|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz jakieś doświadczenia z cellulitem? | |||
Tak, wciąż borykam się z tym problemem... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
820 | 91,72% |
Tak, kiedyś miałam cellulit, teraz już nie! ![]() |
31 | 3,47% |
Nie, na szczęście nigdy pomarańczowej skórki nie posiadałam ![]() |
35 | 3,91% |
A co to jest cellulit? |
8 | 0,89% |
Głosujący: 894. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: TAJEMNICZA MIKSTURA !!! ... POKONAJ CELLULIT
dzis dowiedzialam sie ze ten peeling jest dobry na stopy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
![]()
Tutaj jest wszystko o celulicie
![]() http://samozdrowie.interia.pl/temat_...?inf=100039018 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
![]()
Peeling z kawy stosowałam,był naprawdę dobry,ale po jakimś czasie zaczął strasznie podrażniać skórę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
moj pierwszy post na tym forum
![]() Witajcie dziewczyny. Od 2 tygodni stosuje peeling z kawy i jestem ZACHWYCONA .Absolutna rewelacja.Czuje sie jakbym byla w zupelnie obcej skórze,nigdy jeszcze nie mialam tak gładkiego ciała ![]() Troche mnie przeraziło małpiszonku co napisalas ( z tym podraznieniem) .Mam nadzieje,ze moja skóra wytrzyma ,bo nie chce z tego peelingu rezygnowac.
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczyny,
tak czytam i czytam o tych wspaniałych właściwościach peelingu z kawy, że po prostu nie pozostaje mi nic innego jak tylko spróbować. Niestety nie mogę tak od razu, gdyż kawy nie pijam i nie mam w domu ani grama ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
ja kupiłam sobie kawusie fusiasta w realu za nie cala 1zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Też się zastanawiam nad zrobieniem sobie tego peelingu z kawy,bo tak go zachwalacie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
hehe, widze ze nie tylko ja kawe stosuje inaczej niz jej przeznaczenie
![]() co prawda zastosowalam w innym lekko celu niz wy, ale jestem tak samo zachwycona a bylo to tak: pewnego dnia przerazona zauwazylam ze nei mam juz peelingu, niedizela, drogerie zamkniete a ja musze zaraz zrobic peeling do niedawna w takich sytuacjach bralam garsc soli i jej uyzwalam jako peelingu, ale jak to zrobic dzis, kiedy mam podrapane przez kochanego [ :[] kotka nozki?? pieklo bedzie conajmniej ;-) siedze mysle, mysle i jest ! pomysl! kawa ! przeciez mamy w domu puche kawy, ktorej nikt nei pije, fajna, grubo mielona, ladnie pachnie, wiec sobie kawa pomoge ;-) no tak, ale czym ta kawe "usztywnic" zeby nei byla taka sypka?? hmmm,zele, nie zele odpadaja, jak natura to do konca, nic ze sklepu, mysle, mysle, hmmm, mleko.... smietana! tak, skoro mleko pomaga skorze to zobaczymy co bedize po smietanie [tylko sie nei smiejcie ![]() powedrowalam do lazienki, zamknelam sie na dlugi, dlugi czas i zaczynam moje proby, chwilowy "strach" przed dotknieciem takiej papki i nalozeniem na nozki i raczki, ale co tam, raz sie zyje zaczelam od ud - boskie, poprostu boskie, wszystkie sklepowe peelingi neich sie schowaja! gladziutkie, kolorek - piekny a jaki zapach - mniam i tak po moim wyjsciu z lazienki cale cialko zapachnialo mi kawka a spedzilam tam dlugi czas - bo gdyby nei fakt ze mi sie moj peeling wlasnej roboty skonczyl to bym jeszcze ze 3 serie zafundowala cialku, od tego czasu co drugi dzien pachne kawka a cialo gladziutkie i milutkie jak po oliwce nawet bez stosowania balsamow ![]() ale ze jakos trzeba utrzymac efekt i nei niszczyc zbytnio skory