![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: takie tam LANCOME, MAX FACTOR, LOREAL, ART DECO, MAYBELLINE, DAX - zapraszam :)
może coś u mnie za:
baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka pędzel do cieni SEPHORA 8
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-19 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: takie tam LANCOME, MAX FACTOR, LOREAL, ART DECO, MAYBELLINE, DAX - zapraszam :)
[
błyszczyk L'OREAL glam shine holographic - 43 ruby holographic bardzo ciekawy, czerwono rozowo rudy, ubytek tez niewielki do 15% o ile nie mniejszy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie? Szczególnie zależy mi na obu pędzlach Sephory.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj,
Jestem zainteresowana pędzelkami Zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie blyszczyk Lancome, blyszczyk L;oreal, rozswietlacz Maybelline i baza daxa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie blszczyk lancome
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka
rozswietlacz MAYBELLINE dream matte mousse shimmer kolor 02 champagne - ubytek trudno mi ocenic bo mam z wymiany i nie wiem ile go bylo oryginalnie, jest wglebienie czyli mysle tak 30% do max 40% pędzel do cieni SEPHORA 8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
oto moje propozycje półfabrykatów na wymianę, jak Cie coś zainteresuje to pisz ,a ja napisze o tym więcej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy sie dobrze polapie z numerkami ale te takie biale krazki nr 13, kule nr 4, koraliki crackle i jestem ciekawa jaki kolor ma piątka, aha jeszcze te takie kule azurowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
długo przeglądałam wasze kramiki, ale staram sie myslec racjonalnie i niestety nic obiektywnie mi się nie przyda
![]() podnoszę... może ktos jeszcze chętny na wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
moze by cie zainteresowaly perfumy emocion pierre cardin z 50ml zostalo okolo 20 chcialabym pedzelek do cieni sephory i baze daxa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
ja w sprawie Juicy Tubes
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może znajdziesz coś u mnie w zamian za te rzeczy? ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka
cien magnetyczny ART DECO nr 97 - taki delikatny roz z drobinkami zapraszam do siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
przepraszam ze tak pozno ale nie mialam ostatnio kompletnie czasu aby zajmowac sie wymiankami ani niczym innym
![]() niestety jednak nie znalazlam nic u Was. UP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
drei cos u mnie za
baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka rozswietlacz MAYBELLINE dream matte mousse shimmer kolor 02 champagne - ubytek trudno mi ocenic bo mam z wymiany i nie wiem ile go bylo oryginalnie, jest wglebienie czyli mysle tak 30% do max 40% pedzel do cieni Sephora 8 i pierwszy pierscionek od lewej apart ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
błyszczyk L'OREAL glam shine holographic - 43 ruby holographic bardzo ciekawy, czerwono rozowo rudy, ubytek tez niewielki do 15% o ile nie mniejszy
kasetka ART DECO na 3 cienie magnetyczne w stanie bardzo dobrym cien magnetyczny ART DECO nr 97 - taki delikatny roz z drobinkami baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka błyszczyk LANCOME juicy tubes nr 38 zaza - raczej transparentny ze srebrnymi drobinkami, ubytek nie za wielki moze 10% może coś u mnie, ksometyki lub biżuteria? ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
moze cos un mnie za:
błyszczyk LANCOME juicy tubes nr 38 zaza - raczej transparentny ze srebrnymi drobinkami, ubytek nie za wielki moze 10% błyszczyk L'OREAL glam shine holographic - 43 ruby holographic bardzo ciekawy, czerwono rozowo rudy, ubytek tez niewielki do 15% o ile nie mniejszy <<<<<MÓJ WĄTEK>>>>> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197443 DOKLADKA NA 2 3 4 5 STRONIE!!!! NOWOSC JABLUSZKA NA 6 STRONIE!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za krem pod Kinerase?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
skoro sama robisz biżuterię, to pewnie Ci się nie przyda, ale zajrzyj do moich wątków
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() poza wątkiem mam jeszcze dwa blyszczyki smackersa i dwa balsamy do ust smackersa, goodbye cellulite nivea uzyty 2 razy ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej, cos u mnie za:
baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka zerknij do mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post4782885
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
lee_monka, ciaszunia - niestety
![]() Lea93, a co u mnie Ci sie podoba? bo ja na smackersy jestem zawsze niezmiernie chętna ![]() ![]() ![]() ![]() efelka, interesowalby mnie tester Majeur Excellence ale nie wiem co za niego bys chciala? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie JT Lancome, Glamshine, rozświetlacz Maybelline i pędzel do cieni Sephora.
smackersy mam takie: ciasteczkowa pomadka, zużycie 1cm, śmiało mogę oddać świąteczna pomadka limitowanka pięknie pachnie, nie wiem czy chce ją oddawać ![]() błyszczyk ice creamies, użyty jakieś 12 razy (ślicznie pachnie, nie wiem czy chce oddać ![]() błyszczyk pink nilla mint bezbarwny, zuzycie mi trudno określić, szacuje, ze zuzyta jest jakas 1/4. ![]() pozdrawiam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.