WALKA Z CELLULITEM (przylaczcie sie!) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Czy masz jakieś doświadczenia z cellulitem?
Tak, wciąż borykam się z tym problemem... 820 91,72%
Tak, kiedyś miałam cellulit, teraz już nie! 31 3,47%
Nie, na szczęście nigdy pomarańczowej skórki nie posiadałam 35 3,91%
A co to jest cellulit? 8 0,89%
Głosujący: 894. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-05-22, 16:27   #121
mania199
Rozeznanie

Dot.: TAJEMNICZA MIKSTURA !!! ... POKONAJ CELLULIT

dzis dowiedzialam sie ze ten peeling jest dobry na stopy i rano sobie go zrobilam moje stopy sa bardzo mieciutkie po nim wiec mysle ze na celulit tez bedzie dobry oczywiscie polecam peeling z kawy Marlenka
mania199 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-22, 19:37   #122
irvette
Raczkowanie

GG do irvette
Smile Dot.: TAJEMNICZA MIKSTURA !!! ... POKONAJ CELLULIT

Tutaj jest wszystko o celulicie

http://samozdrowie.interia.pl/temat_...?inf=100039018
irvette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-22, 21:40   #123
małpiszonek
Przyczajenie

GG do małpiszonek

Peeling z kawy stosowałam,był naprawdę dobry,ale po jakimś czasie zaczął strasznie podrażniać skórę ...no i przestałam.A z tego jestem bardzo zadowolona.Niedawno kupiłam też na allegro przepis na maski antycellulitowe do zrobienia w domu.Strasznie śpiąca już jestem i nie chce mi się przepisywać,ale jak któraś z was dziewczynki jest zainteresowana to wyślę na maila albo przepiszę tutaj Stosowałam je tylko kilka razy ale wydaje mi się,że gdyby nie moje lenistwo,to pewnie zobaczyłabym efekty...
małpiszonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-23, 08:00   #124
SunAngel
Przyczajenie

moj pierwszy post na tym forum

Witajcie dziewczyny.
Od 2 tygodni stosuje peeling z kawy i jestem ZACHWYCONA .Absolutna rewelacja.Czuje sie jakbym byla w zupelnie obcej skórze,nigdy jeszcze nie mialam tak gładkiego ciała Niestety rowniez mam problemy z cellulitem i rozstępami ,ale z tego co obserwuje-znacznie sie zmiejszył i moze kiedys na zawsze go pożegnam.

Troche mnie przeraziło małpiszonku co napisalas ( z tym podraznieniem) .Mam nadzieje,ze moja skóra wytrzyma ,bo nie chce z tego peelingu rezygnowac.
I want a perfect soul"

RADIOHEAD
SunAngel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-23, 08:21   #125
Agneska
Rozeznanie

Witajcie Dziewczyny,

tak czytam i czytam o tych wspaniałych właściwościach peelingu z kawy, że po prostu nie pozostaje mi nic innego jak tylko spróbować. Niestety nie mogę tak od razu, gdyż kawy nie pijam i nie mam w domu ani grama Noo mam cappucino, ale chyba nie zadziała Będę musiała wyskoczyć do sklepu po jakąś najzwyklejszą kawę fusiatą i dzisiaj wieczorkiem zrobię sobie peeling ... Dam Wam znać, jak moje wrażenia. Pozdrawiam serdeczni i dzięki za świetne pomysły

Stary 2005-05-23, 10:12   #126
mania199
Rozeznanie

ja kupiłam sobie kawusie fusiasta w realu za nie cala 1zł
Stary 2005-05-23, 11:13   #127
SandraBullock
Wtajemniczenie

