![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilka kosmetyków na wymianę NOWE i używane/szukam avon i oriflame :) ZAPRASZAM
Wątek NIEAKTUALNY! (większość kosmetyków wymieniona bądź sprzedana na allegro)
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-28 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka kosmetyków na wymianę NOWE i używane/szukam avon i oriflame :) ZAPRASZAM
1. błyszczyk Avon, Darling Pink, zostało trochę na wypróbowanie
2 kulki Paloma, tyle ile na zdjęciu 3. cienie essence kolor 23, użyte raz do makijaży na 100dniówkę 4. cienie Look fioletowe, trochę się odkruszyło 5. pomadka ochronna Nivea Sun, użyta kilka razy 6 Inglot Sprint kolor 94, tylko wypróbowane 7. paletka Ruby Rose, zużycie minimalne 8. póbki szminek Avon, oddam gratis NIEAKTUALNE lakier Miss Sporty, raz uzyty---> SKIMOS 10. Constance Caroll, troszke więcej niż połowa 11. lakier do wzorków, raz używany NIEAKTUALNE odżywka, oddam gratis, wyrzucone 13. perfumki z jakiejś gazety, oddam gratis 14. NOWY balsam w piance 15. Avon kolor Sahara Sun, raz użyty 16. raz użyta pianka XXL NIEAKTUALNE tonik under 20, zostało tyle, ile widać na zdjęciu, jednak go uzywam NIEAKTUALNE maseczka Ziaja, zostało na wypróbowanie, oddam gratis, wyrzucone NIEAKTUALNE maseczki --> weronika18 (4 błotne 2 z zielonego i 2 z czarnego, jedna garniera wiśniowa); reszte maseczek zostawiam dla siebie
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka kosmetyków na wymianę NOWE i używane/szukam avon i oriflame :) ZAPRASZAM
23. Maybelline Water Shine nie wiem jaki kolor, bo wszystkie napisy się starły, zostało tyle, ile na zdjęciu, może być jako gratis przy większej wymianie
24. Maybelline Great Lash Black Mascara (NA ZDJĘCIU JEST STARY TUSZ, nowy ma naklejki na opakowaniu!!!)kilka razy używany, ZA COŚ EXTRA! 25.Miss Sporty Fablous Lash Waterproff kolor 2 coccoa (czarny na rzęsach) używany, oddam jako gratis 26 Inglot kolor 348, 2-3 razy malowałam nim paznokcie, nowiutki 27. tusz taki jak na zdjęciu.kilka razy używany mam teraz 2 nowe tusze, więc któryś mogę oddać, jednak tylko za coś fajnego ![]() 28. nowy lakier do paznokci Eveline 4,5 ml 29. JOKO żel do usuwania skórek, połowa 30,31.naklejki na paznokcie, nie oddam wszystkich! mogę się podzielić NIEAKTUALNE 32---> SKIMOS NIEAKTUALNE 33. ozdoba na paznokcie, oddam cały woreczek--> Sweet ![]()
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-04 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A TEGO SZUKAM i tylko za to się wymienię!
