![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
***Pilnie się pozbędę, m.in. Chanel, Isa Dora, John Frieda i inne***
Bardzo zalezy mi na pozbyciu sie tych rzeczy ponbiewaz ich nie uzywam a nie lubie gdy cos lezy i sie marnuje
![]() nie bede za bardzo wybredna jesli chodzi o wymianki- chetnie oddam kilka moich rzeczy za jedna ![]() Szukam na wymiane przede wszystkim (ale rozwaze wszelkie propozycje): *peeling pod prysznic *balsam lub masełko do ciała- do suchej skóry- moze byc tez ujędrnaijące *krem do stop *krem do rąk *próbek zapachów m.in miss dior cherie, gucci II, angel, innocent - moge w zamian za nie zrobic probki któregos z moich zapachów *czerwony lakieru do paznokci- ale takie dosyc trwały- oraz lakierów do paznokci w jasnych naturalnych kolorach- beż, róż *olejek lub krem do skórek *cienie do powiek- ciemny brąz (matowy lub z drobinkami- raczej nie perłowy- ważne zeby był na prawde ciemny odcien raczej chłodny, moze byc tez czekoladowy byle nie wpadal w złoto), rozne odcienie zieleni MOJE KOSMETYKI: KOSMETYKI KOLOROWE Chanel cien do powiek ombre unique - kolor toupie - taki brzoskwiniowo- pomarańczowy z lekkim odcieniem złotego *Isa Dora Paletka 4 cieni kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% *Isa Dora Perfect Moisure Lipstick nr 63 frozen heather (taki ciemniejszy zimny fiolet, perłowy) została połowa *Paloma*- szminka nawilżająca, są to testery, mam kilka kolorow(kazdy uzyty ok 2 razy) numerki:1,2,3,,9,12,23 kolory mozna sprawdzic na tej stronie: http://sklep.unicolor.com.pl/product...products_id/31 *Paloma antystresowy błyszczyk do ust, bezbarwny, została 1/3 * Lumene szminka do ust nr 39 sun path (kolor różowo-pomarańczowy), niewielkie zużycie * perłowe cienie do powiek (nie ma nazwy firmy) dosyc mocne kolorki ciemny roz i intensywny niebieski *Constance Caroll lakier do paznokci w kolorze fuksji zostało 90% *manhattan błyszczyk do ust twist &taste kolor jasny rozowo- liliowy, zuzycie niewielkie Bonnie Bell lip smackers- lip frosting błyszczyk do ust w tubkach super pachnie i tak samo smakuje strawberry- jasny róż zuzycie to ok 30% oriflame korektor pod oczy w tubce zostało ok 50% lub więcej Revlon skinlights rozswietlacz do twarzy (w takim okrągłym pudełeczku) kremowa konsystencja- kolor rozowy (w pudeleczku wydaje sie ciemny ale wygląda bardzo naturalnie na twarzy) zuzyte 10% KOSMETYKI PIELĘGANCYJNE *Darmedic Normativ żel domycia twarzy - połowa fruttini bhalsam do ciala w sprayu o zapachu choco machiato - czekoladowo-kawowy- połowa *Kolastyna mleczko do demakijażu CherryMide- kuracja odmładzająca (wiśnia japońska + ekstrakt jogurtowy) została ok 1/3 z 200ml *John Frieda sheer blonde szampon do wlosow blond w miodowym odcieniu 1/3 (ale jest bardzo wydajny) *John Frieda sheer blonde szampon do wlosow w platynowych odcieniach blondu 1/5 (jest bardzo wydajny) * Kolastyna fun line lakier do włosów z brokatem, kolor złoto pustynii, zostało 65% * Sunsilk Efekt żelazka, Krem ułatwiający prostowanie, zużyte ok 20% oriflame pelling do twarzy ( z zeszlorocznej serii swiatecznej) zuzyte ok 30% emerald bay accelerator- przyspieszac do opalania w solarium botteled blonde - sliczny zapach (cos w stylu pinacolada) ma delikatne złote drobinki- została polowa z 265ml- wymienie najchetniej na inny kosmetyk do solarium INNE: Błonnik kakaowy- zostało ok 80 z 110g zapraszam!!!! Wymienione: *nobody Bonnie Bell lip smackers- lip frosting :buttercream- jasny beżowo- złoty Oriflame giordani gold połowa kuleczek rozświetlających do twarzy w orginalnym opakowaniu *Avon kuleczki brązujące do twarzy została ok 1/3 *manhattan pojedyńczy cień do powiek mutli effect- odcien: caramel (jasny beż) *ewusia_marchew: * Rimmel pojedyńczy cien do powiek do stosowania na sucho i mokro, kolor fiołkowy zostało ok 70% manhattan stay &shine cien do powiek z rozswietlaczem nr 4 aubergine- cien ma kolor sliwkowy a rozswietlacz to jasny roz/fiolet maybelline- czarny eye liner *ennka: Max Factor dwa tusze do rzęs :2000 calories i masterpiece są świeże ale zostało ich malutko- raczej na wypróbowanie Edytowane przez weronika18 Czas edycji: 2006-12-28 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Pilnie się pozbędę, m.in. Chanel, Isa Dora, John Frieda i inne***