Też się zastanawiam nad zrobieniem sobie tego peelingu z kawy,bo tak go zachwalacie...Tylko powiedzcie,czy z rozpuszczalnej też można zrobić ten peeling?A jeżeli nie to napiszcie z jakiej kawy go się robi.
SandraBullock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-05-23, 11:38   #128
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

hehe, widze ze nie tylko ja kawe stosuje inaczej niz jej przeznaczenie

co prawda zastosowalam w innym lekko celu niz wy, ale jestem tak samo zachwycona

a bylo to tak:

pewnego dnia przerazona zauwazylam ze nei mam juz peelingu, niedizela, drogerie zamkniete a ja musze zaraz zrobic peeling

do niedawna w takich sytuacjach bralam garsc soli i jej uyzwalam jako peelingu, ale jak to zrobic dzis, kiedy mam podrapane przez kochanego [ :[] kotka nozki?? pieklo bedzie conajmniej ;-)

siedze mysle, mysle i jest ! pomysl! kawa ! przeciez mamy w domu puche kawy, ktorej nikt nei pije, fajna, grubo mielona, ladnie pachnie, wiec sobie kawa pomoge ;-)

no tak, ale czym ta kawe "usztywnic" zeby nei byla taka sypka?? hmmm,zele, nie zele odpadaja, jak natura to do konca, nic ze sklepu, mysle, mysle, hmmm, mleko.... smietana! tak, skoro mleko pomaga skorze to zobaczymy co bedize po smietanie [tylko sie nei smiejcie ] i tak wymieszalam smietanke z kawka a zeby bylo juz tak do kompletu dodalam lyzke cukru - zapach piekny

powedrowalam do lazienki, zamknelam sie na dlugi, dlugi czas i zaczynam moje proby,

chwilowy "strach" przed dotknieciem takiej papki i nalozeniem na nozki i raczki, ale co tam, raz sie zyje

zaczelam od ud - boskie, poprostu boskie, wszystkie sklepowe peelingi neich sie schowaja! gladziutkie, kolorek - piekny
a jaki zapach - mniam
i tak po moim wyjsciu z lazienki cale cialko zapachnialo mi kawka
a spedzilam tam dlugi czas - bo gdyby nei fakt ze mi sie moj peeling wlasnej roboty skonczyl to bym jeszcze ze 3 serie zafundowala cialku, od tego czasu co drugi dzien pachne kawka a cialo gladziutkie i milutkie jak po oliwce nawet bez stosowania balsamow
ale ze jakos trzeba utrzymac efekt i nei niszczyc zbytnio skory to zakupilam balsam o zapachu kawki i teraz wszedzie czuje kawe <mniam>

co prawda balagan w lazience nieziemski, cala rodzina sie wkuraza bo okupuje lazienke przez dlugidlugi czas, ale oni sie nie znaja, wiec olewam ich ;-)

po peelingu masazyk prysznicem i jestem boska ;-) znaczy sie skora jest boska

[o kurcze ale sie rozpisalam, ale co poradze, jestem dumna z mojego wynalazku, znaczy sie teraz widze ze nie tylko mojego ]
KasiaKatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-23, 11:39   #129
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SandraBullock
Też się zastanawiam nad zrobieniem sobie tego peelingu z kawy,bo tak go zachwalacie...Tylko powiedzcie,czy z rozpuszczalnej też można zrobić ten peeling?A jeżeli nie to napiszcie z jakiej kawy go się robi.
hmm, mysle ze raczej rozpuszczalna nie nadaje sie, bo przeciez ona sie rozpusci ci ;-) i peelingu juz nie bedzie
Stary 2005-05-23, 13:54   #130
SandraBullock
Wtajemniczenie

Wink Dot.: TAJEMNICZA MIKSTURA !!! ... POKONAJ CELLULIT

Dzięki za info Kasiu,w takim razie kupię kawę grubo mielona ze sklepu z kawami i zrobie peeling według twojego przepisu z cukrem i ze śmietanką.Myślę,że jutro go sobie zrobię bo najpierw musze kupić kawę o jakimś przyzwoitym zapachu,bo ja nie lubie kawy.
Stary 2005-05-23, 14:08   #131
perelka-20
Wtajemniczenie

GG do perelka-20

A ja dzis zmieszalam 3 lyzki kawy z pol lyzki cynamonu a do tego dodalam peeling Lirene Konsystencja swietna zapach nieziemski. Strasznie fajnie sie tym smarowalo i masowalo Teraz skora jest gladziutka i mila w dotyku. Po calym zabiegu wmasowalam jeszcze balsam brazujacy z odrobina samoopalacza w skore i teraz efekt jest naprawde swietny A w dodatku ten peeling kawowy jest bardzo wydajny. Porcja ktora opisalam wyzej wymasowalysmy sie obie z mama
perelka-20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-05-23, 14:14   #132
andariel
Raczkowanie

