|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRASU :)
Bassienka gratuluje 10 kg
![]() ![]() norrtalje gratuluje takze ![]() ja sie waze dopiero 21.03 ![]()
#4262 |
Zakorzenienie
|
dziękuje, ale prawdą jest, że to bardzo dużo i teraz trzeba dbać o to by jo-jo nie dopadło... ale normalnie dumna jestem z siebie jak paw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
I słusznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Hi! Ja na MŻ i WR schudłam 6 kilo (z 74kg do 68), jestem wielką fanką tej diety, a od czwartku zaczynam plan wypłukiwania tłuszczu - polecam, znajdziecie na forum. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zadomowienie
|
bassienka jako ze schudlas te 10 kg dosc szybko nie masz problemow z jedrnoscia skory?
![]()
#4267 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że bassience na początku zleciała woda
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
ślimaczek:
wiesz co powiem ci, że w sumie jakiś problemów z jędrnością w sumie nie mam... skóra może nie jest cudowna, jest problem z tłuszczykiem i cellulitem, natomiast w sumie zawsze miałam z tym problem... nie byłam aż tak spasiona wizualnie... w sumie to nie wiem, teraz czekam na ten krem goodbye cellulite, bo mają mi do dwóch tygodni przysłać... i mam nadzieję, że zdziała cuda ![]() NoLQa: wiesz co pisałam o tym gdzieś wcześniej... tutaj na pewno... wkleje cos co dzisiaj pisalam jednej z dziewczyn i dorzuce jeszcze cos od siebie... Pierwsze co o posiłkach, czyli najważniejsze zero podjadania, określone wg siebie godziny jedzenia. Sniadanie jem ok godziny 7, kolejnie posilek w pracy o 10, nastepny o 13:30 i jeszcze jeden w domu i jest to obiadek o 17. Po obiadku juz nic nie jem. Wazne jest to,ze jem w rownych godzinach i nie podjadam pomiedzy posilkami totalnie nic. Duzo natomiast pije wody, herbatek owocowych, zielonej i czerwonej herbaty, i jakis tam z senesem itd... do tego dziennie tabletke witaminek rozpuszczalnych w wodzie. Czasem sobie wycisne sok z pomaranczy, z grejfruta, jak mi się chce. Czasem kupuje z fit'a te soki grejfrutowe. Rano przewaznie w domu jem albo buleczke z czyms (oczywiscie ciemną, najlepiej grahamke)... albo np chlebek ryzowy z czyms, albo wase z czyms... nieraz platki z mlekiem, nieraz np dwa jajka i drobiowa parowke, albo zamiast parowki jakis pomidorek czy cos... w pracy natomiast o 10 jem przewaznie wlasnie grahamke z czyms, przewaznie pasztetem drobiowym i pomidorkiem, albo serkiem do smarowania i jakims warzywkiem typu ogorek, pomidor itd... w zaleznosci wszystko od tego co jem rano. Co jakis czas salatki z warzyw, albo jogurt jakis wiekszy i owoc pozniej do tego... a o 13,30 mialam teraz 14-dniowa kuracje z activia, plus do tego owoc, chyba,ze nie mialam miejsca zmiescic... o 17 jem normalny obiad w domu, taki jak mama szykuje dla wszytkich, zmieniam tylko proporcje na talerzu... jak najwiecej surowki, warzyw itd, jeden kartofelek np do tego i maly kawalek miesa czy co tam jest... a jak sa dwa dania, zjadam tylko jedno... jem rowniez blonnik w tabletkach i sama nie wiem co jeszcze, bo sobie teraz przypmniec nie moge... ale ogolnie staram sie jesc wszystko... jedynie wyrzeklam sie slodyczy, fast foodow, zoltych serow, soli, majonezow, keczupu itd... ale nie jest zle, jak mam smaka to zjem,ale bardzo rzadko i malo... ostatnio skusiłam się na babcine gołąbki... na początku zrobiłam też dwa dni głodówki, potem po tygodniu jeden dzień i po dwóch tygodniach też jeden dzień... miałam taką wewnętrzną potrzebe, ale piłam niezliczone ilości napojów. Polubiałam też bardzo grejfruty. Ruchu narazie brak, dlatego też dziwie się, że tak chudne, jednak jak waga zatrzyma się w miejscu pewnie tego ruchu będzie więcej. Ogólnie to mam prace siedzącą, ale staram się teraz chodzić w pracy po schodach... wcześniej na 4 piętro wjeżdzałam windą, a teraz przynajmniej trzy razy dziennie kursuje na dół i do góry. Kupiłam dziś hula hop,ale najpierw człowiek musi sobie przypomnieć jak tym się kreciło. Narazie wiec ćwiczenia mnie nie kręcą, brak czasu, wewnetrznej motywacji,ale pewnie niedługo się przełamie. Myślę co jeszcze, w razie czego pytaj. Nie wyrzekłam się żadnych rzeczy, skosztował można, a raczej zdegustowac, ale sie nie obżerać. Co też ważne, nie cukruje herbat, czarnej praktycznie wogóle nie piję, nie używam soli, ale jak mama do czegoś doda, no to trudno, jem ![]() Klaudynka4: tak na pewno... tez jestem tego zdania... jak zlecialo mi po 2 tygodniach 7kg... obstawiałam na 4kg... a teraz sama nie wiem... zobaczymy. Najwazniejsze ze nie tyje... a w dodatku jeszcze gubie |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
