|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Za to oddam wiele!
Szukam:
***1. nabłyszczacza w sprayu, lakieru do włosów ***2. kremu dotleniającego ***3. jasnego podkładu lub pudru sypkiego raczej z wyższej półki ***4. pomadki maybelline water shine kolor ginger ice tea ***5. czarnego tuszu do rzęs ***6. Perfum Sunflowers i Arden Beauty Elizabeth Arden ***7. balsamu z drobinkami takeigo rozświetlającego i lekko brązującego ***8. balsamu z avonu tego "na piękne nogi" lub nie z avonu,ale o podobnym działaniu ***9. cienia do rozświetlania łuku brwiowego (perłowy bezowy lub jaśniuteńki róż) ***10. do prostowania włosów WsZYSTKIEGO ***11. wszystkiego co delikatnie rozjaśnia naturalny blond (szamponetki, spraye rozjaśniające itd.) ***12. wałków do włosów różnych a szczególnie takich do robienia spiralek ![]() ***13.bezbarwnej odżywki do rzęs lub mascary transparentnej. ***14. błyszczyków mleczno-cielistych ***15.eyelinera ( srebrnego lub czarnego ) ***16. preparatów do demakijażu, płynów micelarnych ***17. zawsze przydadzą się tez maszynki jednorazowe do golenia i ładnie pachnąca pianka ***18. maska Borghese ***19. ogórkowa mseczka oczyszczająca Garnier. ***20. dezodoranty lub antyperspiracyjne/odświeżające kremy do stóp,a także peelingi do stóp i kremy zmiękczające ***21. różne witaminy,preparaty z apteki bez recepty typu Capivit, Falvit itd. ***22. zawsze chętnie przygarnę szampony,odżywki,żele pod prysznic,płyny do higieny intymnej,zmywacze do paznokci itd. czyli rzeczy,których używam stale i stale sie zużywają i stale kupuję i zapasu nigdy nie za wiele, bo zawsze sie zużyje ![]() ***23. seria Milky Beauty Bielendy ***24. preparaty wybielające do zębów ***25. mała kosmetyczka do torebki,ale taka w której zmieści się tusz do rzęs na długość i puderniczka na szerokość,wiec raczej średnia niż mała ***26. różu do policzków najlepiej bourjois *** 27. wszelkich odcieni brązowych cieni do powiek ***28. korektora płynnego ***29. kremu Sebium Biodermy ***30. kremu Hydrabio Biodermy w wersji legere i richie i brązującego ***31. dobrego kremu pod oczy ***32. kremu effaclar M *** 33. Pianki Effaclar H ***34. Serii Lirene Design Your Style Na wymianę to,co w wątkach z podpisu. Edytowane przez gonialola Czas edycji: 2012-02-24 o 01:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Za to oddam wiele!
Posiadam jasny podklad Gosh X-ceptional ktory najchetniej wymienie na o ton ciemniejszy Max Factor, L'oreal Infallible albo True Match badz Revlon Colorstay Buff. Masz cos z tych rzeczy? Jeszcze chetnie nbylabym dermacol nr 215 albo 213.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
***22. zawsze chętnie przygarnę szampony-mogę zrobić odlewkę Garniera tj. jakiś chyba 2 w 1 jak bd. zainteresowana to dokładnie powiem
![]() ![]() i jeszcze jeśli chcesz.....hmm mam takie 2 kosmetyczki jedna przeźroczysta z białymi lamówkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam krem do stóp i tusz
![]() Zapraszam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam 3 czarne tusze do rzęs
![]() ![]() -balsam ,proste bez prostownicy" Nivea; -sypki puder Max Factor, jasny, 15g; ***22. zawsze chętnie przygarnę szampony,odżywki,żele pod prysznic <---- mam w wątku szampony, odżywki i żele pod prysznic ![]() kosmetyczkę też jakąś znajdę. W Twoim wątku sposobała mi się jedynie sukieneczka, więc może masz coś z mojej listy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Mam wałki w wątku i spray do stóp poza wątkiem, do tego cień w kredce z Avonu wpadający w złoto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
mam eye liner mascary i witaminy iQ active i be karoten interesuje cie cos
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
mam sunflowers
![]() podoba mi się: . Clinique All about eyes, prawie cały, kupiony miesiąc temu. Wymienię tylko za Idealista Estee Lauder, podkład wysokopółkowy lub inny wysokopółkowy krem w okolice oczu.No ewentualnie za coś co mnie powali na kolana. mogę coś dołożyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.