![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
świetne Kosmetyki Na Wymiane Zapraszam :))))
[B][U][COLOR="Red"]MEEEEGA DOKLADKA I NOWE KOSEMTYKI !!!
![]() NA 1 FOTCE WSZYSTKIE KOSEMTYKI SA NOWE NA POZOSTALYCH DWOCH SA POMIESZNE NOWE ORAZ ZUZYCIE MINIMALNE LUB TROCHE WIEKSZE :p OPIS KOSMETYKOW : FOTKA 1: 1.NOWE PASKI DO FRENCH MANICURE (AVON) 120 SZT. 2.NOWY NAKLEJANY LAKIER DO PAZNOKCI (16 SZT) KOLOR REDDY TO GO3.NOWY NAKLEJANY LAKIER DO PAZNOKCI (2 SZT)-PROBKA KOLOR KREMOWY 4.NOWE POCZWORNE CIENIE DO POWIEK KOLORY SREDNI BRAZ DO CORAZ CIEMNIEJSZYCH EDITT (43) 5.NOWA WODATOALETOWA COCOOA NIE UMIEM OKRESLIC ZAPACHU(50ML) 6.NOWY ODŚWIEZONY PODKLAD (AVON)30 ML ODCIEN BISQUE 7.NOWY CEIN DO POWIEK AGNES (2) KREMOWO-BIALO-PERLOWY 8.NOWA PROBKA SZMINKI ULTRA MOISTURE ODCIEN:SHEER PINK(AVON) 9.NOWA PROBKA SZMINKI ULTRA MOISTURE ODCIEN:SHEER ROSE(AVON) FOTKA 2: 10.FLUID BURZA WŁOSÓW WICHRZYCIEL BIELENDA POZOSTALO 70 % MOZE TROSZKE WIECEJ ![]() 11.MLECZKO DO WLOSOW "PROSTE JAK DRUT"PACYFIKATOR POZOSTALO OK.65% TO UJARZMIENIE NAWET NAJBARDZIEJ NIESFORNYCH KOSMYKOW.ZAPOBIEGA PUSZENIU WLOSOW I ELEKTRYZOWANIU SIE,SPRAWIA ZE STAJA SIE MIEKKIE BLYSZCZACE I PODATNE NA UKLADANIE 12.TUSZ DO RZES ORIFLAME STRETCH&CURL Z 8 ML POZOSTALO JAKIES 40-50 % NIE WEIM NIE POTRAFIE OKRESLIC W KAZDYM BADZRAZIE JEST MOKRY JAK NOWY 13.WODA TOALETOWA W MINI OPAKOWANIU GINO TOSSI POLOWA ZOSTALA 14.WODA ORIGINAL ŻÓŁTA POZOSTALO JAKIES 60% 15.LAKIER DO PAZNOKCI HOPE KOLOR FIOLET TAKI WRZOSOWY UZYTY TYLKO 1 RAZ MONIQUE 10 ML FOTKA 3: 16.CIENIE WIBO Z TRZECH POZOSTAL JEDEN ALE MALO UZYWANY TO ODCIEN BRAZU CIEMNEGO ( Z PIEKNIE MIENIACYMI SIE ZLOTO-BRAZOWYMI DROBINKAMI) 17.W TEJ CHWILI NIE MOGE GO ZNALEZC ALE JEST TO FIOLET CHYAB FIRMA VENITA O ILE SIE NIE MYLE NIEUZYWANY 18.CIEN SESIQUE UKRUSZONY ALE TEN KAWELEK KTORY ZOSATL JEST W CALOSCI ![]() 19.PUDER PRASOWANY SENSIQUW NR 4 TRENDY COMPAKT UKRYSZONY JAKIES 15 % Z CALOSCI 20.NOWE CIENIE FIOLETOWY I BIALY NEMEZJA 21.NOWE PRAKTYCZNIE CIENIE CANTARE MALE ZLUZYCIE BIALEGO JEST TO 8 CIENI :BIALY,BLEKITNO-FIOLETOWY,SZARO-ZIELONY,NIEBIESKI WRZOSOWY FIOLET,FIOLET,NIEBIESKI,C IEMNY FIOLET 22.NOWY BLYSZCZYK BODY COLLECTION KOLOR TAKI JAK NA ZDJECIU 23.CIENIE FIOLETOWE PRAWIE NOWE EDITT 24.CIENIE FIOLETOWE (BARDZO LADNE)TIMWAY 25.SYPKI CIEN DO POWIEK ZLOTY DUZE OPAKOWANIE ZLUYCIE MINIMALNE26.MAYBELLINE WATER SHINE DIAMONDS LIQUID SUPERNABLYSZCZAJCA SZMINKA W PŁYNIE ODCIEN PINK RUBY 10 JAKIES 90 %POZOSTALO 27.CIENIE SZARE TIMWAY (TYLKO SPRAWDZONY KOLOR) 28.CIENIE CRISTHINE KCH BYLY 2 ALE JEDEN SIE POKRUSZYL ALE JEGO CZESC JEST W OPAKOWANIU JEST TO CIEMNY BRAZ A DRUGI JEST W CALOSCI TO KREMOWO-PERLOWY-BEZ 29.SZMINKA KOLOR I ZLUZYCIE WIDOCZNE NA ZDJECIU 30.SZMINKA KOLOR I ZLUZYCIE WIDOCZNE NA ZDJECIU 31.KREDKA MIEKKA FAJNIE SIE NIA MALUJE WRZOS/RÓŻ 32.CIENIE VENITA NIEBIESKIE NOWE (SPRAWDZZONY TYLKO KOLOR) !!!!!!!!!!!!!!NIZEJ DOKLADKA !!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2006-12-04 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: świetne Kosmetyki Na Wymiane Zapraszam :))))
SUPER DOKLADKA
![]() ![]() NO WIEC TAK SA TO : FOTKA1: 1.ODZYWKA BEZ SPŁUKIWANIA PANTENE PRO-V Z KOMPLEKSEM AMINO PRO-V.ODZYWKA BEZ SPLUKIWANIA "PROSTE I GLADKIE" 10ML 2.VEET PRÓBKA 3.NOWY OCZYSZCZAJACY ZEL DO TWARZY Z WITAMINAMI DO KAZDEGO TYPU CERY AVON SOLUTIONS 200 ML 4.ZIAJA AQUINA ZEL PPOD PRYSZNIC AROMA TERAPIA 10 ML 5.SZAMPON WZMACNIAJACY ODBUDOWA I BLASK GARNIER FRUCTIS 10 ML 6.NOWY DLUGOTRWALE NAWILZAJACY KREM DO TWARZY NIEBIESKIE ALG I BAMBUS 125 ML AVON NATURALS FOTKA 2,3,4(MEGA ILOSC LAKIEROW DO PAZNOKCI-LAKIERY SA MNIEJ WIECEJ WSZYSTIE PO POLOWIE TYLKO SA ZGESTNIALE I TROCHE TWARDE ALE WIEM ZE DUZO OSOB MA ROZCIENCZALIKI ALBO Z INGLOTA ALBO FIRMY CREE WIEC MOZNA TYM SPRAWIC ZE BEDE MALOWALY JAK NOWE MI NIE HCE SIE W TO BAWIC MAM MNOSTWO NOWYCH LAKIERO WIEC TE CHCETNIE ODDAM )niektorych juz nie ma piszcie ktore kolory ja cos :P -WSZYSTKIE, -LAKIERY DO PAZNOKCI, -LAKIERY DO ZDOBIENIA, NIEKTORE JUZ NIEDOSTEPNE :p Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2006-11-17 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
blyszczyk avon,krem do rak avon,rozswietlajacy puder sypki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129878
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazlam masz moze jakies :
-TUSZE(CZARNE) -BŁYSZCZYKI -PODKLADY MATUJACE LUB DO CERY TLUSTEJ -PUDRY -PERFUMY/WODY TOALETOWE -KREDEK DO OCZU -EYELINEROW W PLYNIE CZARNYCH DO OCZU -LAKIEROW DO PAZNOKCI(DO ZDOBIENIA I ZWYKLYCH) ??????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ROZŚWIETLAJĄCY PUDER SYPKI DO TWARZY I CIAŁA PEACH, DODAJE BLASKU (15G) AVON COLOUR, maseczkę niestety ale już mam, mam pytanie ten puder to jest do ciemnej karnacji czy do jasnej. Nie mogę go znaleźć w katalogu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Cilestka Niestety Nic Nie Znalazlam Chociaz Zainteresowaly Mnie Te Kredki Inglota Mozesz Mi Wyslac Zdjecie Na Meila ?albo Link Do Stronki Gdzie Moglabym Je Zobaczyc ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Anitka11 Nie Wiem Do Jakiej Cery Jest Ten Puder Bo Na Pudelku Nie Jest Napisane W Katalogu Znalazlam Takie Informacje O Nim :-cudownie Rozswietla Skore,-jedwabisty I Trwaly,-do Twarzy I Ciala,-na Miejsca Ktore Chcesz Wyeksponowac Cena Regularna To 36,90zl Puder Jest Nowy.wiec Jak ?chcialabys Sie Wymienic ?w Twoim Watku Napisalam Ci Co Mi Sie Podoba Z Twoich Kosmetykow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dobra to jeśli nadal jesteś chętna to za ten puder wysle Ci puder Astora, błyszczyk Wibo i cień złoty. Zgadza się?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
odezwij sie do mnie na gg 7477313 w celu ustalenia wysylki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tak 5- 10% to zużycie pudru. Adres zaraz Ci podam na PW. Ciebie proszę o to samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dostałaś wiadomość na PW?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Tuszu na wymianke u mnie brak ale błyszczyk sie znajdzie
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
czyli moglybysmy sie tak wymieni ze ty mi dasz te rzeczy :
1.podkład MAYBELLINE FRESH MATTE- kolor 021 NUDE- zostało 1/3 2.podkład ASTOR COLOUR PROOF- kolor 01(sredni bez) 20 ml- cały 3.cień INGLOT beżowy- maznięty kilka razy- również z wymianki z Irlandią- dla zainteresowanych wkleje fotę 6.różowy brokat do paznokci- nowy, zabezpieczone pudełeczko 12. PRIVI VELVET- lakier do paznokci kolor 101 (perłowy), poj.13 ml- użyty 2-3 razy + te 2 blyszczyki o ktorych mi napisalas a ja tobie: ***GLICERYNOWY KREM DO RĄK Z SILIKONEM ***BŁYSZCZYK DO UST DELISH (4,5G) AVON COLOUR GLAZWEAR, ---SZTYFT NA WYPRYSKI AVON pozostało ok 40 % ---SUPERNABŁYSZCZAJĄCA SZMINKA W PŁYNIE 10 pink ruby MAYBELINE kilka razy zobaczylam jaki kolor bo puder juz wymienialam .. to jak zgadzasz sie na taki uklad ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
***ROZŚWIETLAJĄCY PUDER SYPKI DO TWARZY I CIAŁA PEACH, DODAJE BLASKU (15G) AVON COLOUR,
***ODŚWIEŻONY PODKŁAD DO TWARZY 30 ML ODCIEŃ: BISQUE Z SERII COLOR TREND, hmmm mam turkusowy cień z inglota, krem ziaji z masłem kakaowym...hmm błyszczyk avon czekoladowy..hmm wybierzesz mozę coś??a może z ciuszków??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Katka 19 Puder Juz Sprzedalam Ale Za Podklad Chetnie Sie Wymienie Z Twoich Ciuszkow Podoba Mi Sie Bluzka Taka Brazowa Z Kotkiem, Bluzka Czarna W Biale Kropeczki I Ta Blzuka Czarna Z Kwiatkami Noi Tez Ta W Kwiatuszki Takie Ziolona Niebieskie Chyba Bez Rekawkow Wiec Jak?wymienimy Sie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
tzn z twoich koesmetykow moglabym jescze ewentualnie wziac :
*cień do oczu CELIA kolor grafitowy- nowy, nieużywany noi oczywiscie te rzeczy kto uzgadnialysmy : *podkład MAYBELLINE FRESH MATTE- kolor 021 NUDE- zostało 1/3 *podkład ASTOR COLOUR PROOF- kolor 01(sredni bez) 20 ml- cały *cień INGLOT beżowy- maznięty kilka razy- również z wymianki z Irlandią- dla zainteresowanych wkleje fotę *różowy brokat do paznokci- nowy, zabezpieczone pudełeczko * PRIVI VELVET- lakier do paznokci kolor 101 (perłowy), poj.13 ml- użyty 2-3 razy + te 2 blyszczyki o ktorych mi napisalas ALE CHCESZ WIEKSZA WYMIANE TO MOZE MASZ JAKIES CIUSZKI ALBO TOREBKI CZY DODATKI TYPU BIZUTERIA ? JAK TAK TO WSTAWISZ ZDJECIA ?TO OBCZAJE ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
bardzo podobne leza u mnie w domu a z kosmetykow cos jescez masz ???wypisz mi wszystkie ktorych nie uzywasz a nie masz ich tam na liscie ok ?moze cos wykombinujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.