bassienka dziekuje za tak dlugo opowiedz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4270 |
Przyczajenie
|
Numer 65 melduje, że schudła 2 kg!
![]() Aktualnie jestem chora, a podczas choroby nigdy nie chce mi się jeść. Czy przez antybiotyki można przytyć?
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
meuszar gratuluje
![]() bassienka to dobrze, ze masz "tylko" ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4273 |
Zakorzenienie
|
no to pomyslimy potem nad serum wyszczuplajacym z eveline... ja i tak goodbye dostane za darmo,wiec przynajmniej pieniazkow nie trace
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
bassienko, oj wiesz a mi to tak wypytywac trudno
![]() ![]()
#4275 |
Zakorzenienie
|
byly gdzies wczesniej, ale chyba jak wazylam 68kg... a wczesniejsze jak wazylam 75kg... zaraz pokaze gdzie, chwila
Mam: pierwsze dwa zdjecia z sylwestra kolejne dwa jak wazylam 68kg kolejne sprzed tygodnia a ostatnie wczoraj dla porówniania za miesiąc zrobię znowu w tamtych ciuchach sylwestrowych ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
bassienko!!!!!!!!! CUDOWNE ZMIANY!!!!! Naprawde!!!
![]() ![]() Po za tym to jestes sliczna kobietka o bardzo sympatycznej twarzy ![]()
#4278 |
Zakorzenienie
|
klaudynka4
oj jak widać... i w ciemnych włosach wg mnie ci o wiele lepiej nolQa dziękuje, prawda że widać, ja też dopiero na fotkach widzę jak bardoz... |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
bassienka
widac i to jak!!!!! klaudynka: moglabym wiedziec ile schudlas? i w ile czasu? I WYNIKI WSPANIALE!!!!
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() bassienka i klaudynka ![]() czy zgodzicie się zostać moją motywacją? ![]() gratuluję, naprawdę wspaniałe różnice ![]()
#4281 |
Zakorzenienie
|
ja tam się zgadzam, nie wiem jak klaudynka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
do ślubu własnego kochana... do ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki kochane, dziękuję, że tak trzymacie z amnie kciuki, bo własnie teraz było mi to najbardziej potrzebne
![]() ![]() ![]() Dziś zero ćwiczeń i 2 buły na koncie, a to wszystko przez to, że cały dzień spęziłam na wykładach... Jednak nie jest najgorzej, bo przynajmniej nie przegięłam z żadnymi grzechami ![]() bassienkaw, ze słodyczami sie trzymam i juz teraz bedzie coraz łatwiej, więc coraz bardziej wierzę w powodzenie tego "przedsięwzięcia" ![]() ![]() ![]() klaudynka4, u Ciebie też widać dużą różnicę, choć sama pewnie przyznasz, że nie tak drastyczną jak u Basi ![]() ![]() celka2000, jeszcze troche i jak przyjrzysz się brzuchowi, to zobaczysz, czy chłopiec, czy dziewczynka (podobno przy sterczącym chłopiec ![]() Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 116.5 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 4 kg (zostało 8.5 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg ![]() 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 4 kg (zostały 2 kg...) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* zrzuciła 2.5 kg (już tylko 1 KG!!! TRZYMAMY KCIUKI!!) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22. agolek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 10 kg (zostało 5 kg...) 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 10 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 4 kg (zostało 4 kg...) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 46. Djapira (nadal 8 kg do zrzucenia...) 47. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 48. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 49. Brenda 19 zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 50. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 51. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 52. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 53. anita-p (nadal 5 kg...) 54. meuszar (nadal 8 kg...) 55. stokrotka*** 56. agniesikk (nadal 5 kg...) 57. bitn (nadal 7 kg...) 58. Mariola13 (nadal 5 kg...) 59. zanka205 (nadal 4.5 kg...) 60. NoLQa (nadal 25 kg 61. ijaa (nadal 3 kg...) |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
bassienkaw, schudłaś, widać :O Nieźle!
