|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ₪₪₪ nowe buty 37/38 ₪ moja lista poszukiwanych₪₪₪
NIEAKTUALNE
mam na wymianę nowe kozaki ₪ rozmiar 37/38 ₪ długość wkładki ok. 24,5 cm ₪ wysokość obcasa ok. 5 cm ₪ wysokość cholewki mierzona od pięty 37 cm ₪ szerokość cholewki u góry 19cm x2 , naciąga się jeszcze sporo jeśli trzeba ₪ wykonane z ekologicznej skóry , tył z rozciągliwego grubego materiału (kolor ciemniejszy niż na zdjęciu) ₪ buty nie były używane ani razu , stan idealny, bardzo wygodne i stabilne ₪ starannie wykończone , w środku ocieplane , zamki z boku są sprawne , fleki w stanie idealnym ₪ kolor ciemny brąz Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-09-25 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ₪₪₪ nowe buty 37/38 ₪ moja lista poszukiwanych₪₪₪
buty fajnie wyglądają zarówno do rurek jak i do spodni na wierzch oraz do spódniczek
Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-09-25 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moja lista poszukiwanych rzeczy
₪ dwurzędowego płaszczyka rozm.36 , lub jednorzędowego z dużymi guzikami najchętniej w jasnym kolorze ₪ butów : balerinki ,peep toe , mokasyny , saszki , muszkieterki ₪ torebek : dużych , pakownych , kolor [ brąz , czarny , ecri , turkus , grafit , granat ] ₪ spódnic : długość ok kolana , rozkloszowane , falbaniaste ₪ żakietów rozm.36 [ aksamitne , sztruksowe , bawełniane , zamszowe ] ₪ spodni rozm.26-27/32 ₪ sweterków zapinanych na guziczki, blizniaków rozm.S ₪ ciekawych nakryć głowy ₪ szerokich pasków ₪ dużej suszarki [chętnie z dyfuzorem] ₪ Effeclar K i półproduktów z mazideł ₪ nowych ręczników z metkami , narzuty na łóżko , zasłonek ![]() __________________ Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2007-02-05 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam cos takiego
![]() - spódnica asymetryczna brązowa - pasek szeroki brązowy z cekinami z U.K. - torba w kolorzę sliwkowego brązu, taki kolor jak na fotce gdzie jest jej dół ![]() - i mam sporo nowych, nieuzywanych ręczników, oto niektóre z nich ![]() co te kozaczki maja z tyłu? jakiś materiał? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
iwona tak tył jest z takiego bardzo grubego materiału elastycznego , który dopasowuje się , jest ciemniejszy niż na zdjęciu i nie odróżnia się kolorem od przodu
![]() podoba mi się torebka i ręczniki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
też mam ten problem
![]() ale jak wkładam rurki do środka to są ok , poza tym można zwężyć cholewki u szewca , z tymi butami to nie będzie problem bo z tyłu jest materiał ![]() interesuje mnie ta torebka i największe ręczniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niestety chyba będe musiała zrezygnowac z kozaczkow ![]() a ta torebka jest? http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1170460158 i prosze o wymiarki topu http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1170462385 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Iwona torebka jest jeszcze
![]() wymiary topu rozm.S : długość bez ramiaczek 48cm + dł. ramiączek ( ramiączka regulowane) , szerokość trudno zmierzyć bo materiał jest trochę lejący się, pod pachami ok. 39cm, naciąga i dopasowuje się , na dole ściągany szeroką taśmą , można sobie zawiązać na kokardkę ![]() mi oprócz torebki i ręczników podobają się jeszcze biodrówki off the lip |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ide grzebać w szafie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia dla iwony
strasznie kiepskie zdjęcia ( przyjrzyj sie kazdemu bo bez otwierania ich nic nie widac ) i niewyprasowane ubranka ![]() 1. bokserka Orsay granatowa z tyłu napisy rozm.XS albo S 2.bluza Only obcisła ,bardzo fajna , stan dobry + bo ma kilka plamek z długopisu i malutką dziurkę 3.pasek pleciony 4. rybaczki americanos ,obcięte i podszyte u krawcowej z oryginalnych sztruksów rozm.27 5. spódniczka szara , nowa Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-09-25 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witam
Interesuje mnie pasek czy jest wolny?? jesli tak zarezerwuj mi go ![]() Ja Dzis zrobie popoludniu liste ciuszkow na wymiane a mam ich troche ![]()
![]() wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776062 Szukam książek==>https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668260 Wymienie książki==> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669482 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za butki?
W watku mam wiązane kozaczki rozmiar 38 Wkleje Ci co mam poza watkiem:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.