniach musza miec waznosc (i tu nie jestem pewna) 3 lub 5lat (regulacje UE) - zrodlo TVN Style a Pani w tym programie wspominala cos tez o tym, ze liczy sie tez okres NIE OD OTWARCIA a od UZYCIA produktu (chodzilo tu o jakies oznakowania, jednak dokladnie nie pamietam). Produkt byk nie uzywany!!! Jesli jednak posiadasz cos z jeszcze z moich rzeczy "poszukiwanych" jestem chetna na hurtowa wymianke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Kingus u Ciebie podobaja mi sie wstepnie miniaturki: high impact mascara, superdefense no i moze, moze hydra complete.
Zeby zrobic jakas wieksza wymianke (poniewaz widze ze podoba Ci sie u mnie kilka rzeczy) moze przekopiesz swoje zasoby glebiej - a noz cos tam sie dla mnie jeszcze znajdzie... ![]() Moze jakies kosmetyki do wlosow, prostujace, nablyszczajace, maski profesjonalne... to tak w ramach podpowiedzi. Jesli nic nie znajdziesz, to moge Ci za to co juz podalam zaoferowac albo cien Dior, albo dwa cienie w specjalnym pisaku artdeco. Prosze napisz u mnie jak to widzisz, czy taka wymianka jest fair. Caluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Witaj, Kinga
![]() wyjaśniła się sprawa z geonią ![]() Czyli kosmetyk ten jest do wzięcia ![]() Tyle tylko, że ja chyba jednak wolałabym ciut większą wymianę zrobić ![]() A nie taką, w przypadku której koszty wysyłki (opłata zapolecony priorytet + bąbelkowa koperta) wyniosą około 1/3 przedmiotu wymiany. Niestety u Ciebie nie widzę nadal nic, poza Superdefense ![]() Z mydełka jednak rezygnuję - po ostatnich promocjach kosmetyczkowych zebrałam go już trzy tubki. Na razie wystarczy, tym bardziej, że nie testowałam tego produktu na tyle długo, aby stwierdzić, że faktycznie będzie odpowiadało mi jego regularne stosowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.