![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
WROCŁAW
Dr Łątkowski jak najbardziej. Nie wygląda jak Johnny Bravo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
BIAŁYSTOK
dr Oniszczuk. Przesympatyczna Pani doktor, ktora dokladnie bada ![]() ![]() ![]()
#485 |
Raczkowanie
|
powielam wątek ptrzebny ginekolog-endokrynolog wrocław
#486 |
Raczkowanie
|
ja dostałam adres kliniki przy szpitalnej w Warszawie na Ul. Starynkiewicza 1/3 czy ktoś z wawy lub okolic orientuje się jak to tam wyglada? słyszałam ze są dobrzy ze miła atmosfera i fachowa opieka ale nie wiem czy to prawda ... z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Gdynia
Swietna pani dr Pilarska. W porzadku babeczka, z usmiechem i humorem. |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: dobry ginekolog w trójmieście
Ja rowniez polecam dr Pilarska. Chodze do niej od samego poczatku czyli jakies piec lat i jeszcze nie bylo problemow. Jest szczegolnie przyjazna dla mlodych osob.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
POZNAŃ
Dołączam namiary na lekarza o którym wspominałam lekarzu z przychodni Jerzym Krężelu. Przyjmuje na os. Przyjaźni 133 Telefon 061 820 75 41 Przyjmował w pon. 13-18 wt. 9-14 sr 13-18 czw 9-14 pt 9-14 Niestety nie wiem czy jeszcze przyjmuje na NFZ bo kilka miesiecy temu mowil mi podczas wizyty ze chyba bedzie przyjmowal prywatnie. Polecić mogę również innego lekarza. Pracuje na polnej. Jest świetnym specjalista i przemiłym człowiekiem. Prywatnie przyjmuje na ul. Mickiewicza 1b na przeciwko szpitala Raszei Telefon 061-840 93 37 Rejestracji mozna dokonac w dzien przyjecia. Niestety wizyty sa tylko we wtorek do 17.45 Za wizytę lekarz Tomasz Czerniak bierze 50 zł. Ja miałam robione badanie i USG Przemiła i przyjazna atmosfera. Lekarz podchodzi do pacjentek jak do ludzi i jest delikatny. POLECAM na pierwsza wizytę.
#490 |
Przyczajenie
|
A czy na polnej doktor Czerniak przyjmuje na NFZ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Ja nie znam tej dr Pilarczyk, ale mogę polecić dr Anna Legan. Przyjmuje na Chełmie ul. Więckowskiego. W książce na pewno jest telefon.
Uważam, że jest bardzo dobrym lekarzem. Mam porównanie z innymi prywatnymi i przychodniowymi lekarzami i tylko Legan jest 'tą jedyną' ![]() Nawiasem mówiąc uratowała moją ciążę. Jest też na bieżąco z tematem antykoncepcji. |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Wtajemniczenie
|
zbyt szybkie wystawienie opinii
Edytowane przez aluniaa007 Czas edycji: 2010-05-18 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Przyczajenie
|
RADOM
Pan Aleksander Ananicz - ginekolog-położnik, świetny fachowiec, bardzo miły, sympatyczny pan. Przyjmuje również małe dziewczynki, wszystkie znajome mojej mamy jeśli mają jakiś problemy ze swoimi małymi córkami <nie daj Panie Boże> idą właśnie do doktora Ananicza, wszystkie go wychwalają pod niebiosa. Ja również, byłam u niego jako 12-latka, bardzo dobrze wspominam tę wizytę. Przyjmuje w szpitalu na Józefowie, niestety nie mam pojęcia w jakich godzinach. Słyszałam, że przyjmuje prywatnie, ale nie mam pojęcia gdzie. Jeśli sie czegoś dowiem, poprawię posta ![]() ![]()
,,Zaiste! Nic tak uczuć w sercu nie rozpala jako kiedy się serce od serca oddala! Czas, jest to wiatr... On tylko małą świecę zdmuchnie Wielki pożar od wiatru Tym mocniej wybuchnie!" ![]() Edytowane przez inka_m Czas edycji: 2006-10-29 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
BAN stały
|
KRAKÓW
