|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
BODY SHOP, DEPILEVE, BOURJOIS, STREP, ESSENCE i in.
NIEAKTUALNE
ZAPRASZAM NA http://www.wizaz.pl/forum/showthread...53#post2834853 WYMIENIONE: 1. STREP BODY CRISTAL, wosk na zimno w plastrach do depilacji ciała, nowy, nieużywany, 16 dużych pasków z woskiem, do skóry delikatnej z wit. E i olejem avocado - wymiana z mckabi 2. DEPILEVE GOLD, INTIMATE PRE BASE, żel odtłuszczający do przygotowywania skóry do dEpilacji woskiem na ciepło i zimno (SZCZEGÓLNIE STREF INTYMNYCH!), produkt profesjonalny, zakupiony u kosmetyczki. poj. 200 ml, zużycie ok. 5% (ze względu na naczynka musiałam zrezygnować z wosku niestety...) - wymiana z mckabi 3. KILLYS OLEJEK ODŻYWCZY DO SKÓREK I PAZNOKCI, w buteleczce z pędzelkiem, nie wiem jaka to poj., ale tyle ile w standardowym lakierze do paznokci. Zostało ok. 60% - wymiana z mckabi 4. ESSENCE, SENSE & BODY - CUTICLE CARE GEL - fantastyczny żel pięlegnacyjny do skórek i paznokci, nowy, nieużywany (kupiłam w Niemczech dwa, ale chyba w życiu go nie zużyje), wygodny aplikator w formie roll-on (jak błyszczyki z kuleczką), poj. 10 ml- wymiana z mckabi 5. pędzel do pudru ELLE (dodatek do czeskiego ELLE, w polskim wydaniu nigdy go nie było), bardzo gruby i gęsty, na grubej, krótkiej rączce, można go na niej postawić. Myślę, że będzie super zwłaszcza do sypkiego pudru. Ja używam tylko podkładu, więc pędzel leży- wymiana z mckabi 6. BOURJOIS SOURCIL PRECISION - kredka do brwi ze szczoteczką, kolor 02 GRIS (szaro-czarny, dobry i dla blondynki i brunetki), dwa razy zatemperowana, zużycie może z 5% -wymiana z mckabi 7. -LA ROCHE POSAY ROSALIAC - żel micelarny do demakijażu - saszetka 7 ml -LA ROCHE POSAY EFFACLAR A.I. - preparat punktowy na wypryski - saszetka 2 ml -SVR LYSANEL ACTIVE - 2 tubki po 5 ml -VICHY DERMABLEND - podklad kamuflujący - saszetka 1,5 ml - wymianka z magdusia 8. THE BODY SHOP WHIPPED WATER SHADOW SHADE- KREMOWY (a właściiwie w formie delikatnego musu) nawilżający cień do powiek w kolorze 02 BLUE MINT , bardzo delikatna mięta, właściwie srebrzysty, można nakładać na całą powiekę albo jako rozświetlacz. Z kolekcji lato 2006 The Body Shop. Poj. 7 g, użyty ze 3 razy (mam juz podobny odcień z cieni Maca) - wymiana z maxima25 9. L'OREAL GLAM SHINE SORBET, blyszczyk w kolorze RASPBERRY SORBET, pięknie lśni i nie wysusza ust, poj. 6 ml, zużycie ok. 30%. - wymiana z maxima25
Jak zdobny koń, jak świetny strój, Czarownym zwidem obraz twój, Poznałem - Boże, siłę daj! Tyś czarownica Lorelei. (Clemens Brentano) Edytowane przez elorelei Czas edycji: 2006-10-04 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: BODY SHOP, DEPILEVE, BOURJOIS, STREP, ESSENCE i in.
Mckabi, jestem zainteresowana perfumami Joopa. Rozumiem, ze sa oryginalne?
Co byś za nie chciala? Pzdr ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zapraszam
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. THE BODY SHOP WHIPPED WATER SHADOW SHADE- KREMOWY (a właściiwie w formie delikatnego musu) nawilżający cień do powiek w kolorze 02 BLUE MINT , bardzo delikatna mięta, właściwie srebrzysty, można nakładać na całą powiekę albo jako rozświetlacz. Z kolekcji lato 2006 The Body Shop. Poj. 7 g, użyty ze 3 razy (mam juz podobny odcień z cieni Maca)
2. BOURJOIS SOURCIL PRECISION - kredka do brwi ze szczoteczką, kolor 02 GRIS (szaro-czarny, dobry i dla blondynki i brunetki), dwa razy zatemperowana, zużycie może z 5% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
agusia_85 - strasznie mi przykro, ale nic nie znalazłam.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Up
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny chcę w miarę szybko zamknąć wątek. Dodałam błyszczyk L'oreala i lakiery do paznokci. Zapraszam
![]()
Jak zdobny koń, jak świetny strój, Czarownym zwidem obraz twój, Poznałem - Boże, siłę daj! Tyś czarownica Lorelei. (Clemens Brentano) Edytowane przez elorelei Czas edycji: 2006-09-29 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jaki kolor ma to:
-VICHY DERMABLEND - podklad kamuflujący - saszetka 1,5 ml ?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Kolorek to opal (nr 15).
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Podobają mi się u Ciebie próbki, może znajdziesz coś za nie?
Oprócz tego co w wątku mam dość grubą kredkę złoto-srebrną... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Magdusia - interesuje mnie glinka.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.