NoLQa, schudłam 8 kg ![]() Trzymajcie tak dalej dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Norrtalje girl:
Trzymam mocno bo wiem, ze to wazne... wiem,ze mozliwosc pochwalenia sie tutaj to duzo, wiem, ze opcja,ze ktos pochwali, ze ktos sie cieszy z twojego sukcesu to ogromna moc motywacji... ogolnie ten wątek bardzo duzo daje i ludzie jacy tutaj bywają... to że dwie bułki zjadłaś, nic sie przeciez nie stalo... mi tez sie zdarza... moze pomysl o jakis rownych badz w miare rownych porach jedzenia i o niepodjadaniu... mi sie wydaje,ze to mi duzo dalo...a w porze jedzenia, zawsze mozna wynagrodzic sobie np do jakiegos tam owocu, jogurtu, czy nawet do buleczki, na nagrode dorzucic na koniec kostke czekolady... ale nie pomeidzy posilkami,a w porze jedzenia ![]() ps. zrobilo mi sie przyjemnie i dziekuje... ale ja sama po raz setny wchodze w te zdjecia i sie nadziwic nie moge ![]() Klaudynka4 a nie masz jakis wiekszych zdjec,albo z bliska... a jaki teraz masz kolor wlosow i ile czasowo jest roznicy pomiedzy jednym a drugim zdjeciem A moze ktos jeszcze odwazy sie wrzucic jakies zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
bassienkaw, nie mam niestety wyraźnych zdjęć całej sylwetki z tego pierwszego okresu
![]() ![]() Kolor włosów mam obecnie ciemny brąz, nie przestałam farbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Rozeznanie
|
bassienkaw, no własnie mam problem z tymi regularnymi posiłkmi, bo ja studiuję dwa kierunki i mam zajecia od rana do wieczora, a często zdarza sie tak, ze jadę na złamanie karku z jednego końca miasta na drugi, więc nawet nie mam chwili, zeby usiąść i zjeść jogurt... Jednakże staram sie jak mogę
![]() Ja wrzucę swoje zdjecia jak tylko schudnę ![]() Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 116.5 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 4 kg (zostało 8.5 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg ![]() 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 4 kg (zostały 2 kg...) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* zrzuciła 2.5 kg (już tylko 1 KG!!! TRZYMAMY KCIUKI!!) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22. agolek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 10 kg (zostało 5 kg...) 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 10 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 4 kg (zostało 4 kg...) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 46. Djapira (nadal 8 kg do zrzucenia...) 47. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 48. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 49. Brenda 19 zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 50. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 51. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 52. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 53. anita-p (nadal 5 kg...) 54. meuszar (nadal 8 kg...) 55. stokrotka*** 56. agniesikk (nadal 5 kg...) 57. bitn (nadal 7 kg...) 58. Mariola13 (nadal 5 kg...) 59. zanka205 (nadal 4.5 kg...) 60. NoLQa (nadal 25 kg 61. ijaa (nadal 3 kg...) |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Klaudynka
przyznac trzeba ze przeslicznie ci w ciemnych wloskach,a masz moze jakas fotke z bliska? z checia bym zobaczyla cala twarz ![]() Norrtalje, no to sie nie dziwie,ale staraj sie a tak wogole to dzien dobry wiosennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.