![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: *PrzeglĄd*KosmetYki*rÓżne *
hej;
znajdziesz u mnie cos za to: 7) Puder brązujący w kulkach do twarzy i ciała, przywieziony z Anglii. Instant Glow SHIMMER PEARLS. Odcień WARM BRONZE 17, 20 g. Zużycie 2 %. W pudełeczku gąbeczka i dodatkowo pędzelek (niestety bez folii). http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121640 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
CZiki, znajdziesz coś za:
12) Cienie RUBY ROSE - paletka , waga 10 g, nr 8- środek biel, na zewnatrz szary, turkus, morski, niebieski i ciemnografitowy. Zużycie - ogólnie 1 %. Posiada przezroczystą podkładkę chroniącą przed zabrudzeniem. Oczywiście bez aplikatora 18) Pomadka Max Factor - Moisture Rich Perle- Mauve Platinium, kolor błyszczący fiolet, mieniący się na ustach. Żużycie 20 % 29) Saszetka PALETTE - Instant Color 19 - Ciemny brąz z formułą Color Protectin, wit. C. Z tyłu instrukcja i rękawiczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie u Ciebie:
Cytat:
no i czy ewentualnie jestes zainteresowana wymiana za ciuszki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Bronzer Sephory, -bibułki matujące, -tusz Lancome, -puder Diora albo Shiseido, -ewentualnie jakieś perfumy (próbki też). I przepraszam jeśli któraś z tych rzeczy już do kogoś poleciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie? Jeśli chcesz mogę coś wyszperać, bo wątek uszczupliłam ostatnio i chcę zamknąć na wakacje ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Interesuje mnie Hand&Body Lotion TRE COLORI - balsam do ciała i dłoni perfumowany - 180 ml. Nówka sztuka. Kartonowe opakowanie. Może znajdziesz coś u mnie w zamian? Link do kramiku w podpisie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
a czy była bys zainteresowana
podkładem MF flawless perfection nowy antybakteryjny make up soraya nowy opalizujacy cien APC kol 13 szeroki pasek brazowy z koł a interesuje mnie: 7) Puder brązujący w kulkach do twarzy i ciała, przywieziony z Anglii. Instant Glow SHIMMER PEARLS. Odcień WARM BRONZE 17, 20 g. Zużycie 2 %. W pudełeczku gąbeczka i dodatkowo pędzelek (niestety bez folii). Cienie RUBY ROSE - paletka , waga 10 g, nr 8- środek biel, na zewnatrz szary, turkus, morski, niebieski i ciemnografitowy. Zużycie - ogólnie 1 %. Posiada przezroczystą podkładkę chroniącą przed zabrudzeniem. Oczywiście bez aplikatora Hand&Body Lotion TRE COLORI -balsam do ciała i dłoni perfumowany - 180 ml. Nówka sztuka. Kartonowe opakowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joko Winter Glamour eye shadow nr 828 brudny róż z drobinkami – niewielkie zużycie oraz jako dodatek cień potrójny (dwa kolorki różowe i jeden biały) z drobinkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[quote=betinka6]a czy była bys zainteresowana
podkładem MF flawless perfection nowy antybakteryjny make up soraya nowy opalizujacy cien APC kol 13 szeroki pasek brazowy z koł A ten podklad MF to bardzo ciemny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może jeszcze coś sobie dobierzesz? Fajne jest to mleczko No7 – Soft&Soothed Gentle Cleanser Normal/Dry – 30 ml, nowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-BeYou nr123 -biel opalizujaca na metalicznie,lekko niebiesko, raz mazniety na wyprobowanie -APC cien sypki nr25: braz opalizujacy na turkusowo, mysle,ze pozostalo ich ok3/4opakowania,a sa piekielnie wydajne i bardzo polecane na wizazu -Rival de Loop cien sypki w odcieniu rozu, z porecznym