![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lipiec-sierpień-wrzesień 2005
Cytat:
![]() Dinga bardzo się cieszę , że troszkę Ci pomogłam ![]() ![]() ![]() ![]() No to się rozgadałam ![]() Dinga wiem co czujesz w nowym miejscu, bez rodziny i przyjació ![]() ![]() Co do dalszego potomstwa to ja bym chciałą, aby między moimi dziećmi było maksymalnie 3 lata różnicy, tak więc na jesieni tego roku trzeba juz coś będzie myśleć ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
A ja się tylko przypomnę, że żyjemy i mamy się dobrze
![]() Rzabbie gratulujemy córci dorodnej jak na panienkę ![]() Justynę witamy i... zmykamy do spania ![]() A - dodam, ze Mać z jedzeniem nie ma problemów - je mniej niż kiedyś, ale nie wybrzydza, spróbuje wszystkiego. Nosi pampersy 4 (Pampersa albo Dada z biedronki), choć i awaryjnie założona 3 od młodszej kuzynki była wystarczająca ![]() Śpi ładnie, w dzień raz, ale 2-3 godziny prawie. W nocy bez pobudek od 20-7 (spałby do 8, ale wróciłam do pracy ![]() Tylko mi dziecię gadać nie chce ![]() ![]() Sika do pieluchy, próbowałam go uczyć, ale właśnie powrót do pracy pokrzyżował mi plany i muszę się wstrzymac - może to i dobrze, bo i tak chyba jeszcze za mało kumaty na to ![]() Pozdrawiamy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Rzabbocop
|
Dziewczyny dzięki
![]() Ja tylko się melduję. Ogólnie mamy małe zamieszanie bo moi rodzice jutro rano wracają do Polski. Fotki wkleję jak będęąła chwilę czasu bo nawet sama ich jeszcze nie oglądałam ![]() Czujemy sie bardzo dobrze ![]() Helenka jak na razie wszystko dobrze przyjmuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Rzabo baaaardzo się cieszymy, że u Ciebie wszystko dobrze!!!! Czekamy na zdjęcia Mlutkiej! Jak jej dałaś na imię? Helenka nie jest nic,a nic zazdrosna? Natikow witaj ![]() ![]() Może wkleisz do wątku obecne zdjęcia Maciusia i Madzi? Ja jak tylko dorwę sie do komputera, też coś wkleję, bo na razie jestem u rodziców ![]() Pozdrawiamy!
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Hej kochane!
Musze popracowac nad tymi zdjeciami ![]() ![]() Ech myslicie, ze moja Agatka to aniolek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
No hej mamusie, ciesze sie że znowu ruszył nas wątek!!!!!!!! Słuchajcie pytałam was wczesniej o pieluszki bo bylam ciekawa czy tez macie taki problem, na mojego Mikolaja tez zapinane na napki sa niedobre. Misiu ma ladnego brzuszka i wszystkie go ocieraja nawet te sporo wieksze, wiec uzywamy papmpres lets go 5 a to masakra jesli chodzi o cene no ale co mam zrobic, brzuszek jest bo sie pieknie je no to i pieluszki uwieraja!
My tez nie dlugo zostawimy misia dziadkom, wybieramy sie do kina do Poznania, kurcze tez jestem ciekawa jak to bedzie bo to pierwszy raz tak dlugo i na noc bez rodzicow, ale do dziadkow jest przyzyczajony bo przeciez dopiero miesiac temu sie od nich wyprowadzilismy. A jak u was z witaminkami? Mi pediatra poradzilam vigantol 1 kropelka i cebionmulti 5 kroplek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rzabbocop
|
Dziewczyny tutaj wkleiłam fotki
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...17446&page=261 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
Rzabba piekna coreczka GRATULACJE- moja tez miala takie fajne ciemne wloski
![]() Dinga gratuluje wyprowadzki od Dziadków. Ja mieszkalam u moich tesciow rok i cudem nie wyladowalam w psychiatryku ![]() ![]() BUzka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
hej, pozdrawiam wszystkich i gratuluje fajnych dzieciaczkow!!!. wracam do Was,ale potrzebuje troche czasu aby sie wdrozyc w tematy. wrocilam do Polski na stale i niedlguo bede miec internet. pozdrawiamy obie z Marysia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Rzaba Twoja Mała jest prześliczna
![]() Janebw kiedy wróciliście?? Skąd taka decyzja?? (jeśli to nie tajemnica ![]()
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Rzabba córcia śliczna i tak wogóle wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla naszej super mamy-choc spoźnione to szczere, nie mialam dostepu do neta bo bylismy z misiem na feriach u dziadków.