GG do andariel
Arrow Dot.: TAJEMNICZA MIKSTURA !!! ... POKONAJ CELLULIT

Dzien dobry

Ja bym bardzo prosila o ten przepis na maski antycellulitowe. Moj e-mail aniea@tlen.pl Bede bardzo wdzieczna. Ja wczoraj sprobowalam tego peelingu z kawy i powiem, ze jestem wrecz zachwycona. Dziekuje Wam bardzo, ze napisalyscie o tym. Mam tylko pytanko- czy ten peeling mozna tez uzyc na piersi czy jest zbyt "drastycznycm" srodkiem? bo tutaj tez bym chciala miec fajna skorke. A moze znacie jakies inne sposoby i magiczne miksturki na piersi i dekolt?
Kupilam sobie tez serum Lirene poniewaz tak go zachwalalyscie. troche mnie drazni jego zapach, ale jakos przezyje. Powiem jednak ze troszke sceptycznie do tego podchodzilam poniewaz wydalam juz niezla fortune na te wszystkie kremy -poczynajac od guam'u poprzez Vichy i teraz na tym konczac. mam nadzieje, ze naprawde pomoze bo juz jestem bardzo zdesperowana jsli chodzi o wyglad mojej dolnej czesci ciala.
Czy ktoras z Was uzywa moze tego serum juz dluzszy czas? Bo jestem ciekawa efektow.
pozdrawiam
Stary 2005-05-23, 14:15   #133
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SandraBullock
Dzięki za info Kasiu,w takim razie kupię kawę grubo mielona ze sklepu z kawami i zrobie peeling według twojego przepisu z cukrem i ze śmietanką.Myślę,że jutro go sobie zrobię bo najpierw musze kupić kawę o jakimś przyzwoitym zapachu,bo ja nie lubie kawy.

tez nie lubialam zapachu takiej kawy - jedyna jaka tolerowalam to nesca, a teraz, nie moge sie doczekac jutra, znow sobie zapachne kawusia
Stary 2005-05-23, 14:18   #134
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andariel
Dzien dobry

pytanko- czy ten peeling mozna tez uzyc na piersi czy jest zbyt "drastycznycm" srodkiem? bo tutaj tez bym chciala miec fajna skorke.
hmmm, ja uzywalam tez napiersi ale robilam to b.b.b. delikatnie,
byc moze jest zbyt "drastyczny" ale ja jak zwykle przekorna jestem i nei uznaje tego slowa [pozniej bede jak zawsze zalowala :/]
Stary 2005-05-23, 15:34   #135
agata1
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do agata1 GG do agata1
Talking Dot.: początki cellullitu u szczupłej osoby :(

dziewczyny musze przyznac ze ja tez od kilku lat borykam sie z cellulitem pomimo tego ze jestem naprawde chuda przeczytalam wiele artykulow na temat cellulitu i okazuje sie ze pojawia on sie u dziewczyn w wieku nastoletnim gdyz
.nasze diety(nie tylko odchudzajace)sa tak pelne toksyn ze nasze organizmy nie sa w stanie ich sie pozbyc dlatego od czasu do czasu polecam tydzien bez tluszczu,slodyczy,produkt ow przetworzonych ale za to owoce warzywa i duzo duzo wody-nalepiej wyplukuje wszystkie toksynki ruch tez jest przydatny oczywiscie no i masaze niekoniecznie trzba kupic jakies tam przyrzeady np ja codziennie masuje sie szorskim recznikiem i uwierzcie to pomaga kremy na cellulit hmm... ja kiedys uzywalam z ziaji i powiem szczerze zadnych oszalamiajacych efektow nie zauwazylam .czytalam rowniez ze przyczyna moze byc takze noszenie zbyt ciasnej odziezy jednak tego nie potwierdzam pozdrowienia w pozbywaniu sie cellulitu!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-05-23, 18:31   #136
andariel
Raczkowanie

GG do andariel
Exclamation Dot.: TAJEMNICZA MIKSTURA !!! ... POKONAJ CELLULIT

Postanowilam tez dzisiaj zaryzykowac i sprobowac uzyc tego peelingu na piersiach. Obchodzilam sie moze troche jak ze zgnilym jajkiem-tak delikatnie, ale efekty sa. Skora jest delikatniejsza.