to zakupilam balsam o zapachu kawki i teraz wszedzie czuje kawe <mniam> ![]() co prawda balagan w lazience nieziemski, cala rodzina sie wkuraza bo okupuje lazienke przez dlugidlugi czas, ale oni sie nie znaja, wiec olewam ich ;-) po peelingu masazyk prysznicem i jestem boska ;-) znaczy sie skora jest boska ![]() [o kurcze ale sie rozpisalam, ale co poradze, jestem dumna z mojego wynalazku, znaczy sie teraz widze ze nie tylko mojego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dzięki za info Kasiu,w takim razie kupię kawę grubo mielona ze sklepu z kawami i zrobie peeling według twojego przepisu z cukrem i ze śmietanką.Myślę,że jutro go sobie zrobię bo najpierw musze kupić kawę o jakimś przyzwoitym zapachu,bo ja nie lubie kawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzis zmieszalam 3 lyzki kawy z pol lyzki cynamonu a do tego dodalam peeling Lirene
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzien dobry
![]() Ja bym bardzo prosila o ten przepis na maski antycellulitowe. Moj e-mail aniea@tlen.pl Bede bardzo wdzieczna. Ja wczoraj sprobowalam tego peelingu z kawy i powiem, ze jestem wrecz zachwycona. Dziekuje Wam bardzo, ze napisalyscie o tym. Mam tylko pytanko- czy ten peeling mozna tez uzyc na piersi czy jest zbyt "drastycznycm" srodkiem? bo tutaj tez bym chciala miec fajna skorke. A moze znacie jakies inne sposoby i magiczne miksturki na piersi i dekolt? Kupilam sobie tez serum Lirene poniewaz tak go zachwalalyscie. troche mnie drazni jego zapach, ale jakos przezyje. Powiem jednak ze troszke sceptycznie do tego podchodzilam poniewaz wydalam juz niezla fortune na te wszystkie kremy -poczynajac od guam'u poprzez Vichy i teraz na tym konczac. mam nadzieje, ze naprawde pomoze bo juz jestem bardzo zdesperowana jsli chodzi o wyglad mojej dolnej czesci ciala. Czy ktoras z Was uzywa moze tego serum juz dluzszy czas? Bo jestem ciekawa efektow. pozdrawiam ![]()
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie lubialam zapachu takiej kawy - jedyna jaka tolerowalam to nesca, a teraz, nie moge sie doczekac jutra, znow sobie zapachne kawusia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byc moze jest zbyt "drastyczny" ale ja jak zwykle przekorna jestem i nei uznaje tego slowa [pozniej bede jak zawsze zalowala :/] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
![]()
dziewczyny musze przyznac ze ja tez od kilku lat borykam sie z cellulitem pomimo tego ze jestem naprawde chuda przeczytalam wiele artykulow na temat cellulitu i okazuje sie ze pojawia on sie u dziewczyn w wieku nastoletnim gdyz
.nasze diety(nie tylko odchudzajace)sa tak pelne toksyn ze nasze organizmy nie sa w stanie ich sie pozbyc dlatego od czasu do czasu polecam tydzien bez tluszczu,slodyczy,produkt ow przetworzonych ale za to owoce warzywa i duzo duzo wody-nalepiej wyplukuje wszystkie toksynki ruch tez jest przydatny oczywiscie no i masaze niekoniecznie trzba kupic jakies tam przyrzeady np ja codziennie masuje sie szorskim recznikiem i uwierzcie to pomaga kremy na cellulit hmm... ja kiedys uzywalam z ziaji i powiem szczerze zadnych oszalamiajacych efektow nie zauwazylam .czytalam rowniez ze przyczyna moze byc takze noszenie zbyt ciasnej odziezy jednak tego nie potwierdzam pozdrowienia w pozbywaniu sie cellulitu!! ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
![]()
Postanowilam tez dzisiaj zaryzykowac i sprobowac uzyc tego peelingu na piersiach. Obchodzilam sie moze troche jak ze zgnilym jajkiem-tak delikatnie, ale efekty sa. Skora jest delikatniejsza.
