![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Moja mała wymianka - kosmetyki, zapachy, BIO CLA i inne!
NIEAKTUALNE!!!
ZAPRASZAM TU -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post26000403 Nowy, uporządkowany, wątek - ZAPRASZAM ![]()
Post 2 - kosmetyki Post 3 - zapachy [flakony, próbki, odlewki, miniaturki] Post 4 - inne Na czerwono - rezerwacja Na szaro - nie ma, wymienione Na granatowo - dokładka *** SZUKAM:- hydrolaty - maseczki z BU - peelingi z BU - L de Lolita (minimum 10ml - im więcej tym lepiej) - Lucy Minerals LIGHT (najlepiej BIG, nowy bądź z ubytkiem) *** NIE INTERESUJĄ MNIE:- ubrania - biżuteria *** DOKŁADKA! 23.02.2011r.! *** MINERAŁY: EDM: • Ivory (matte) - sampel przesypany do struny po teście paskowym • Sandy Fair (intensive) - sampel przesypany do struny po teście paskowym • Fair (intensive) - sampel przesypany do struny po teście paskowym • Linien (intensive) - 1,5 sampla przesypane do struny BLUSCHE: • Ethopian Full Matte Foundation - sampel w strunie po teście paskowym MEOW: • Chartreux 1-Sleek Flawless Feline - sampel w strunie po teście paskowym • Siamese 2-Frisky Flawless Feline - sampel w strunie po 2 testach paskowych PIXIE: • Breena 1 Cover De Luxe Foundation - sampel w strunie po teście paskowym
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2011-03-27 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja mała wymianka - kosmetyki, zapachy, BIO CLA i inne!
• Joanna, Naturia - Krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini (03.2012) - NOWE
• AVON, Intensywna kuracja antycellulitowa Laser Shape, ANEW (04.02.13) - NOWA • AVON, Esencje naprawczą Liiv Botanicals, 50ml (19.05.13) – NOWE • AVON, Krem rozjaśniająco-redukujący przebarwienia "Luminosity pro", ANEW (25.11.2013) –NOWY • AVON, 2 w 1 kredka z cieniem, odcień "Steel Smoke" - NOWA, jedynie sprawdzony kolor (bez opakowania)
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2011-02-23 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Próbki AVON [każda po 0,6ml] - NOWE
• Christian Lacroix Absynthe EDP (damski) • TTA Diamond EDP • Perceive EDP • In Bloom by Reese Witherspoon EDP • Spotlight EDT • Eternal Magic EDT • Little White Dress EDP • True Force EDT Odlewki AVON • Eternal Magic AVON 7ml • In Bloom by Reese Witerspoon AVON 6ml • TTA Diamond AVON 6ml Odlewki poza-avonowe: • Biała Czekoladka BIanco Classico 5ml [bez psika testowego] • Calvin Klein Eternity Moment 6ml
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2011-02-23 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
• Zegarek ORIFLAME z trzema wymiennymi paskami: białym, różowym, beżowym - Używany, stan DB [ma ryski od leżenia w szufladzie bez opakowania... z bliska widać, z odległości 50cm znacznie mniej widoczne]
• AVON, Przybornik kosmetyczny - NOWE • AVON, Biżuteria Lyndi - NOWE
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2011-02-10 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wymienione:
LouLou25: (wysłane 17.01.2011) - doszło 21.01.2011 ![]() • Bio - Błonnik - NOWE, 60 kapsułek (data ważności: 14.10.14) • Bio - Chrom - 26 z 30 kapsułek (data ważności: 27.05.14) Shirinn: (wysłane 20.01.2011) - doszło 25.01.2011 ![]() • AVON, Balsam dyscyplinujący włosy z kwiatem Lotosu, 60ml (06.08.13) – NOWE • AVON, Serum rozjaśniająco-redukujące przebarwienia "Luminosity pro”, ANEW (31.03.2013) - NOWE anastazjaaa2:(wysłane 20.01.2011) - doszło 21.01.2011 ![]() • 12g Green Tea (7g + 5g) fluxus9: (wysłane 21.01.2011) - doszło 25.01.2011 ![]() • AVON, Krem rozjaśniająco-redukujący przebarwienia "Luminosity pro", ANEW (25.11.2013) –NOWY [1szt] • Absynth Avon - próbki słonik: (wysłane 24.01.2011) - doszło 27.01.2011 ![]() • odlewka moschino 9ml • odlewka daisy 4,5ml • unspoken - 1g • korektor różowy 1g • korektor zółty 1g • hide a pore light 2g ~~ALa~~ (wysłane 16.02.2011) ![]() • Herve Leger AVON 7ml • Percive AVON 7ml [perfumetka, której pojemność początkowa to 15ml] • Little White Dress EDP - próbka 2 szt • TTA Diamond EDP braworka: (wysłane 21.02.2011) ![]() • AVON, Jet Femme Holiday 50ml • Patrick Dempsey Unscripted EDT • Bond Girl AVON 8ml • The Body Shop White Musk EDT 6/10ml • Amber elixir Oriflame 4ml korbi: JOPPA: • Light #1 Full Coverage - sampel z słoiczku po teście paskowym • Medium Light #1 Full Coverage - sampel z słoiczku po teście paskowym • Medium Light #2 Full Coverage - sampel z słoiczku po teście paskowym • Medium #1 Full Coverage - sampel z słoiczku po teście paskowym MEOW: • Abyssinian 2-Frisky Flawless Feline - sampel w strunie po teście paskowym BLUSCHE: • Camille Matte Veil - sampel w strunie • Shelley Matte Veil - sampel w strunie • Caramel Coretto Full Matte Foundation - sampel w strunie po teście paskowym
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2011-02-28 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam wymianę:
Pełnowymiarowe: 2. EDM Kaolin Powder Sunlight - zostało ok. 80% 3. EDM Sunlight Finishing Dust - zostało ok. 10% Sample: 1. EDM Linen Intensive - ok. 60% 6. EDM Snooze Bar - cały. za: serum rozjaśniające przebarwienia avon oraz balsam dyscyplinujący włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Spróbuję kolejny raz..