Kasiu dzieki za odpowiedz
Stary 2005-05-23, 23:22   #137
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

nie za maco, na przyszlosc sie polecam i czekam az cos nowego wymyslicie,

bo jakos mnie wciagnelo ostatnio uzywanie "kosmetykow" z domowej polki, nei sklepowych [tak jak to bylo np z depilacja cukrowa ] moze dlatego ze ogarnelo mnie lenistwo ogolne - nie chce mi sie po sklepach biegac, a bardziej jestem dumna z tego co sama zrobie i kolezanki zdziwione pytaja: co ty znowu wynalazlas? jaki tym razem krem/zel/balsam/szampon/odzywke/szamponetke kupilas

wiec ja z niecierpliwoscia czekam na nowe pomysly
Stary 2005-05-24, 01:03   #138
relissys
Raczkowanie

GG do relissys

Kasiu napisz mi cos o tej depilacji cukrowej,jak sie to robi.Kiedys znajoma arabka powiedziala mi ze u nich wiekszosc kobiet takowa robi i ze wloski odrastaja znacznie wolniej i wogole ale jakos wtedy mnie to nie interesowalo zbytnio
relissys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 09:37   #139
małpiszonek
Przyczajenie

GG do małpiszonek

Ja też się podpisuję pod prośbą o przepis na depilację Bo po co nie mieć cellulitu,skoro i tak nie założymy kiecki przy obrosniętych nogach?
małpiszonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-05-24, 12:38   #140
agniecha313
Raczkowanie

GG do agniecha313

dziewczyny ja tez juz kilku dni robie sobie pilling kawowy z dodatkiem oliwy z oliwek(z 1 wszego tloczenia) i jestem pod wrazeniem,skora jest mieciutka i delikatna
agniecha313 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 12:39   #141
agnieska
Zakorzenienie

poszukajcie w archiwum
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 13:10   #142
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez relissys
Kasiu napisz mi cos o tej depilacji cukrowej,jak sie to robi.Kiedys znajoma arabka powiedziala mi ze u nich wiekszosc kobiet takowa robi i ze wloski odrastaja znacznie wolniej i wogole ale jakos wtedy mnie to nie interesowalo zbytnio

byl kiedys taki watek, wiem jedynie ze ja robilam to z innego przepisu niz byl poczatkowo podany, jedna z dziewczyn lekko go zmienila, ale i tak jest wspanialy

