|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odstające uszy i fryzura ślubna
Proszę o rade i opinie na temat fryzury ślubnej dla osoby mającej długie, proste włosy i odstające uszka????W grę nie wchodzą żadne ulizane koki. Narazie myślę o lokach, ale boję się, że nie wytrzymają całego dnia i nocnej zabawy! Pozatym czy rozpuszczone włosy i welon dobrze wygloądają?Mam wątpliwości.Proszę o radę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odstające uszy i fryzura
Odpowiednio utrwalona fryzura poprzez m in żele, brylantyny, lakiery, pianki powinna zapewnić włosom nieskazitelny wygląd przez cały dzień. Ja zawsze jak ide na wesela wybieram fryzury z bujnymi lokami, podwyższonym stanem włosów przy czole i bez problemu bawię się do samego rana.
![]() Podaje Ci kilka przykladowych fryzur, które zakrywają uszka. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odstające uszy i fryzura ślubna
o! dobry wątek, bo mam ten sam problem
![]() Ja bede miala któras fryzure ze zdjec ponizej. Jesli chodzi o tą drugą to mozna poprosić fryzjerke aby puściła pasemko po uchu(mniej wiecej 1/3 ucha) i przypieła mocno spinką z tylu lub wsuwką i tym sposobem ucho bedzie 'przyklejone' ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki za propozycje! Porozmawiam z fryzjerką i zastanowimy się nad nimi, może coś wybiorę!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
popatrz na zdjęcia powyżej i pomyszkuj jeszcze tu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=66077 jest tu wiele propozycji fryzur zakrywających uszy i włosów tylko lekko podpiętych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hej smerfetko mam ten sam problem ślub we wrześniu a juz zjada mmnie mysl a co bęidzie jak fryzura się rozwali? przysylajcie jakies fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja również mam ten problem, a do tego włosy ledwie do szyi. nie chcę iść w rozpuszczonych, do wiem, że będą mi przeszkadzać, jak będę szaleć na parkiecie. Wymyśliłyśmy z fryzjerką coś takiego, tylko to pasemko nad uchem będzie troszkę bardziej zakrywało uszy. Do tego mam pociągłą twarz, więc ty,m bardziej żadne ulizane koczki mi nie pasują. a w tej fryzurce jest puszyście
![]() W następną sobotę idę na wesele do kuzynki, na które robię sobie tę właśnie fryzurkę na wypróbowanie ( będzie masa zdjęć, więc zobaczymy jak to będzie wyglądać, a poza tym sprawdzę, czy wytrzyma całą noc ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja też mam odstające uszy. Byłam już na próbnej fryzurze. Fryzjerka natapirowała mi włosy i lekko je z tyłu upięła, ale tak że włosy miałam równo z uchem (tak "podniesione" po bokach).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ja mam ślub 25.10.2008 - to już może być nawet śnieżek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
niestety tez mam ten problem tylko w moim przypadku odstające jest jedno ucho i szukam fryzury na jedną stronę. Chciałabym cos ładnego i wyjątkowego, proszę pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wszystko mysle zalezy od tego jaka jak suknia i wtedy mozna myslec i dobierac fryzurke. Jest wiele sposob, chociazby pieknie spiety kok Hiszpanski, ktorego spiete wloski nachodza na uszy - co jednoczesnie spowoduje ze beda one przylega
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
suknia jest całkowita w kształcie litery A z cieniutkimi ramiączkami. ma dekolt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja proponuję Asia, coś co już robiłyśmy i się sprawdziło. Opcja grzywki oczywiście zależy od Twoich włosów i oczekiwań. Gwarantujemy 100% utwalenia fryzury. Ucho będzie skutecznie zakryte i pasuje do sukni, o której piszesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Edytowane przez ADLENNE Czas edycji: 2010-03-24 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
mam taki sam problem jak ty i nie mam pojecia na studniówke to przykleiłam ucho kropelka do skory to byla masakra
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A co jak ja mam krótkie włosy na tak zwaną Rihanne czy kleopatre itp, ja mam jeszcze jeden a w sumie dwa problemy bo mam tak zwany wir na czole i wlosy mi sie rozchodza w kurtynke i jeszcze wygladam bardzo mlodo a chcialabym powazniej na slub.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Odnawiam temat. Ja mam tragicznie odstające uszy, zwłaszcza lewe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Moaj przyjaciółka teraz układała sobie na ślub włosy i Pani Marty z salonu w M1. I tez ma problem własnie z odstającym jednym uchem. Fryzjerka tak jej ułozyła włosy że naprawde niczego nie było widać, wszystko skupiło się na świetnym upięciu. Ja mysle ze jednak dużo zalezy od profesjonalizmu samej fryzjerki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
jestem tu nowa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.