pani Barbara Dobek_Jakubczyk Prywatny Gabinet Lekarski 30-037Kraków,Al.Słowackiego 4/6 tel. (012)633 10 68 kom. 0600803953 Jakies dwa lata temu chciałam zacząć brac tabletki antykoncepcyjne.jako,ze nie moglam o tym pogadac ani z mama ,ani z siostra, bylam zupelnie zdezorientowana.Zanim trafilam do Pani Dobek bylam u paru roznych 'specjalistow': przeszlam przez wizyte w przychodni panstwowej , u lekarki -naturystki z nieogolonymi nogami, pachami i czarniawym wasem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
RZESZóW
Dr Lila Ferenc, przyjmuje w przychodni na Skubisza- Baranówka 3 lub prywatnie, ul. Podwisłocze 8a/ 4 , wizyta kosztuje ok. 70zł Bardzo miła i konkretna kobieta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
tez bym bardzo prosiła o nazwisko lekarza o tej specjalizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Jestem nowa na Forum i musze powiedzieć ze miałam podobne problemy ze znalezieniem dobrego lekarza ginekologa gdy przyjachałam do Wrocławia na studia. Ale dobrze trafiłam--- DR LESŁAW SOZAŃSKI---jest naprawdę swietnym specjalistą w dziedzinie ginekologii ,położnictwa,endokrynolog ii. Ten człowiek naprawdę rozumie kobiety i ich problemy-można mu zaufać. Każda wizyta dostarcza wyczerpujących informacji na wszystkie moje pytania, a samo badanie jest bezbolesne. Jestem pod jego opieką od 5 lat i wiem ze mogę zawsze na Niego liczyć Gorąco polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
na ginekologi jest lista dobrych it ych złych lekarzy.
#499 |
Przyczajenie
|
A ktoś zna ginekologa dziecięcego w Rzeszowie,
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Wtajemniczenie
|
WARSZAWA DR AGNIESZKA HOFFMAN:
dziewczyny, a czy mozecie mi powiedziec, czy dr jest ginekologiem, czy tez ma specj. endokrynolog? Bardzo prosze o szybka odp..!
#501 |
Przyczajenie
|
czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa koło ostrowa wlkp może być kalisz.
czy ktoś wie gdzie prywatnie przyjmuje dr mazur? |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Wtajemniczenie
|
maniat1-
![]() ![]()
![]() |
#504 |
Przyczajenie
|
![]()
A ja uważam,ze Dr Jacek Woźniakowski z przychodni studenckiej w Warszawie jest dobrym ginekologiem.Przyjmuje wszystkie przychodzace pacjentki,robi bez prośby cytologie/raz w roku niestety/,zawsze bada piersi,nie namawia na antykoncepcje ,ale zawsze wypisze tabletki bez dyskusji,kontroluje badania na wątrobę i krzepliwość krwi,jest przyjazny i ma specyficzny humor.Jest wymagajacym lekarzem,więc moze wam się nie podobać,jesli ochrzania,że nie odbieracie cytologii w porę,mówi,że zobowiązania między nim a pacjentka są obustronne.Moja kolezanka z roku prwadziła ciażę i była zachwycona troska i fachowoscią,polecił jej dobry bezpłatny szpital na Solcu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Doktorowi dużo zawdzieczam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Przyczajenie
|
Wrocław
dr.M.Górecka-Balcerek nr do rejestracji : +48 71 339 90 36 Prywatny zaklad MEdiconcept ul.Krzycka 94 Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecic pania doktor, zawsze usmiechnieta i rzetelna.naprawde warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
Cytat:
Zgadzam się z Alikbe, że dr Zabielska z Corfamedu jest godna polecenia. Byłam u niej raz, w piątek idę znów i muszę przyznać, że to pierwszy lekarz, który zrobił na mnie dobre wrażenie. A przed nią było pięciu innych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
A wiecie coś na temat Pana Saltiego z Ul.Targowej w Warszawie ? Może któraś już u niego była i coś powie ciekawego ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zadomowienie
|
ŁÓDŹ
pani doktor Gała-Kocięba (imienia nie pamietam) pracuje w przychodni ginekologicznej przy szpitalu Madurowicza przy ul.Wileńskiej w Łodzi. Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.