a nie miałabyś żadnych zdjątek cieni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
hmmmm nie za bardzo bo mam stara cyfrowke ktora robi straszne zdjecia i nie oddaje zupelnie kolorow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos za
-John Frieda sheer blonde szampon do wlosow blond w miodowym odcieniu 1/3 (ale jest bardzo wydajny) -John Frieda sheer blonde szampon do wlosow w platynowych odcieniach blondu 1/5 (jest bardzo wydajny) -Cien chanel Mam nowe ciuszki moze cie interesuja ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
perfumove love
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
perfumove love
|
Interesowałyby mnie:
Isa Dora Paletka 4 cieni kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% oraz Avon kuleczki brązujące do twarzy została ok 1/3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
BAN stały
|
Znajdziesz cos u mnie???
Oriflame giordani gold połowa kuleczek rozświetlających do twarzy w orginalnym opakowaniu *Darmedic Normativ żel domycia twarzy - połowa fruttini bhalsam do ciala w sprayu o zapachu choco machiato - czekoladowo-kawowy- połowa oriflame pelling do twarzy ( z zeszlorocznej serii swiatecznej) zuzyte ok 30% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos u mnie za to:
Cytat:
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
hej mnie interesują : Oriflame giordani gold połowa kuleczek rozświetlających do twarzy w orginalnym opakowaniu
Revlon skinlights rozswietlacz do twarzy (w takim okrągłym pudełeczku) kremowa konsystencja- kolor rozowy (w pudeleczku wydaje sie ciemny ale wygląda bardzo naturalnie na twarzy) zuzyte 10% Oto mój wątek znajdziesz coś? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972 Prosze odpsiz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Podkłąd Yves Rocher to kolor lilia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
zainteresował mnie:
- Chanel cien do powiek ombre unique - kolor toupie - taki brzoskwiniowo- pomarańczowy z lekkim odcieniem złotego znajdziesz u mnie coś dla siebie ![]()
![]() |
![]() |
#200 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Chanel cien do powiek ombre unique - kolor toupie - taki brzoskwiniowo- pomarańczowy z lekkim odcieniem złotego
*Isa Dora Paletka 4 cieni kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% *Isa Dora Perfect Moisure Lipstick nr 63 frozen heather (taki ciemniejszy zimny fiolet, perłowy) została połowa *Maybelline- czarny eyeliner zostało ok 30% ale jest swiezy i dobrze maluje *manhattan stay &shine cien do powiek z rozswietlaczem nr 4 aubergine- cien ma kolor sliwkowy a rozswietlacz to jasny roz/fiolet Podobają mi się te rzeczy. Pamiętam że coś ci się podobało u mnie na ciuszkowym, proszę odpisz tam ![]() Pozdrawiam, i czekam na odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś w moich kramikach za Max Factor dwa tusze do rzęs :2000 calories i masterpiece są świeże ale zostało ich malutko- raczej na wypróbowanie, Oriflame giordani gold połowa kuleczek rozświetlających do twarzy w orginalnym opakowaniu i Bonnie Bell lip smackers- lip frosting strawberry- jasny róż?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
hathayoga
hmmmm to sama nie wiem bo to troche za malo jak za cienie ![]() alorah interesuje mnie : dvd z cwiczeniami na brzuch cien inglota zielony miniatura anais anais probki podkladu revlon Anitka11 to moze cos z ksiazek? czy wszystrko w watku masz aktualne? zuzka92 niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Pamiętnik Fanny Hill gdzieś mi się zapodział w domu, a reszta aktualna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
I jak wybrałaś coś dla siebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.