![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kosmetyki od Nicole - może znajdziesz coś dla siebie? :)
NIEAKTUALNE !
13. Przyspieszacz opalania Dax Cosmetics - Do opalania zarówno na solarium jak i na słonku. Data ważności: październik 2007. Pozostało 1/3, czyli ok.50 ml - w sam raz na wypróbowanie ![]() 2.Krem do depilacji ciała - Strep Cream Body Przeznaczony do depilacji nóg i reszty ciała. Zużycie minimalne, ok.5%. Pojemność - 100 ml. Wewnątrz pudełka znajduje się krem, szpatułka do nakładania i ulotka. 1.Balsam do ciała - Neutrogena - Formuła Norweska, do cery normalnej i suchej. Różowa linia na zdjęciach oznacza zużycie balsamu. Jest go więcej niż połowa (całość to 300 ml, więc pozostało ok. 160-170 ml.). Ważny do listopada 2007. Otwarcie jest nieco poluzowane, ale nic się nie wylewa! 4. Szminka Water Shine Diamonds Maybelline - Cristal Pink,nr. 102. Po 8. Cienie do oczu - Constance Carroll. (102): Została tylko ciemniejsza (odcienie złotego) paletka cieni. Używane tylko kilka razy! ![]() 16. Odżywka do rzęs Pierre Rene -zużycie widoczne na zdjęciu. Wzmacnia, nawilża, pielęgnuje rzęsy. 15. Odżywszy tusz do rzęsLashes of Glitter- lekko "brokatowy" (tak naprawdę drobinek nie widać,jest jak bezbarwna odżywka). Nabłyszcza i odżywia rzęsy. Z panthenolem i keratyną. 8 ml, użyty kilka razy (nie był napełniony do końca). nieaktualne 14. Gwiazdki do ozdabiania paznokci: jest ich dokładnie tyle co na zdjęciu, ślicznie się mienią - nieaktualne 7. Preparat do usuwania skórek - Lovely,z aloesem. Zużycie minimalne, widać na fotce. -Nieaktualne 11. Nawilżający olejek do ciała w żelu - Avon - Skin So Soft Praktycznie [nowy, raz użyty, bardzo ładnie pachnie. Opakowanie zawiera 150 ml. Data produkcji:marzec 2006 - NIEAKTUALNE 10.Perfumy w sztyfcie Perceive- Avon - Zużycie minimalne,ok. 1 mm. W ślicznym, jasnoróżowym opakowaniu,idealne do torebki, można je wziąć ze sobą wszędzie! - NIEAKTUALNE 9. Lakier do paznokci - Lovely - z keratyną. W ślicznym, nasyconym, turkusowo-niebieskimkolorze! Nowiutki, stan idealny,używany tylko 2 razy - NIEAKTUALNE 12. Błyszczący, prześliczny gwiezdny pyłek :Glitter z Sephory. Pięknie rozświetla, jest w kolorze biało-srebrnym, użyty tylko 2 razy. Niestety noszę soczewki i nie mogę używać sypkich kosmetyków na powieki.. a naprawdę nie chcę żeby się zmarnował! Nie jest go pełno w opakowaniu, ale w Sephorze również nie są one wypełnione. NIEAKTUALNE 5.Biała konturówka do oczu - Lovely Jest w idealnym stanie (rysa na zatyczce), nowiutka, używana 2 razy, niestety nie umiem się nią ładnie malować gdyż jest wg mnie zbyt twarda. Ale po lekkim ogrzaniu maluje dużo lepiej. NIEAKTUALNE 6.Olejek odżywczy do paznokci i skórek - KillyS. Niestety napis na buteleczce się starł. Zużycie widać na zdjęciach, jest go więcej niż 2/3. Olejek jest bardzo wydajny i ma piekny pomarańczowy zapach! Polecam każdej Wizażance dbającej o pazurki! NIEAKTUALNE 2.Perfumowany spray/dezodorant do ciała C-THRU - Black Diamond. Trudno ocenić zużycie. Myślę że została ok. połowa sprayu. Pozostały spray waży ok.50 g (puste opakowanie waży 39g, a to tutaj waży 88g.)Piękny,magnetyzujący zapach, polecam! NIEAKTUALNE 3.Woda toaletowa Yves Rocher - Vanille. Buteleczka ma 100 ml, zużycie widać na zdjęciu. Pozostało ok 2/3 wody. Piękny, słodki, waniliowy zapach, w sam raz na zbliżające się jesienne wieczory! NIEAKTUALNE
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-03-15 o 17:26 Powód: nieaktualność |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki od Nicole - może znajdziesz coś dla siebie? :)
Hej, znajdziesz coś za 1 i 3?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141569
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
1,2,3 moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129878
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za: 6.Olejek odżywczy do paznokci i skórek - KillyS. Niestety napis na buteleczce się starł. Zużycie widać na zdjęciach, jest go więcej niż 2/3. Olejek jest bardzo wydajny i ma piekny pomarańczowy zapach! Polecam każdej Wizażance dbającej o pazurki ![]() 3.Woda toaletowa Yves Rocher - Vanille. Buteleczka ma 100 ml, zużycie widać na zdjęciu. Pozostało ok 2/3 wody. Piękny, słodki, waniliowy zapach, w sam raz na zbliżające się jesienne wieczory! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hmm czesc kosmetykow ktorymi jestes zainteresowana jest w rezerwacji. Na te chwile moge wymienic się za:
-Avon, konturówka "podwójna końcówka" do oczu, Brown/Black, użyta kilka razy -Avon, Naturals Kwiat Limonki i Werbena balsam do ciała, NOWY moze poszukasz czegos jeszcze? wlasciwie najbarziej interesuja mnie woda toaletowa i olejek, balsam moze odpasc ewentualnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Szkoda, zależało mi na tym serum, miało być na prezent... no ale cóż.
W takim razie co powiesz na wymianę tych kosmetyków: Cytat:
na olejek KillyS i wodę toaletową? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
kurcze musze aktualizować wątek. Zamiast próbki żelu na górne i dolne powieki mogę zaproponować ci próbkę najnowszego kremu liftingującego Thermafirm Avon, ostatnią próbkę tego żelu wczoraj dostała moja klientka, przepraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1 i 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
podoba mi się baaaaaardzo woda YR..
![]() może u mnie coś znajdziesz..? ![]() a jeżeli nie to napisz czego szukasz, z błyszczyków poza wątkiem mam np.Lancome JT Fraise jakieś 5 ml. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...48733&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety,nic nie znalazlam - mam juz tyle mazidel, ze niestety musze zaczac wybrzydzac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za Perfumowany spray/dezodorant do ciała C-THRU - Black Diamond.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121428 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Hej a mi dla odmiany podoba sie pozycja 4,8
Może znajdziesz coś?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej! ja w sprawie smackersa
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!
![]() Załączam fotkę nawilżającego żelu, jest to zdjęcie z netu (mój produkt ma zakrętkę! ![]() ![]() edit: i jeszcze fotka kremu do depilacji ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2006-09-11 o 21:06 Powód: fotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.