![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() LPR, Matis, peeling enzymatyczny i inne różności:)
NIEAKTUALNE!!!!!!
NOWY WĄTEK: www.wiaza.pl/forum/showthread.php?p=2348292 ZAPRASZAM!!!! WITAM PO PRZERWIE I SERDECZNIE ZAPRASZAM ![]() KOLORÓWKA - AVON cien w kredce Metalic - zużycie niewielkie- raz zastrugana -EDTT cień nr 4 (4 kolory biały i 3 obcienie brązu) - żużycie niewielki maksymalnie 15% - EDITT cień nr 8 (8 kolorów 4 odcienie zieleni i 4 odcienie brązu)- zużycie około 20% z wyjątkiem jednego odcienia zieleni gdzie zużycie około 50% -VOLLARE cień platinum nr 9 (4 kolory zieleń, 2 róże, niebieski) - zużycie zielony i jasny róz niewielkie, niebieski i ciemny róż 50% - BELL kredka do oczu nr 3 zieleń zużycie minimalne - MANHATAN tusz śliwkowy zużycie około 50% - AVON kolorowe tusze niebieski i fioletowy- praktycznie nowe raz tylko wypróbowane -MAYBELINE fresh matte nr 035 apricot beige- zużycie około 50% bardzo wydajny i ładnie maskuje - MARKS&SPENCER truskawkowy błyszczyk o niesamowitym zapach i smaku - zużycie niewielki około 10% - WIBO lakier - nowy fiolecik z błyszczącymi drobinkami - FLASH lakier - nowy jasno niebieski z połyskującymi drobinkami - brokat do paznokci- praktycznie nowy tylko raz użyty kolor widać na fotce PIELĘGNACJA - LA ROCHE POSAY mleczko do demakijażu 30 ml nowe - nieaktualne wysyłka do jagabrz - La ROCHE POSAY mleczko do demakijażu 30 ml 2 razy użyte -nieaktualne wysyłka do jagabrz - MATIS krem samoopalający dla panów 75 ml nowy - LIRENE peeling enzymatyczny - 2 razy użyty -MASKA CZEKOADOWA DO WŁOSÓW PROFI 200ml zużycie około 25% - UNIQUE MASKA ALGOWA (GUMOWA) RUMIANKOWA ŁAGODZĄCA PROFESJONALNA bardzo wydajna moge zrobic odsypkę - AVON DEAD SEA MINERALS maska oczyszczajaca 75 ml użyta 2 razy - CZTERY PORY ROKU balsam brązujący z wyciągie z orzecha i beta karotenem 250 ml zużycie 50% - GARNIER krem matujący - 75 ml zostało około 50% -SORAYA samoopalacz do twarzy do cery jasnej 50 ml - zużycie 50% - ORIFLAME 80% pure aloe gel 50 ml- zużycie około 60% - ORIFLAME soothing eye control gel 15ml żel na sińce pod oczami- zużycie około 60% - SORAYA złocista pielęgnacja krem rozświetlająco- brązujący z drobinkami złota 50 ml niweluje koniczność używania podkładu- zużycie niewielki około 15% - RUBY ROSE zestaw do makijażu - cienie , błyszczyki, róże do policzków, przybory do makijażu - zużycie cieni niewielki oprócz 3 kolorów, błyszczyki kilka razy maźnięte, róze do policzków zużycie nie więcej niz 30% zapachy - PUR BLANCA - w kulce 9ml - zużycie niewielkie przy wysokości do nakrętki 5,5 cm brakuje 0,5 cm. - AVON LITTLE BLACK DRESS balsam + dezodorant = nowy pełnowymiarowy komplet SZUKAM: - Puma Flowing nawet niewielkie ilości ale tylko oryginalne!!!!!! - peelingi owocowe do ciała lub inne o ciekawych zapachach - balsam spowalniający odrost włosów - bibułki matujące najchętniej Shiseido - profesjonalne maski do włosów nawet niewielkie ilości - zalotka termiczna - pędzielek do cieni oraz rózu z naturalnego włosia - cienie preferuję kolory: róz, fiolet, błękit, turkus ale nie tylko ![]() - mgiełki do ciała - kosmetyki do kąpieli szczególnie pachnące czekoladą - oraz inne ciekawe rzeczy, które mi wpadną w oko ![]() ZAPRASZAM SERDECZNIE DO WYMIANY ![]() Edytowane przez dottii Czas edycji: 2006-07-23 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: LPR, Matis, peeling enzymatyczny i inne różności:)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=124812 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, znalazlabys cos u mnie za:
- LA ROCHE POSAY mleczko do demakijażu 30 ml nowe - La ROCHE POSAY mleczko do demakijażu 30 ml 2 razy użyte
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
-MASKA CZEKOADOWA DO WŁOSÓW PROFI 200ml zużycie około 25%
