|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam perfum CAROLLINY HERRERY i innych. Może to macie? :)
Oto moja lista
SZUKAM mój rozmiar to, na górze 34/36, na dole 36/38 (jeansy 28-30) #PERFUM, WÓD TOALETOWYCH itp... - Carollina Herrera - 212, On Ice, Chic... - JEAN PAUL GAULTIER - FRAGILE - I innych o świeżym zapachu ![]() Ponadto #PILNE! Kamizelki/sweterka w romby ![]() # Ubrań, dodatków w stylu vintage # ubrań, dodataków w groszki # balerinek, rozmiar 36/37, ale nieużywanych lub mało używanych # Peep toe 36/37 (wkładka 23.5 cm) # kostiumu kąpielowego , nowego # kosmetyków rozświetlających # kremu na dzień, z filtrem UV # kolorówki # pudru o jasnym odcieniu # sypkich cieni do powiek # tuszu do rzęs, czarnego/brązowego # dobrych słowników angielsko - polskich, polsko-angielskich, angielsko - angielskich # książek - literatury pięknej w oryginale, po angielsku. # albo czegoś co mi się po prostu spodoba, ale wtedy będziecie już o tym wiedzieć w swoich wątkach Edytowane przez Kawuśka Czas edycji: 2006-10-22 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam perfum CAROLLINY HERRERY i innych. Może to macie? :)
a moze lepiej przeszukac samemu kilka watków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szukam perfum CAROLLINY HERRERY i innych. Może to macie? :)
nie rozumiem czemu się czepiaszi
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.