janebw super ze znowu jestes z nami!!! Napisz co u was i jak corcia i moze jakies zdjecia bardzo jestem ciekawa jak teraz wygladacie. I mam do was jeszcze pytanie, moze śmieszne czy wasze słonca tez bały sie chodzic po śniegu, bo Mikołaj za nic nie chciał chodzic i mowił ze sie boi sie??!! A my tłumaczylismy pokazywalismy dalimy do raczki i nawet polizac to sie podobało i sanki tez ale chodzenie po bialej drodze to juz nie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Witam! Moja Marysia nie boi sie sniegu, ale boi sie innych rzeczy, mam nadzieje, ze to minie naszym dzieciom
![]() A jesli chodzi oto dlaczego wrocilam to dluga historia ![]() ![]() Pozdrawiamy papapa fotyki podesle niebawem, nie mam jeszcze u siebie internetu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja też mam nadzieje że te różne "strachy" same minął z biegiem czasu. Fajnie że jesteś z nami janebw!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Witam, dziekuje dinga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Hej zapracowane mamy
![]() jak u Waszych dzieci z mowieniem? Marysia coraz wiecej powtarza, ale ma tez swoj jezyk; czasem jak sie rozgada to fajnie posluchac, szkoda ze nie rozumiema zeby juz macie wszystkie? u nas brakuje 4 , ale juz ida ![]() pozdrawiamy Was papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o mówienie to u nas jest śmiesznie, bo Mikołaj powtarza wszystko ale po 2-3 pierwsze literki z każdego wyrazu, my go z meżem swietnie rozumiemy i tez fajnie sobie gadamy. Dla mnie najwazniejsze ze juz potrafi powiedziec co chce i ze rozumie wszystko co sie do niego mowi, ale czasami nie umie nam odpowiedz. A zabki to brakuje u nas 3 podobno one wychodza na koncu, ale to co jest chyba wystarcza bo misiu juz ładnie je a od tygodnia uczymy sie samodzielnego jedzenia i lyzka idzie super, deserek je juz sam, z obiadem troche pomagam, wiadomo zupki nie zje jeszcze sam ale ziemniaczki, jakies miesko i obowiazkowo surówka to nie ma problemu. Dzielny chłopak po mamusi!!! Edytowane przez dinga Czas edycji: 2007-02-21 o 21:53 Powód: dodałam zdjęcia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
No reszta mamus chyba rzeczywiście zapracowana, dziewczyny napiszcie co u was??? Jak wasze maluszki????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Dinga - piękny samodzielny jadek z Małego
![]() Rzabba - śliczne te Twoje panny - fryzury mają obie boskie ![]() ![]() U nas czas ucieka strasznie szybko, zaliczyliśmy kolejny szpital (zapalenie oskrzeli z odwodnieniem - biegunka, wymioty) niestety, ale Mały jak zwykle nic sobie z tego nie robił :P Poza tym gada - dużo i coraz częśćiej zrozumiale powtarza. No i sam - serio SAM! - zaczął wołać że chce na nocnik z "bee" ("mama, bee, uź!" - w wolnym tłumaczeniu: mamo, już na nocnik!). Tylko niestety woła co 4 kupę :P Ale jakiś wstęp do nauki jest ![]() I kocha dziadka - mojego tatę - za auto, za klucze do auta i za to, że dziadek go niczym nie "kupuje" - w zasadzie to robi wszystko tak, żeby to Mać zabiegał o jego względy, a nie odwrotnie - może to jest metoda? Bo na nagabujące babcie się delikatnie mówiąc wypina ![]() Pozdrawiamy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Rzabbocop
|
Dzięki
![]() Miśka rośnie jak na drożdzach ![]() na razie nie wyrabiam sie ale mam nadzieje ze wkrótce sie to zmieni z zabków Helen ma 1,2 i 4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
hej, co wy na to? http://www.pneumokoki.pl/, szczepilyscie dzieci?
moja naszczescie zaszczepiona pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
My bedziemy się szczepić w sierpniu bo bedzie tylko jedna dawka bo misiu bedzie mial skonczone 2 latka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
![]() Przypominamy się ![]() Podczytujemy, ale czasu na pisanie nie mamy ![]() Buziaki - fotki jak zmniejszę, to wkleję - też brak czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie mamy i ich pociechy. Jestem mama Jagody urodzila sie 29 wrzesien 2005r.
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Witaj elmoska, fajnie ze jestes, Jogoda sliczna, ale mi sie marzy corcia za jakis czas... A jak u ciebie, jestes z mala w domku czy pracujesz???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Cześć Mamuśki
![]() To ja się też do was przyłącze. Mój mały krasnoludek Patryk urodził sie 11.08.2005. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Pyziutek - przystojniaka masz w domu
![]() My z doskoku - spróbuję wkleić ze 2 fotki mojego zbója - teraz babcia go nałogowo filmuje, a mało pstryka, bo rozgadał się jak najęty - powtarza wszystko, dokładnie powie, co chce, potrafi powiedzieć dziękuję i dzieńdobry - w przeciwieństwie do swojej starszej siostry ![]() Zdjęcia jedno z przystanku autobuswego, kiedy to Maćc uczył się mówić autobuś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Rzabbocop
|
Nieźle
![]() moja panna też zdjęcia sobie przewija ale gadać nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
witam
![]() elmoska i pyziutek witam serdecznie ![]() fajne dziedziaczki ![]() zamieszczam fotke Marysi Edytowane przez janebw Czas edycji: 2007-04-14 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
O kurcze fajnie że się odezwałyście. Już myślałam że uśmierciłam wątek. Jakoś zawsze mam takiego pecha do tego... Natikow to ty małego geniusza masz w domku bo mój jakoś słabo powtarza ... mam nadzieję że się dobrze rozwija ten mój mały ludek. Pozdrawiam
![]()
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Wesolych Świąt !!!
![]() Pozdrawiamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.