![]() • Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 90 kapsułek (28.10.12) - NOWE •Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 72 z 90 kapsułek (28.10.12) - UŻYWANE ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
odlewka Moschino Toujours Glamour 9ml Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 90 kapsułek (28.10.12) - NOWE Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 72 z 90 kapsułek (28.10.12) - UŻYWANE ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
• Bond Girl AVON 8ml • Eternal Magic AVON 7ml • Herve Leger AVON 7ml • In Bloom by Reese Witerspoon AVON 6ml • TTA Diamond AVON 6ml • The Body Shop White Musk EDT 6/10ml • Amber elixir Oriflame 4ml •Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 72 z 90 kapsułek (28.10.12) - UŻYWANE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
AVON, Serum rozjaśniająco-redukujące przebarwienia "Luminosity pro”, ANEW (31.03.2013) - NOWE • AVON, Krem rozjaśniająco-redukujący przebarwienia "Luminosity pro", ANEW (25.11.2013) – odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
• AVON, Far Away 30ml - NOWY
In Bloom by Reese Witerspoon AVON 6ml coś u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie jet femme i • Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 90 kapsułek (28.10.12) - NOWE
•Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 72 z 90 kapsułek (28.10.12) - UŻYWANE popza watkiem mam taki pedzel jak w zalaczniku
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 90 kapsułek (28.10.12) - NOWE
•Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 72 z 90 kapsułek (28.10.12) - UŻYWANE cos u mnie?
![]() |
#14 |
A cobra on my left...
|
Iwostin jest niestety już nieaktualny
![]() A wypatrzysz coś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
odpisane u Was
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- odpisane u Ciebie ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
może coś za • AVON, Krem rozjaśniająco-redukujący przebarwienia "Luminosity pro", ANEW (25.11.2013) –NOWY, 2 sztuki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
A cobra on my left...
|
http://www.efavit.pl/
ja tu nabyłam -to takie same oleje zimnotłoczone i nierafinowane, co sprzedają na stronach, typu mazidla czy naturalis, ale duże pojemności, wiec bardziej się opłaca ![]() Co do EDM i Lucy to większość odsypek mogę zrobić wielkosci sampla, tzn. 1g =5ml. Niektóre cienie, których w ogóle nie potrzebuję, mogłabym oddać w słoiczku.
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2011-01-20 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
• Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 90 kapsułek (28.10.12) - NOWE
•Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki, 72 z 90 kapsułek (28.10.12) - UŻYWANE cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1295474039 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1295474039 • AVON, Jet Femme Holiday 50ml - NOWY
![]() |
#22 |
A cobra on my left...
|
Mogę odstąpić
![]() EDM: - róż Come What May -odsypka z Biga -wielkości sampla, mogę dodać mały słoiczek ![]() - At The Zoo -odsypka pół sampla, z oryginalnym słoiczkiem - Shopping Spree -odsypka pół sampla w woreczku strunowym - Volcano Blossom odsypka pół sampla w woreczku strunowym - odsypka cieni Lover’s Lane -odsypka pół sampla w woreczku strunowym - odsypka Aussie Perk Me Up - już nieaktualne ![]() Lucy: - odsypka pokładu Light -Original Formula -odsypka wielkosci sampla w woreczku strunowym Tylko ostatnio mam braki w woreczkach strunowych, więc muszę gdzieś zdobyć... Chyba, że Ty byś wysłała pierwsza, a ja napełnię ![]() Próbka Absyntu wystarczy mi jedna lub dwie -tak na przetestowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
A cobra on my left...
|
Cream -moge zrobić odsypke wielkości sampla
African violet i Deep Purple -po ćwierć sampla a Channel nie bedę już miala, bo obiecalam dziś innej wizażance ![]() A dorzuciłabyś z 5 woreczków strunowych dodatkowo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jejkuś..przykro mi ,ale nadal nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
odpisane u Was
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
• AVON, Intensywna kuracja antycellulitowa Laser Shape, ANEW (
cos u mnie? ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
moja wymianka z fluxus9
od fluxus9: EDM: - róż Come What May -wielkości sampla, mogę dodać mały słoiczek - At The Zoo -odsypka pół sampla, z oryginalnym słoiczkiem - Shopping Spree -odsypka pół sampla w woreczku strunowym - Volcano Blossom - odsypka pół sampla w woreczku strunowym - Lover’s Lane -odsypka pół sampla w woreczku strunowym Lucy: - odsypka pokładu Light -Original Formula -odsypka wielkosci sampla w woreczku strunowym -odsypka podkładu Cream -Original Formula - odsypka wielkości sampla EGM: African violet – po ćwierć sampla Deep Purple -po ćwierć sampla ode mnie: - Krem rozjaśniająco-redukujący przebarwienia avon [szt 1] - Próbki Absynth avon - torebeczki
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.