Kasiu dzieki za odpowiedz ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
nie za maco, na przyszlosc sie polecam i czekam az cos nowego wymyslicie,
bo jakos mnie wciagnelo ostatnio uzywanie "kosmetykow" z domowej polki, nei sklepowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec ja z niecierpliwoscia czekam na nowe pomysly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Kasiu napisz mi cos o tej depilacji cukrowej,jak sie to robi.Kiedys znajoma arabka powiedziala mi ze u nich wiekszosc kobiet takowa robi i ze wloski odrastaja znacznie wolniej i wogole ale jakos wtedy mnie to nie interesowalo zbytnio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja też się podpisuję pod prośbą o przepis na depilację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ja tez juz kilku dni robie sobie pilling kawowy z dodatkiem oliwy z oliwek(z 1 wszego tloczenia) i jestem pod wrazeniem,skora jest mieciutka i delikatna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
poszukajcie w archiwum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
byl kiedys taki watek, wiem jedynie ze ja robilam to z innego przepisu niz byl poczatkowo podany, jedna z dziewczyn lekko go zmienila, ale i tak jest wspanialy choc bywaly tez negatywne opinie o nim podstawa to cukier, sok z cytryny i oliwa z oliwek bodajze tu jest watek z ktorego bralam przepis a przepis [W czasie robienia masy lekko go zmienilam ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
a i najwazniejsze:
wode mozna dodawac dopiero po tym jakcukier sie rozpusci i stworzy sie jednolita masa, choc woda nei zawsze jest potrzebna ![]() mnie bolalo mniej niz przy plastrach woskowych, a i trzeba uwazac na temperature ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Ja probowalam tej depilacji - nic ciekawego. Mnostwo roboty, "brudzenia sie", wszystko dookola bylo z tej dziwnej mazi
![]() znacznie lepsze efekty daje depilacja woskiem (obojetne czy zimnym czy cieplym - wg mnie jest skuteczniejsza). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak mowilam - nie kazdej sie sprawdzilo ![]() ja jestem zadowolona, nawet bardzo, przynajmniej mneij bolalo ![]() a i sprobowalam dzis bez smietany - hmmm, jakos tak inaczej gladka jest teraz moja skora, po smietanie zostawalo uczucie takiej jakby aksamitnej gladkosci ale i bez tego jest wspaniale ![]() a co do peelingu kawowego - mam wracenie ze skora jest bardziej brazowa, [napewno nie jest to efekt tego, ze nie dokladnie zmylam peeling] albo moze to tylko moja wyobraznia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już nie mogę doczekać się jak wyjdę na plaże w nowym stroju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Wypróbowałam peeling z kawy,śmietanki i cukru według przepisu Kasi Katarzynki-rewelka.Skóra jest dobrze nawilżona(to pewnie zasługa śmietanki) i taka akasamitnie gładziutka...Tylko sie strasznie nabrudziło w łazience,trzeba było sprzątać.Ale jestem zachwycona,na pewno go powtórzę,bo mam sporo kawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
to ja tez musze sie skusic na ten peeling z kawa, smietanka i cukrem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Dot.: depilacja dziwnym czymś
A propos tej depilacji! Dziewczyny nie szkoda wam czasu na tą miksture? Bo przecież plastry do depilacji wcale nie musza byc z Veet'a (bardzo drogie) ale moga byc z innej firmy, np jakiejs polskiej. Proponuje odstawic Rossmana i zajrzec do drogerii z wiekszym wyborem. np Drogerie Natura. Ja tam robie zakupy i wybór jest calkiem spory jesli chodzi o tansze produkty. Sama nie mam az tyle kaski zeby kupowac wszystko co najlepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Aha! Zapomnialam powiedziec. ze peeling z kawy jest rzeczywiscie swietny ale na Boga dziewczyny nie tak czesto!!! Taki ostry peeling wykonujcie raz w tygodniu, gora dwa razy! Wasza skora tego nie wytrzymuje, jesli boli to znaczy ze skora okropnie cierpi! Jedynym skutkiem takiego postepowania jest rysowanie skory!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.