choc bywaly tez negatywne opinie o nim

podstawa to cukier, sok z cytryny i oliwa z oliwek bodajze

tu jest watek z ktorego bralam przepis

a przepis [W czasie robienia masy lekko go zmienilam ] mialam o ten [troche dlugi, ale ]:
Cytat:
Napisane przez lodowa_ta_babka
Wyczytałam wczoraj wszyściutkie posty...no i..........zaraz chciałam wypróbować oczywiście.....no iii.....nie miłam miodu...ale myśle se nic to!! - bez miodu może tez sie uda.....wzielam pół szklanki cukru na poczAtek , wsypałam do garnuszka i.........acha miała byc cytryna - tez nie miałam...no to wziełam kwasek cytrynowy (rozpuszczony)pokropiłam ten cukier i sie patrzyłam jak na małym ogniu zaczyna sie powoli topić....przestraszyłam sie że mi sie zcukrzy to dodałam łyżke wody....zaczeło bulgać lekko...ale cukier sie nie rozpuszczał tylko jakoś taki dziwny sie robił....potem zaczął ciemnieć na brzegach..mieszałam....po tem nie wiem czemu dodałam troszkę oleju (takiego zwykłego) troszkę..może łyżeczkę może dwie...zrobiło sie to takie jakieś jak miód.....zdjęłam z gazu....to zarz zaczeło gęstnieć.....no to dochlupłam wody (ciut) potem oliwy (ciut)aż wreszcie przestało gęstnieć tak szybko ale ciągle było gorące jak tylko stygło do normalniejszej temperatury to robiło się za gęste do nakładania........no to znowu dochlupłam wody...ZA DUŻO.. zrobiło sie jak płyynyy miód.nawet jak wystygło.! ech no to dałam osobno znowu pół szklanki cukru....troszkę tego kwasku łyżke wody łyżeczkę oliwy.....i rozpuściłam (bulgotki) lekko sciemniało jak za pierwszym razem.....ale teraz już nie dodawałam wody tylko tamtego roztworu który mi sie zrobił za rzadki.......no i........WYSZŁO SUPER!! lepi sie do wszystkiego;-) zastyga pomału ale na tyle szybko że po przyklepaniu paska z materiału można zaraz odrywać (jednak POD włos) powyrywałam co sie dało... nogi CUDO!!;-) ...paszki BOSKIE;-))) bikini.....też niczego sobie ale wiecie tam zawsze boli;-)) Fakt że trzeba małymi kawałkami...najlepiej w łazience bo jak ktoś paprze (jak ja) to sie wszystko klei....no i....nie wiem jak wy ale u mnie zdało egzamin wyrywanie chaotyczne.....to znaczy nie skupiałam sie na jednej partii...bo boli za bardzo tak raz po raz w jednym miejscu.....to se tak skubałam gdzie mi się wydawało że wytrzymam....raz nogi..pare razy jedną , potem drugą...potem raz na jednej pasze..........potem wąsik (jeden) potem znowu nogi ...potem troszkę na drugiej paszce i znowu nogi.......wąsik drugi..........brewka ..bikini...(raz)...noga.. i tak sie bawiłam no nie powiem ze dwie godziny;-)) efekt !! super nie mam za wiele kasy...na kosmetyki wogóle prawie więc ten wynalazek jest dla mnie na wage nobla)) PIĘKNE DZIĘKI Acha za jednym zamachem wypróbowałam drugi przepis na piling do ciała z kawy soli i cynamonu) bo po depilacji najważniejsze robić często pilingi w miejscach wydepilowanych (wtedy włoski nie wrastają pod skórę) Piling też boski, pachnie i skórka po nim gładziutka aż się chce wąchać i głaskać)
Zdam wam relację kiedy się pojawią pierwsze odrostki)

Buziaki dla poradniczek))
Stary 2005-05-24, 13:13   #143
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

a i najwazniejsze:

wode mozna dodawac dopiero po tym jakcukier sie rozpusci i stworzy sie jednolita masa, choc woda nei zawsze jest potrzebna

mnie bolalo mniej niz przy plastrach woskowych, a i trzeba uwazac na temperature

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-05-24, 14:41   #144
kasia5558
Wtajemniczenie

Ja probowalam tej depilacji - nic ciekawego. Mnostwo roboty, "brudzenia sie", wszystko dookola bylo z tej dziwnej mazi poza tym - nie wszystkie wloski byly usuniete. Odrastaly tak jak po kazdej innej depilacji.

znacznie lepsze efekty daje depilacja woskiem (obojetne czy zimnym czy cieplym - wg mnie jest skuteczniejsza).
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 15:19   #145
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia5558
Ja probowalam tej depilacji - nic ciekawego. Mnostwo roboty, "brudzenia sie", wszystko dookola bylo z tej dziwnej mazi poza tym - nie wszystkie wloski byly usuniete. Odrastaly tak jak po kazdej innej depilacji.

znacznie lepsze efekty daje depilacja woskiem (obojetne czy zimnym czy cieplym - wg mnie jest skuteczniejsza).

tak jak mowilam - nie kazdej sie sprawdzilo

ja jestem zadowolona, nawet bardzo, przynajmniej mneij bolalo

a i sprobowalam dzis bez smietany - hmmm, jakos tak inaczej gladka jest teraz moja skora, po smietanie zostawalo uczucie takiej jakby aksamitnej gladkosci

ale i bez tego jest wspaniale

a co do peelingu kawowego - mam wracenie ze skora jest bardziej brazowa, [napewno nie jest to efekt tego, ze nie dokladnie zmylam peeling]

albo moze to tylko moja wyobraznia
Stary 2005-05-24, 16:02   #146
Boz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andariel
Dzien dobry

