![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię NOWY podkład Dax Cashmere, tonik matujący Avene, kuleczki Sensique,Rev
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię NOWY podkład Dax Cashmere, tonik matujący Avene, kuleczki Sensique,Rev
Drei przepraszam, ale właśnie przeczytałam, że ten puder źle się nakłada i ściera podkład. Więc chyba z niego zrezygnuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Za podklad Daxa oraz blyszczyk Revlona oddam podklad Colorstay Revlona, praktycznie nowy-uzylam go dwa razy( ten z higieniczna pompka), ma tylko pekniety korek, bo upadl mi na kafle. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie za ciemny dla mnie niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Sprawdziłam dziś odcień podkładu na ręce - w swietle dziennym - nie ma n tonacji różowej. To bardzo ładny, jasny, delikatny bez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
mam wolny blyszczyk ktory takze Ci sie u mnie podobal, tak wiec przemysl jeszcze raz moja propozycje bo moglabym oddac i puder i blyszczyk (w sumie i tak dostalam go za darmo przy zakupach). zalezy mi na podkladzie, tak wiec napisz czym jeszcze moglabym Cie skusic, oczywiscie nic na siłę, tylko proponuje
![]() w kazdym razie tak jak napisalam, puder oddaje bo dwoch takich nie zuzyje a ja ze swojego jestem b. zadowolona -jest wygodny i przyjemny w uzyciu a puder daje bardzo ciekawy i oryginalny efekt, rozswietla a jednoczesnie troche matowi skore jesli masz np. problem z przetluszczaniem. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Drei zawsze można mnie skusić błyszczykami
![]() No i podkładami i pudrami w jasnych kolorkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie mialabym podklad Gosha x-ceptional wear
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.