![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pędzlowe szaleństwo + kolorówka do wymiany
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21988874]Podoba mi sie pedzel 217.
edit: No i moze 129 i granatowy cien ![]() No niestety, choć ciągle biję się z myślami czy powinnam mieć Chanel Tendre ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- tak o tym, ale nic więcej nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=464893 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Konto usunięte
|
niestety nic nie wybrałam
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- również nic ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- niestety nic nie wybrałam ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;21976191]
WYMIENIĘ: *Miss Dior Cherie Blooming Bouquet ,z 50 zostało ok 35 ml z kartonikiem i rachunkiem [/QUOTE] Może wybierzesz coś u mnie? Mogłabym oddać coś z poniższych zapachów: CK One Liberte Cacharel Baby Doll eau lerge oraz odlewki z wątku
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
moze cos u mnie za:
*Sephora pędzel do bronzera i konturowania nr 43 *Sephora 2 pędzelki do cieni nr 22 i 23 +1 Inglot-oddam tylko razem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
hej, chcialam zapytac czy jest mozliwosc obejrzenia fotek pedzli? bo nie mam mozliwosci nigdzie sprawidzic numerkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Zawieszam wymiany na ok 2 tygodnie, wyjeżdżam i nie będę mogła wysyłać na targowisku będę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a oddasz za niego *Sephora 2 pędzelki do cieni nr 22 i 23 +1 Inglot-oddam tylko razem?
![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-09-12 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
hej mam w wątku różne perfumy, i może Ci się spodobają. A ja bym natomiast chciała
Meteoryty Guerlaina Imperiales, połowa opakowania z pudełkiem i puszkiem( chciałabym je dla mojej mamy ![]() lub Mac -2 wkłady cieni kolory Yogurt i Post Haste(ten lekko ukruszony przy wyjmowaniu ,co widac na fotce)+ paletka na 4 cienie, prawie nówka z kartonikiem , rezygnuję z cieni Maca |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
*Miss Dior Cherie Blooming Bouquet ,z 50 zostało ok 35 ml
z kartonikiem i rachunkiem oddam dużo za to ![]() zajrzysz?
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
oddasz za maczki? ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- niestety nic nie znalazłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- muciu, jednak zrezygnuje z wymiany, nie bardzo mam co dobrać, a nie opłaca mi się wymiana 3 pędzelków za olejek wart kilkanaście zł pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;22122320]chętnie przygarnęłabym złotą paletkę cieni Lauder, one są perłowe, z drobinkami, czy mat, satyna?[/QUOTE]
o którą konkretnie paletkę pytasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;22122395]no za meteorki to nic nie dobiorę, ale moge dołożyć jeszcze tego pojedyńczego maczka
![]() [/QUOTE] zastanowię się, ok więc jak narazie zarezerwuj mi maczki, jeśli mozesz Edytowane przez sarhara17 Czas edycji: 2010-09-17 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() podoba mi się ta długa złota z 7 cieniami, jak nasycenie koloru?, perła, drobinki? zależy mi na lekkiej satynie ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
*Clinique- cienie 4 kolor Plum Seduction -zużycie na fotce
lub Chanel puder Cristalline, zostało ok 1/3, super wydajny, z wymiany z Vil, ale coś mi nie podszedł, najchętniej na inny puder sypki bardzo potrzebuję cieni , jakie jest zużycie bo żadnych fotek nie widzę ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Czy znalazłabys coś u mnie za:
*Miss Dior Cherie Blooming Bouquet ,z 50 zostało ok 35 ml z kartonikiem i rachunkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
szczerze powiedziawszy wolałabym oddać puder
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2232255 0]coś u mnie za: *Dermika satynowa baza pod makijaż z serii Collaction i pędzel Douglas? [/QUOTE] niestety nic z Twoich kosmetyków mi sie nie przyda ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- ungio zapach wolałabym jednak wymienić na zapach , a z Twoich propozycji nic nie wybrałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
no dobra niech będzie puder chociaż mało go troszkę
![]() albo zamiast pudru meteorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za *Mac limitowana pomadka Lady Gaga-użyta kilka razy?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.