- MARKS&SPENCER truskawkowy błyszczyk o niesamowitym zapach i smaku - zużycie niewielki około 10% Mam wrażenie, że już raz pytałam o te rzeczy, ale nie mogę znaleźć tamtego wątku, więc nie wiem, dlaczego nie wyszło ![]() Ale zajrzyj do mnie proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos za: KOLORÓWKA -MAYBELINE fresh matte nr 035 apricot beige- zużycie około 50% bardzo wydajny i ładnie maskuje - MARKS&SPENCER truskawkowy błyszczyk o niesamowitym zapach i smaku - zużycie niewielki około 10% PIELĘGNACJA - LA ROCHE POSAY mleczko do demakijażu 30 ml nowe - La ROCHE POSAY mleczko do demakijażu 30 ml 2 razy użyte - MATIS krem samoopalający dla panów 75 ml nowy -MASKA CZEKOADOWA DO WŁOSÓW PROFI 200ml zużycie około 25% -SORAYA samoopalacz do twarzy do cery jasnej 50 ml - zużycie 50% - ORIFLAME soothing eye control gel 15ml żel na sińce pod oczami- zużycie około 60% - SORAYA złocista pielęgnacja krem rozświetlająco- brązujący z drobinkami złota 50 ml niweluje koniczność używania podkładu- zużycie niewielki około 15% - RUBY ROSE zestaw do makijażu - cienie , błyszczyki, róże do policzków, przybory do makijażu - zużycie cieni niewielki oprócz 3 kolorów, błyszczyki kilka razy maźnięte, róze do policzków zużycie nie więcej niz 30% zapachy - PUR BLANCA - w kulce 9ml - zużycie niewielkie przy wysokości do nakrętki 5,5 cm brakuje 0,5 cm. - AVON LITTLE BLACK DRESS balsam + dezodorant = nowy pełnowymiarowy komplet ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Odpisze na wszystkie propozycje wieczorem
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dotti, jak i moje poprzedniczki interesuje mnie: AVON LITTLE BLACK DRESS balsam + dezodorant = nowy pełnowymiarowy komplet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
czesc
interesuje mnie: LA ROCHE POSAY mleczko do demakijażu 30 ml nowe
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej hej, interesuje mnie czekoladowa maska do włosów, znajdziesz coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113994 czego szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
znajsziesz coś za coś z tego:maseczkę algową,maska czekoladowa do włosów,peeling Lirene
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jakoś nie widzę zdjęcia, a interesuje mnie chyba kredka z Avonu metalic, jeżeli myślimy o tej samej, i jeszcze ruby rose,
popatrz u mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Spodobały mi się cienie 2, 3 i 7. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Niestety tym razem nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Niestety tym razem nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam ![]() Szukam pilęgnacji- cera mieszana, kosmetyki do włosów, peelingi do ciała, i wszystko inne co mi wpadnie w oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Spodobało mi się: - Bielenda, Fitness Line, Balsam modelująco wyszczuplający do ciała. Balsam z ekstratem z kakaowca wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej, modeluje i wyszczupla sylwetkę, usprawnia mikrokrążenie, ułatwia eliminację toksyn, ujędrnia skórę. 200 ml, zużycie ok. 30-40%, data ważności 08.2008 -Nivea Visage, Krem nawiżający na dzień do cery normalnej i mieszanej. 1,5ml -Nivea, Intimo - płyn do higieny intymnej z naturalnym ekstratem z rumianku. 6ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
* Avon Exoic Waters - Połyskujący puder do ciała Lazurowe Morza; 40g {zostało 60% - naprawdę ładnie wyglada na ciele, połyskuje na srebrno – jednak nie za często używam tego typu rzeczy; daty ważności brak} nie mogę jednak dopatrzeć się fotki jest w wątku? jeśli tak to napisz mi proszę która to ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Zależy mi na tych LRP.
A czego szukasz, to poszperam?
MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 Edytowane przez jagabrz Czas edycji: 2006-06-19 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.