![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
212 sexy | Kolorówka
Nieaktualne
************************* ******************** Wymienione w tym watku: - Strenesse - Gabriele Strehle z 50 ml brakuje kilku ml. - Estee Lauder - róż Blush All Day (04 pink cloud) wersja GWP (4g). Niewiele używany. - Inglot - cienie integra (biały, jasny khaki ze złotymi drobinkami, jasny kawowo-khaki - wszystkich zostało ok 90%) - Estee Lauder - cienie w kremie, chłodzące z serii Pure Color - 802 cool melon (4g) - Victor & Rolf - Flowerbomb. Więcej niż połowa z 30 ml. - Vipera - puder brązujący mozaika, zostało ok 70% - Bourjois - puder w kompakcie z nowej serii w czarnym opakowaniu z kwiatkami - kolor 72 sable rose, niewielkie zuzycie - La Roche Posay Effaclar K - SVR - 2 mini-tubki lysanel active (po 5 ml) - uzywane ale nie pamietam ile razy, w kazdej jeszcze cos jest. Dodam jako gratis do wymiany. - Zestaw Carolina Herrera 212 sexy Edytowane przez Agata83 Czas edycji: 2007-05-11 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 212 sexy, Strenesse | Kolorówka
znajdziesz coś u mnie za:
- Carolina Herrera 212 sexy-sam perfum bez balsamu Kolorówka: - La Roche-Posay - Unifiance (11-beige champagne) - zostało trochę na wypróbowanie. Starczy na kilka, może kilkanaście użyć. - Vipera - puder brązujący mozaika, zostało ok 70% - L’Oreal - Blush delicieux - róż do policzków (04 rosewood). Ma lekkie wgłębienie ale nie widać dna.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-02-01 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3492423
Znalazłabyś coś za: -La Roche-Posay - Unifiance (11-beige champagne) - zostało trochę na wypróbowanie. Starczy na kilka, może kilkanaście użyć. - Sephora - kredka do oczu granatowa (220) - Inglot - cień różowy vertigo (kolor 74) - zostało 60% - Lakier L’Oreal Resist&Shine (101 - jasno różowy). Użyty raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czy Strenesse jest świeże ? Tz. czy nie stało gdzieś zbyt długi
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hej, interesuje mnie Herrera, w zamian moge zaproponowac:
słonik kenzo, ok 40 ml/50 (moge podeslac fote), oryginalny oczywiście albo Rock'in Rio Escada 20/50 (moge cos dorzucic, zeby pojemnościowo sie zgadzało) albo 50/100 ml Trussardi Light, tester
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej!!!
znajdziesz cos za : - Zestaw Carolina Herrera 212 sexy. Zestaw zawiera dwa flakony w kształcie kulek. Poczatkowa pojemnosc to 60 ml. Jedna kulka pelna, drugiej ok polowa (czyli pozostalo ok 45 ml). Balsam (100 ml) uzyty kilka razy. Wymienię najchętniej na jakiś nieuciążliwy zapach nadający się na codzień. Ostrzegam, że będę wybredna. i/lub - Strenesse - Gabriele Strehle z 50 ml brakuje kilku ml. Wymienię niekoniecznie na perfumy.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
cziki niestety nic
ROZ-ter-KA: strenesse kupiłam pod koniec października Gosia197, m23p31: muszę najpierw przetestować te zapachy zaakrecona: te rzeczy chce wymienić na inne perfumy lub kosmetyki, ewentualnie coś z tych książek i płyt które wymieniłam w wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki odcień ma kredka fioletowa i co to za balsam, bo firma mi nieznana. Mój kramik w podpisie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za Twoje zapachy bys wybrala?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171728 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast Trussardi nie mogłam nigdzie znaleźć, w związku z czym wciąż nie wiem jak pachnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do balsamu to też nie znam tej firmy. Dostałam go na gwiazdke. Jest w słoju, podobnym do tych w ktorych są kremy do ciała dax cosmetisc. Pachnie zieloną herbatą. Niestety u Ciebie nic dla siebie nie znalazlam. Planujesz jakieś dokładki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak samo. Coś mi się kojarzy, że je kiedyś wąchałam, ale nie pamiętam jak pachną. Przetestuję i dam znać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jeśli chodzi o zapachy to w tej chwili najbardziej zależy mi na Pure Poison Elixir. Dlatego inne propozycje raczej odpadają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
witam
![]() interesuje mnie: Balsam 212 (100 ml) uzyty kilka razy. - Bourjois - czarna kredka do oczu - Inglot - cienie integra (biały, kawowy khaki mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Loreal professionel- Absolut Repair- odlewka szamponu do włosów zniszczonych -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -próbki: vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z mieniącymi się drobinkami, ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z mieniącymi się drobinkami, popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z mieniącymi się drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki, bardzo mieniący się (można użyć na ciało, jako rozświetlacz) (0.8g) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Perceive (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
groszek75: Strenesse jest już nieaktualne
MagJa: ok, rozumiem toya2006: niestety, nic dla siebie nie znalazłam Gosia197: właściwie oba moje zapachy chce zamienić tylko na Pure Pioson Elixir. Ostatnio tylko ten zapach mnie zauroczył, dlatego raczej nie wymienie się na co innego. Jeśli się nie uda wymienić na PPE to najwyżej sprzedam moje zapachy na allegro i kupię Diora. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Zobacz czy podoba się Ci coś u mnie za:
L’Oreal - Blush delicieux lub Estee Lauder - róż Blush All Day (oba kolory), odp. u mnie ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za cienie inglot integra (kolory Khaki)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.