KOSMETYKI -farba do włosów Joanna Naturia Color, kolor Palona Kawa, 2 opakowania! -przyspieszacz do opalania Soraya lub Eveline -balsamy brązujące Nivea, Dove, Garnier, Kolastyna, Ziaja Sopot -tonik Avon matujący w zielonej butelce+pianka -płyny do kąpieli tylko Avon lub Oriflame -żele pod prysznic tylko Avon lub Luksja owocowe -szampon Nizoral (w saszetkach lub butelce) -odżywka sunsilk do włosow przetłuszczających się -sunsilk efekt żelazka lub inne specyfiki do prostowania włosów -balsam wyszczuplający, antycelluitowy- Eveline, Nivea, Dove, Avon -kosmetyki do opalania z niedużym filterem np. Kolastyna, Ziaja, Avon, Oriflame -zapachowe zmywacze do paznokci firmy Bell -maszynki jednorazowe damskie z paskiem nawilżającym (tylko zielone gilette) -pianka/żel do tylko Gilette -perfumki Sephora Girls, zapach StrawberryCandy (sa w takich małych różdżkach po 10 ml) -Nail Tek F. II -zmywacz do paznokci w pisaku (nowy) Avon -chusteczki do higieny intymnej ORIFLAME -błyszczyk do ust(czerwona/czarna porzeczka, toffi, brzoskwiina, lukier) -krem uniwersalny -dezodoranty do ciała w kolorowych opakowaniach (nowa seria, jest 7 zapachów) -lusterko Funky Flora -puder matujący Visions kolor Hutch -olejek na gorąco z kolosem i mleczkie ryżowym DODATKI -paski plecione: czerwony, żółty, zielony -torebka czerwona w białe grochy -pasek z piramidkami, ćwiekami -pończochy samonośne (kabaretkowe czarne lub zwykłe beżowe) -rajstopy kabaretki czarne -torebka metaliczna z avonu in bloom KSIĄŻKI -Meg Cabot, Pamiętnik Księżniczki cz. 7 i 1/2 oraz cz 8 -Meg Cabor, PK. Walentynki
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dokładka 16 maja
NIEAKTUALNE--> cziki Zapach : kwiatowy Nuta głowy : żółta mandarynka kalabryjska, kwiat lotosu, gruszka złocista Nuta serca : magnolia luizjańska, bukiet białych kwiatów, ylang-ylang Nuta głębi : wanilia burbońska, białe piżmo, indyjskie drzewo sandałowe ze 100ml pozostało pół buteleczki,nie mam pudełeczka, bo wyrzuciłam wymienię tylko na coś super ![]()
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
widze że szukasz olejku do włosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
z olejkiem narazie się wstrzymam, bo czekam na odp. innej wizażanki
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3594298
jakby co to nadal jestem zainteresowana ta bluzeczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
odżywek i szamponów narazie nie szukam, bo mam ich mały zapas i muszę zużyć to co mam
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nic nie widzisz za ta bluzeczke u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
9. lakier Miss Sporty, raz uzyty
32. naklejki na paznokcie - zalezy mi na jak największej ilości, na ślub siostry ![]() Może znajdziesz coś u mnie na małą wymiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hmmm podoba mi się torebka w kratkę i turkusowy stanik. przeglądałam twoje wątki dokładnie i te rzeczy wpadły mi w oko.
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* 7 maszynek jednorazowych z potrójnym ostrzem, nieużywane * Diadermine Body Perfect - Drobnoziarnisty Peeling Reenergizujący pozatym widzialam, że szukasz turkusowego lakieru, mam taki jakby coś ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A jaki to lakier?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Lovely, z kreatyną
kolor na zdj. jest niebieski, ale 2 warstwy na paznokciu są super turkusowe. ja chciałam bardziej niebieski kolor niz morski ![]() i jak na lovely, jest dość trwały ![]() a maszynki to jaka firma? masz może fotki?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ehh mam już podobny lovely niestety :/
Moge zrobic zdjecie maszynek - z 8 sztuk tylko 1 została, bo dostałam inne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok. a ktore naklejki byś chciała?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Oto i zdjęcie sprzed kilku sekund
![]() Najbardziej mi zależy na tych naklejkach nr 32 - białych motylkach itp. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jest ich tyle ile na zdjęciu tak?
mogę ci oddać wszystkie białe, najwyżej sobie kupię nowe ![]() także chcesz lakier i naklejki tak? chetnie oddam nawet za same maszynki ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() tak, jest ich tyle co na zdjęciu, chodzilo mi że z 8 zuzyłam 1 (coś mi ostatnio się słowa mylą ![]() Mi by pasowało naklejki+lakier za maszynki, no chyba że coś wyszukasz za peeling jeśli Ci na nim bardzo zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
torebka i stanik są wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ok, poczekam tylko na odp. innej wizażanki, która pierwsza była zainteresowana bluzką, a u niej bardzo mi się podobała spódnica. jak coś to dam znać
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ok, jak coś to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej, wizażanka się nie odzywa, więc nie będę jej trzymać tej bluzki, ale jednak poczekam, aż ktoś mi zaoferuje coś konkretnego z listy..
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
interesuja mnie te maseczki:
19. maseczki Garnier 3 sztuki 20. Garnier ogórkowa 1 sztuka 21. maseczki mincer 2 sztuki 22. maseczki mincer 3 sztuki znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Moze coś u mnie wpadnie Ci w oko
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187440 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.