![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szukam
.
----------------------------NIEAKTUALNE----------------------- Szukam: 2-tomowego Wielkiego Słownika pol./niem. i niem./pol., wyd. Wiedza Powszechna, zdj. w 2 poście => oddam sporo z tego co mam poza wątkiem ![]() Woda Yves Rocher Neonatura Seve L'Oreal - podkład mineralny (jasny) Dax Cosmetics - podkład Cashmere Mousse Make-Up (piaskowy beż) Lip Fusion XL (nowy) EDP: ALWAYS, In Bloom, Comme une Evidence (ogólnie zapachy "pudrowe") EDT: Be Kissable, YR - Mimoza, Gardenia, Lilia, C-Thru (z wyj. Ruby i Topaz i z wyj. dł. szklanych but. 75ml) Nowe stopki i rękawiczki bawełniane "na krem" (np. avon) Aquolina - do mycia: czekolada miętowa, kawa, cynamon, zielona herbata (nie szukam balsamów) Dr Irena Eris Body Art peeling do ciała Pasta cukrowa ELMEX -pasty i płyny Nowe mini pasty do zębów Garnier - skóra muśnięta słońcem do ciała - tylko spray Wisior Today Puder do ciała z puszkiem (tylko złoty) Guam Oryginalne zapachy wysokopółkowe: Burberry London TM Innocent Kenzo Le Monde Est Beau DKNY Be Delicious Dior J'adore Gucci, Gucci II Avon - peeling Sake i Ryż, peelingi do stóp Oriflame - Precious, Amethyst Fatale, pryzmatyczny puder GG, SPA Therapy, Milk&Honey (nowości) Podręcznik: Murphy - Grammar in use (z wyj. intermediate) Filmy (CD) - wersje oryginalne z polskimi napisami: - Brokedown Palace (W matni) i ścieżka dźwiękowa do filmu, - Biegnij Lola, biegnij! - Eksperyment (Das Experiment) Muzyka (CD): - Bravo Chura ! - z wyj. płyty Mallku, panowie grają często na metrze, przed DTC i na rynku w Poznaniu - muzyka 'odgłosy natury' np. strumień, morskie fale, deszcz... Poza powyższą listą nie szukam kolorówki, pielęgnacji włosów, balsamów i EDT. . Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2007-12-08 o 17:43 Powód: wykreślenie rzeczy, których już nie poszukuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam
Hej! Posiadam L'Oreal Volume Shocking Mascara - czarny, niestety używany... Podoba mi się u Ciebie Avon - SPA - maseczka błotna do twarzy. Sprawdź proszę czy jesteś zainteresowana czymś u mnie, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj Mektarynko
![]() Dysponuję paroma rzeczami za którymi się rozglądasz, m.in. nowym ręczniczkiem milk&honey ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Z rzeczy, które poszukujesz mam
ręcznik milk&honey żel pod prysznic morela i biała herbata pianka po opalaniu orif i to chyba tyle ![]() Ale może znalazłabyś coś jeszcze u mnie w wątku ![]() Piankę i żel pod prysznic ciężko mi będzie wymienić, chyba, że znajdziesz coś interesującego ![]() Z rzeczy, które wymieniłaś byłabym zainteresowana tylko eveline slim extreme, ale to nie pilnie, bo jestem w trakcie pierwszego opakowania ![]() ![]() Najchętniej bym przyjęła rzeczy z mojej wish listy, chociaż niekoniecznie, bo możliwe, że o czymś zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam
mam dwustopniowy peeling anew w starej wersji tzn dwusloiczkowej - jest nowy jeszcze zafoliowany i chetnie wymienie go na Jean_Marc_Maniatis_ kuracja przeciwłupieżowa, emulsja w tubie 150 ml, NOWA co Ty na to? pozdrawiam Magda |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
hop plum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
I potrzeba:
Effaclar K (i podobnie działające) nowy lub z długą datą - męgę tylko zrobic odlewkę na próbę Diacnealu Płyny do płukania jamy ustnej (ELMEX) i nici dentystyczne (Jordan) - przejrzę - powinnam mieć Peelingi do stóp, ciała, twarzy - mango do twarzy Oriflame (dobre opinie KWC ), Oriflame do stóp III potrzeba - zapasy Spraye zapachowe do ciała - zapachy: świeże/morskie/kwiatowe/lekko słodkie - Mgiełka do ciała Coty Heavenly cascade i Mgiełka do ciała Avon Naturals lavender & chamomile Oriflame - seria MILK&Honey (krem do rąk i ciała ), Edit: tusz GG (nowy)- mam wypróbowany raz To mam - zapraszam na moja listę życzeń - może znajdziesz coś w kufrach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mialabym pół maski do włosów Gliss Kura, olejek Tea Tree, ale nie Ori (wklejam link) - nowy: http://www.melaleuca.com.pl/index.php?mp=3&gp=1&prod=1 i ewentualnie C-Thrue Emerald (czy wchodził by w grę dezodorant perfumowany w szkle?) + to co mi zostało w wątku, poza wakiem mam jeszcze bazę rozświetlającą Sephory (ok. 1/2), maseczki w saszetkach różnego rodzaju, cień sypki Bourjous w kolorze róż ze złotem.
Podoba mi się u Ciebie: Kojąco – chłodzące płatki pod oczy SPA, Wody Mineralne Islandii, z 20 zostało 16 – Detoksykująca błotna maska do ciała SPA, 200ml, nowa Divine – perfumowany talk do ciała, została 1 / 2 (ilości wyjściowej) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej,
mała korekta - właśnie dostałam w prezencie maskę do ciała, wiec interesowały by mnie płatki + talk. Czy chciałabyś 1/2 maski, olejek i maseczkę za nie? (mam jeszcze Dax, Planet Essence 2 szt. z glinką zieloną, Ziaja, Biobalans, Maseczka z glinką + mikrodermabrazja 2 szt., Oceanic, AA maseczka nawilżająca z glinką zieloną 2 szt., Miraculum, Szybki Efekt, Maseczka oczyszczająco-wygł. 2 szt.) Mogę Ci dołożyć do tego jakieś maseczki. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.