![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Wymienię Escada Island Kiss, CK Be, cienie, lakiery itp. - dokładka!
Szukam:
*zapachów - różnymi można mnie kusić *pudru sypkiego do jasnej cery *eyelinerów Jestem otwarta na propozycje, ale będę wybredna, wymienię tylko na coś co mi się przyda ![]() Mam do wymiany jak w tytule: Escada Island Kiss pierwotnie 100ml, ubytek 10 - max 15ml - w trakcie wymiany z Buttercup Calvin Klein - CK Be pierwotnie 200ml, ubytek kilku psików - wymiana z Po la Edit: Dodaję zdjęcie z zaznaczonym poziomem zużycia - w CK sprawdzony pod lampką ![]() Dodaję jeszcze: Avon Exotic Waters - 2/3 flakonika 50ml, już wcześniej wystawiałam na wymianę prawie całe, ostatnio ich trochę zużyłam ale mi się znudziły ![]() Yves Rocher - połowa ze 100ml wody truskawkowej Les Plaisirs Nature DOKŁADKA: Cienie: -Isa Dora potrójne 04 Classic Nougats, zużycie 5% - Art Deco - czarny matowy, nr 503, zużycie - hmm, mały dołek pośrodku, myślę że 10% - Bell Planete, nr 314, raz użyty, nie widać ubytku - do 10.2008r. - Bell sypki, złoty, nr 3, zostało ok 2/3 - Inglot integra, pastelowe opalizujące na róż, fiolet i niebieski - żużycie bardzo małe - 5% - Inglot integra, brąz, miedziany, jasny beż - zużycie 15-20% - Inglot integra, 2 fiolety i biały perłowy - żużycie 5-10% Niestety do inglotów nia mam numerków (kartoniki wyrzuciłam) -Gosh Effect Powder Petal - zużycie max 10% ale myślę że mniejsze Pomadki/błyszczyki: - Avon, Perfect Wear, Sunset Rose - do 09.2009 (produkcja 09.2006) - Lumene, Berryfun, 14 Quiet Walks - raz maznięty - tu będę marudzić ![]() - Maybelline, 10 Burning bronze (bardziej złota) - Maybelline, 265 Beige Bliss (beżowa) nieaktualne Lakiery - Inglot 65, ciemna trawiasta zieleń, perłowy, ubytek ok 10% - Inglot 318, jasna zieleń, z drobinami, raz użyty nieaktualne - Inglot 315, błękitny opalizujący, użyty 2 razy - Inglot 303, złoty, użyty 2 razy Edytowane przez a_n_u_l_a Czas edycji: 2008-03-24 o 10:49 Powód: Zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Escada Island Kiss, CK Be
może coś u mnie?
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pryzmy mają dużą konkurencję i dopiero będę rozstrzygała które zapachy są dla mnie ![]() moglabym się zamienić tusz ysl i effaclar za escadę jeśli byłabyś chetna? ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez a_n_u_l_a Czas edycji: 2007-04-16 o 05:38 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Escadę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Escada ,na wumiane mam polaElizejskie ponad 90ml w kartoniku jeszcze i i Veryirresible Givienchu z 75ml jest 65 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
To ja poczekam bo inna wizazanka oferuje mi escade za Very ,sprawdz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za CK be?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183141 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Guerlain L`Instant 65/80ml EDT (p) Calvin Klein Truth 23/50ml EDP Ghost DeepNight 10ml miniatura tylko testowana raz próbki: Nina Nina Ricci EDT - oryginał w kartoniku, testowana raz |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Zapraszam do mnie, moze coś (za Escadę) wpadnie Ci w oczko
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
może cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Jeśli nic innego już Cię nie zainteresowało - życzę miłych wymianek i zapraszam do odwiedzin u mnie - kiedyś jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za Escade?
czego szukasz?
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Za escadę mogę zaproponować 50ml bez kilku psików ralph cool z kartonikiem , Wish Turquoise Diamond chopard 28ml/30ml jest kartonik , 37ml/50 skin trussardi -butelka jest u podstawy ukruszona bo spadła mi z toaletki , 27ml/30ml 212 sexy caroliny herrery.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
a_n_u_l_a czego poszukujesz za escadę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.