aplikatorkiem,zuzycie minimalne -Inglot Matrix- trzy lekko perlowe cienie w kolorach:biel, delikatna morela/zloto i mocniejsza morelka/lekki pomarancz, pozostalo ok.90% -Sensique- cien z tzw. iskierkami <male blyszczace drobinki>, nr7 to taki braz zlamany sliwka...raz uzyty Poza cieniami z kolorowki mam jeszcze: -podklad Maybelline Pure makeup, kolor perfect beige nr25,raz uzyty,troszke przybrudzona tubka -Manhattan x-treme last, automatyczna konturowka do ust w odcieniu czekoladowym, raz uzyta dla wyprobowania koloru -lakier do paznokci Rimmel Lycra Wear-odcieni bordo/wisnia, malutkie zuzycie -Avon ultra colour rich lipstick, szminka-miniprodukt w kolorze naturalnego stonowanego rozu wpadajacego w lekko brazowy odcien, nowa -U.M.A lip gloss mit geschmack, blyszczyk do ust z niemieckiej firmy produkujacej kosmetyki dla wizazystow,odcien cherry-blyszczyk ma sliczny smak i zapach wisni,dlugo utrzymuje sie na ustach,nawilza, do nakladania palcem, zuzycie ok.15% I z pielegnacji twarzy.ciala/wlosow -Yves Rocher Oliwka Monoi de Tahiti-oliwka przedluzajaca opalenizne o zapachu kokosowym, mozna stosowac do pielegnacji ciala <jako balsam,olejek do masazu lub do kapieli>oraz wlosow -pozostalo 90-95% -Soleo- odzywczy krem-zel witaminowy <A+E> do stosowania w solarium,przed opalaniem. Ze sloiczka 20ml pozostalo ok.1/2 -Avon krem regulujacy z trawa cytrynowa i soja-dwa razy uzyty -Clerasil tonik do twarzy matujacy i zpaobiegajacy zaskornikom, ok 80% -Veet pianka do depilacji, cytusy i witamina C, raz uzyta -Seboradin lotion do wlosow z czarna rzepa-wzmacniajacy,odzywiaajcy wlos -WAX do ciemnych wlosow-wzmacnia i regeneruje wlos,z op.480gram zostalo ok1/3,b. wydajny -Gliss Kur odzywka w spray'u plynny jedwab- bez splukiwania,nadaje wlosom blask i odzywia, ok70% -Dove szampon do wlosow oslabionych,z nowej jasnoniebieskiej linii,pozostalo ok 85% -Wella-Superskret, krem wzorowy lok, ok.70-75% -Joanna Pantivit, odzywka- maska wzmacniajaco regenerujaca do wlosow w saszetce Jesli chialabys zobaczyc,ktorys z kosmetykow moge postarac sie o zdjecie,mam nadzijee, ze cos ci sie spdoba z mojej listy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118863 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ewentualnie cos z tego
-BeYou nr123 -biel opalizujaca na metalicznie,lekko niebiesko, raz mazniety na wyprobowanie -Inglot Matrix- trzy lekko perlowe cienie w kolorach:biel, delikatna morela/zloto i mocniejsza morelka/lekki pomarancz, pozostalo ok.90% -podklad Maybelline Pure makeup, kolor perfect beige nr25,raz uzyty,troszke przybrudzona tubka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Interesuje mnie nr. 2, 7 oraz 27 Moge zaoferowac: -miniatuarke/odlewke podkladu Loreal indeficitible (ok.7 ml) -puder brazujaco-rozswietlajacy APC NOWY pieknie mieni sie i opalizuje(uzyty tylko dwa, trzy razy) -na kilka/kilkanascie uzyc tusz LANCOME HYPNOSE -ok.polowa blyszczyka RIMMEL Moge zrobc rowniez odlewki do fiolek perfum:ESCADA MAGNETISM I np. DUNHILL DESIRE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proponowalabym za twoj Eemrland moj cien inglota + podklad maybelline lub cien BeYou i inglot. Dodatkowo dorzuce probka perfum Ch. Aquilery Xpose i np. probke podkladu ujedrniajacego Astor. To powinno wyjsc podbnie cenowo,ale jesli bardzo zalezalo by Ci i na podkladzie i na BY to nie ma sprawy-moze byc i tak wymiana. Co ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=cziki]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.