|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Moderatoreska
|
![]() Zapraszam :)
Nieaktualne
Witam ![]() Zapraszam do wymianki, narazie nie jest tego duzo, planowane sa dokladki, nie szukam niczego specjalnego wymienie sie na to co i wpadnie w oko ![]() Na wymiane mam: 1) Profesjonalne farby do wlosow Berrywell - 6G ciemny zloty blond,NIE MA - 12B blond specjalny o odcieniu bezowym,NIE MA - 12A blond specjalny o odcieniu popielatymNIE MA - 9N jasny blond ekstra naturalny, - 7K sredni miedziany blond, - 5VE jasny braz o odcieniu fioletowym ekstra, - 7C sredni blond cendre, NIE MA - 5RE jasny braz o odcieniu czerwonym ekstra, - 10N ultrablond naturalny,NIE MA - 4RE ciemny braz o odcieniu czerwonym ekstra, - 7N sredni blond naturalny - NIE MA - 2LR czerwien lawa, - 2ER czerwien europejska - NIE MA - 8K jasny miedziany blond, - 3VE ciemny braz o odcieniu fioletowym ekstra, - 088 MI koncentrat barwy czerwonej, - 8N jasny blond naturalny, NIE MA - 2MB machon brylantowy, - 12N blond specjalny naturalny. Wszystkie farby sa nowe nie uzywane. Do tych farb potrzebna jest woda utleniona, ktora posiadam firmy Berrywell i do danej farby bede robic odlewki wody poniewaz mam ja w pojemnosciach 1L. 2)Zel z woskiem Berrywell. 3)Wosk o zapachu kokosowym Berrywell. 4)Odzywka pantene - proste i gladkie zostalo 50%.NIE MA 5)Krem tonujacy Ziaja- nowy. NIE MA 6)Tipsy z duza kieszonka rozne rozmiary firmy Lion Cosmetics. i to na tyle serdecznie zapraszam ![]() Edytowane przez eweska Czas edycji: 2007-09-16 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapraszam :)
co konkretnie szukasz? pielegnacja, kolorowka? interesuja mnie dwie farby
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie. Intersuje mnie:
- 7C sredni blond cendre, - 7N sredni blond naturalny, 5)Krem tonujacy Ziaja- nowy. Mogę coś wygrzebać spoza watku jak Cie coś konkretnego intersuje. Albo oddać za to np. depilator który mam w watku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- 6G ciemny zloty blond, - 12B blond specjalny o odcieniu bezowym, - 12A blond specjalny o odcieniu popielatym, - 5VE jasny braz o odcieniu fioletowym ekstra, - 7C sredni blond cendre, - 5RE jasny braz o odcieniu czerwonym ekstra, - 4RE ciemny braz o odcieniu czerwonym ekstra, - 7N sredni blond naturalny, - 3VE ciemny braz o odcieniu fioletowym ekstra. Masz może palete kolorów gdzieś albo chociaż tak po krótce mogłabyś opisać kolory? 5)Krem tonujacy Ziaja- nowy. - to ten przeciwzmarszczkowy czy wersja młodzieżowa?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Znajdziesz coś u mnie za: - 12A blond specjalny o odcieniu popielatym, 4)Odzywka pantene - proste i gladkie zostalo 50%.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
12A blond specjalny o odcieniu popielatym, Odzywka pantene - proste i gladkie zostalo 50% |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
eweska!
Oddasz te rzeczy za tą maseczkę YR? (- 12A blond specjalny o odcieniu popielatym, 4)Odzywka pantene - proste i gladkie zostalo 50%) Dorzucę jeszcze sporo fajnych gratisków! Finalizujemy wymiankę na PW?
![]() |
#10 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
"1) Profesjonalne farby do wlosow Berrywell:
- 9N jasny blond ekstra naturalny,? - 10N ultrablond naturalny,? Do tych farb potrzebna jest woda utleniona, ktora posiadam firmy Berrywell i do danej farby bede robic odlewki wody poniewaz mam ja w pojemnosciach 1L." Byłabym baaardzo zainteresowana... ![]() ![]() ![]() Tylko przydałaby sie do nich jakaś instrukcja obsługi i zdjęcie z kolorem, bo nie wiem, którą mogłabym wybrać, a na sieci nie moge znaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Za 9N się z chęcią wymienię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
- 12B blond specjalny o odcieniu bezowym, - 9N jasny blond ekstra naturalny, - 10N ultrablond naturalny, - 12N blond specjalny naturalny. Tak mnie te farby zaintrygowały.... ![]() Jeśli jest możliwość za 2, to czy mogę prosić raz jeszcze te 4 kolorki do porównania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
- 12B blond specjalny o odcieniu bezowym,
- 10N ultrablond naturalny, ![]() A czy one mają własciwosci rozjasniajace czy trzeba nałozyc najpierw rozjaniacz na odrosty??? Ja mam odr. koloru jasny szatyn na ten przykład... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
niestety nic
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
A co mogłabym Ci jeszcze za niego ofiarować? Bo jeśli nic, to posłużę się starą, dobrą Joanną...
![]() I to chyba będzie wszystko. Chyba że chciałabyć za te farby coś jeszcze. W razie czego załączam zdjęcie bardziej ukazujące zużycie każdego pojemniczka perfum. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.