Ja bym bardzo prosila o ten przepis na maski antycellulitowe. Moj e-mail aniea@tlen.pl Bede bardzo wdzieczna. Ja wczoraj sprobowalam tego peelingu z kawy i powiem, ze jestem wrecz zachwycona. Dziekuje Wam bardzo, ze napisalyscie o tym. Mam tylko pytanko- czy ten peeling mozna tez uzyc na piersi czy jest zbyt "drastycznycm" srodkiem? bo tutaj tez bym chciala miec fajna skorke. A moze znacie jakies inne sposoby i magiczne miksturki na piersi i dekolt?
Kupilam sobie tez serum Lirene poniewaz tak go zachwalalyscie. troche mnie drazni jego zapach, ale jakos przezyje. Powiem jednak ze troszke sceptycznie do tego podchodzilam poniewaz wydalam juz niezla fortune na te wszystkie kremy -poczynajac od guam'u poprzez Vichy i teraz na tym konczac. mam nadzieje, ze naprawde pomoze bo juz jestem bardzo zdesperowana jsli chodzi o wyglad mojej dolnej czesci ciala.
Czy ktoras z Was uzywa moze tego serum juz dluzszy czas? Bo jestem ciekawa efektow.
pozdrawiam
Hej witam celulit to również niestety mój problem. Ale chyba mi się udało grudki w grudniu były widoczne gołym okiem teraz tylko po ściśnięciu skóry. Od stycznia baaardzo ciężko na to pracowałam. Może to komuś pomoże. Codziennie ćwiczę rano 20 min. dwa razy w tygodniu chodzę na basen. Codziennie wieczorem stosuję piling kawowy i krem Lirene aktywne serum i rano Termoaktywny żel Bielendy. Przez tydzień pilnuję diety a w niedzielę jem co chcę. No nie wiem czy to profesjonalne ale zadziałało.
Już nie mogę doczekać się jak wyjdę na plaże w nowym stroju.
Boz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 20:05   #147
SandraBullock
Wtajemniczenie

Wypróbowałam peeling z kawy,śmietanki i cukru według przepisu Kasi Katarzynki-rewelka.Skóra jest dobrze nawilżona(to pewnie zasługa śmietanki) i taka akasamitnie gładziutka...Tylko sie strasznie nabrudziło w łazience,trzeba było sprzątać.Ale jestem zachwycona,na pewno go powtórzę,bo mam sporo kawy.
Stary 2005-05-24, 20:47   #148
mania199
Rozeznanie

to ja tez musze sie skusic na ten peeling z kawa, smietanka i cukrem ... bede probowac wszystkich sposobow jakie podajecie zobaczymy ktory najlepszy
Stary 2005-05-24, 21:00   #149
gusia2120
Raczkowanie

Dot.: depilacja dziwnym czymś

A propos tej depilacji! Dziewczyny nie szkoda wam czasu na tą miksture? Bo przecież plastry do depilacji wcale nie musza byc z Veet'a (bardzo drogie) ale moga byc z innej firmy, np jakiejs polskiej. Proponuje odstawic Rossmana i zajrzec do drogerii z wiekszym wyborem. np Drogerie Natura. Ja tam robie zakupy i wybór jest calkiem spory jesli chodzi o tansze produkty. Sama nie mam az tyle kaski zeby kupowac wszystko co najlepsze
gusia2120 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 21:03   #150
gusia2120
Raczkowanie

Aha! Zapomnialam powiedziec. ze peeling z kawy jest rzeczywiscie swietny ale na Boga dziewczyny nie tak czesto!!! Taki ostry peeling wykonujcie raz w tygodniu, gora dwa razy! Wasza skora tego nie wytrzymuje, jesli boli to znaczy ze skora okropnie cierpi! Jedynym skutkiem takiego postepowania jest rysowanie skory!
gusia2120 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości