|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Różności u Kati
Witam po około półrocznej przerwie, wróciłam do Polski, a tym samym wracam na Targowisko
![]() Mam do wymiany: Perfumy + AA Mentafollia, nie-tester, kartonik, ok. 100 ze 125ml rezerwacja dla biala_malpeczka wymienione + Lagerfeld Femme, nie-tester, ok. 50 z 75 ml, wymienione Próbki perfum + robiona próbka CSP Bois de Filao, ok. 1ml + robiona próbka Gucci EDP 2, ok. 2ml + próbka w atomizerku Hermes 24 Fabourg, oryginalna, testowana Pielęgnacja + Nawilżająco-łagodząca maska Avene (Masque apaisant hydratant) - ok. 40% z 50ml wymienione Próbki - saszetki + Nivea krem nawilżający na dzień, cera normalna i mieszana, 1.5ml, 6 szt + LPR Redermic, do skóry suchej, 1.5 ml, 2 szt + Sundance, krem samoopalający do twarzy, 1 dość spora saszetka Próbki Vichy: + Capital Soleil 60, 1.5ml, 3 szt + Novadiol, 1.5ml + Nutrilogie 1, do skóry suchej, 1.5ml + Nutrilogie 2, do skóry bardzo suchej, 1.5ml Próbki Biomaris (kosmetyki apteczne z Niemiec) + Hautcreme, krem pielęgnacyjny z minerałami morskimi, 2 szt + Hautlotion, emulsja pielęgnacyjna z minerałami morskimi, 2 szt + Krem z filtrem 10, 18, 25 - po 1 szt. A szukam (kolejność przypadkowa): + Peeligngu do twarzy Avene + Łagodzącej emulsji do wrażliwej mieszanej skóry Avene (Emulsion apaisante equlibrante) + Dobrych cieni w kolorach ziemi + Clinique Almost Makeup w odcieniu Light lub Fair + Aptecznego żelu do mycia skóry wrażliwej (ew. trądzikowej) + Wody termalnej Avene (lub innej z dużą zawartością cynku...) + Wody winogronowej Caudalie (Eau de Raisin) + Etro Palais Jamais, Il Profumo Musc Bleu, Stella EdP, Mat Chocolat, Gucci Rush 2, Hermes - Hiris, Moschino Couture i innych ciekawych, pachnących rzeczy ![]() + YR Peeling z serii SPA Energie Vegetale (taki niebieski) + YR Krem ujędrniający do ciała 3 w 1 z serii SPA Energie Vegetale + Peelingu drenującego Lirene (z pomarańczowej serii) + Maski Total Turnaround Clinique Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć coś z mojej listy ![]() Perfumy wymieniam na perfumy, lub wysokopółkowe/apteczne kosmetyki o podobnej wartości!! Pozdrawiam, Kati PS. W środę (23.8) wyjeżdżam na wieś na koniec świata i do niedzieli będę raczej z przerwami odpisywać ![]() PS2. Przepraszam za marną jakość zdjęć, ale robione były na szybko telefonem... Edytowane przez kati_mm Czas edycji: 2006-09-28 o 00:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Różności u Kati
Mac Lipglass, kolor Jewelbright, testowany, dość ciemny fioletowawy kolor, zdjęcie, 4.8g-śliwka czy bardziej intensywny fiolet
nie widzę na zdjęciach ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Taka śliwka, brązowawa, na ustach dość ciemny, bardzo błyszczący, z drobinkami. Generalnie trudny do sfotografowania bo się błyszczy okrutnie
![]() http://i2.ebayimg.com/05/i/07/84/00/dd_2.JPG tu mniej więcej widać kolor Zanabyty w chwili uwielbienia do ciemnych kolorów, mimo że mi nie pasują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kati a może chciałabyś zrobić odlewkę AA mentafollii?
Za to mogłabym się odwzięczyć czymś z mojej kolekcji zapachowej (np. Hot Couture, Jungle elephant, Theorema, Laura LB, Lolota) No i podoba mi się próbka AG Petite Cherie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Pomyślę, jak dużą odlewkę byś chciała? Ja mam ewentualnie flakonik 10ml. Hot Couture chyba by mnie interesowało.
Niestety Petite Cherie nie ma, a ja zapomniałam wyrzucić z listy ![]() Pozdrawiam, Kati |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
AA Mentafollia, nie-tester, kartonik, ok. 100 ze 125ml
Co prawda szukam AA Herba Fresca, ale podobno są podobne ![]() czy ewentualnie znalazłabyś coś za to ?
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Owszem są podobne, ale Mentafollia jest o wiele bardziej miętowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
To ja się jeszcze zastanowię i odpowiem, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
W Quality w Marriocie mieli na początku roku, ale czy ciągle mają to nie wiem. Widziałam chyba też w Douglasie na Chmielnej. Ale też dawno temu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Witaj, kati
![]() mam w wątku parę kosmetyków, które - jak sądzę - mogłyby Cię zainteresować. Rzuć okiem na moje zasoby "do wydania" ![]() Mnie u Ciebie zainteresowały wstępnie AA oraz zapach Lagerfelda. Gdybyś znalazła u mnie coś na ewentualną wymianę, będę namierzać obydwa pachnidła w celu przeprowadzenia testów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kati, wypsikałam się tą miętą i na pierwszy rzut nosa jestem zainteresowana
![]() co byś za nią chciała konkretnie ? Niestety scent gloss jeszcze do mnie nie dotarł i nie wiem kiedy dotrze, a tym samym jaka to będzie pojemność ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
witaj Kati, moze znajdziesz cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136786
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Jeszcze raz do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
hop i do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Dołożyłam próbeczki Gucci edp 2 oraz 24 fabourg! Do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Spróbujmy jeszcze raz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.